LOREDANA nemachiata!!!
Raspunsuri - Pagina 4
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
mai fetele,eu m-am intalnit cu ea si cu Boncea in Mall,dar nu arata asa de urat ca in poze.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
si eu am vazut-o zilele trecute pe calea Victoriei ieseam dintr-o farmacie si am dat nas in nas. Efectiv m-am speriat, era machiata - mama consumase o cutie de pudra n-am vazut in viata mea pe cineva atat de "boit". Are corp frumusel. Unele din melodiile ei ma irita rau... In schimb eu nu pot s-o uit cum mima in studio ca vrea sa-l cucereasca pe .... am uitat, se urcase efectiv pe el si ala se tot tragea... penibil asta e cuvantul care o caracterizeaza dupa mine.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
miria_cristina spune:
MARIUS TEICU
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
anky spune:
quote:
Initial creeata de Iubika
O vedeti www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=163044" target="_blank">aici
Fara comentarii!...
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
,chiar nu imi vine sa cred.Pai ce diva e asta dom-le?.
Emisiunea aia a ei 'Lori',mamaaa... ma scoate din pepeni.A facut un reportaj despre Anastasia Soare,parca anul trecut,a fost la ea acasa in L.A si a inceput ea sa insire preturile la pantofii si hainele din dulapurile Anastasiei.Anastasiei nu prea i-a convenit chestia asta dupa cite am vazut,incerca sa ii stea cumva in cale dar nu a reusit.Deh...vedetele
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
michelle7 spune:
Nu i-a convenit pt ca sta de 25 de ani in sua si aici nu se intreaba cat a costat casa masina , mobila , hainele
Eu nu am stiut la inceput de regula asta ,si am vazut o pereche de pantofi in picioare la o amica. i-am complimentat si am intrebat-o de unde i-a luat,mi-a spus, cand am intrebat-o cat costa a facut o pauza si vadit stanjenita mi-a raspuns. dupa aia mi-a explicat ca nu le place americanilor sa-i intrebi cat au platit pt ceva.
corinadana spune:
Ai nimerit tu una mai ciufuta?! Eu am mai intrebat si mi au raspuns, mai ales cand merg dupa Raluca la scoala unde s o gramada de femei.
Ba unele au fost chiar simpatice mi au zis mergi repede sunt in sale!
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
michelle7 spune:
pai nu neaparat la haine dar cat costa mobila , casa , masina iti spun sigur ca nu le place sa-ti zica cat au costat
corinadana spune:
Aha! Priceput!
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
ralu_trancu spune:
din pacate am vazut-o pe strada acu cativa ani. arata ca in poza, si imbracata de parca ii cazuse dulapul pe ea
Poze noi noute
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by michelle7
hai mai , voi nu ati facut vreodata mai multe poze si intr-una sa aratati ok si in alta sa va speriati de cum ati iesit??? clar au publicat cea mai urata poza din setul pe care l-au facut. doar asta e rolul presei de scandal , sa manipuleze ca sa faca senzatie .In plus de asta loredana nu mai are 20 de ani si nu e miss romania ci cantareata. sau n-ai voie sa fii persoana publica decat daca esti impecabila??? n-ar mai avea romania pe cine sa arate la TV daca asa ar sta lucurile
Michelle
Ce bine ai spus Michelle!
Miha
Flaflo spune:
Hai mai fetelor, cine arata in orice situatie ca scoasa din cutie?
In plus paprazzi astia abia asteapta sa prinda un punct slab......
Flavia si Bianca
Bia studioasa!
Sa o ajutam pe Barbye!