LOREDANA nemachiata!!!
Raspunsuri - Pagina 3
miria_cristina spune:
Sunt voci bune, dar fara sa se bucure de o publicitate ca a celora care-si permit sa cumpere hit-uri si sa mimeze pe scena precum fetitele care dadeau din fundulet prin casa cantand la spray-ul mamei.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
roxivan spune:
Mama, da' urata mai e Loredana nemachiata (nu ca machiata ar fii cine stie ce frumusete). Sincer, m-am speriat. De la Tatu nu am pretentii.
diadaniela spune:
mai fetele,eu m-am intalnit cu ea si cu Boncea in Mall,dar nu arata asa de urat ca in poze.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
michelle7 spune:
hai mai , voi nu ati facut vreodata mai multe poze si intr-una sa aratati ok si in alta sa va speriati de cum ati iesit??? clar au publicat cea mai urata poza din setul pe care l-au facut. doar asta e rolul presei de scandal , sa manipuleze ca sa faca senzatie .In plus de asta loredana nu mai are 20 de ani si nu e miss romania ci cantareata. sau n-ai voie sa fii persoana publica decat daca esti impecabila??? n-ar mai avea romania pe cine sa arate la TV daca asa ar sta lucurile
Angela T. spune:
quote:
Originally posted by miria_cristina
Haideti, mai!!! Ce va surprinde?!
Frumoasa n-a fost niciodata, iar daca o vedeti life muriti de inima!
Intamplator am vazut-o live si nu am murit de inima. Ba din contra, am fost placut surprinsa de aspectul fizic si prezenta ei de spirit.
catutza spune:
Si eu am vazut-o live, dar era machiata , nemachiata vad ca arata groaznic !
Eu zic ca are voce, nu extraordinara dar are, fata de multe fete care nu stiu decat sa-si traga un videoclip si sa dea din fund...ea macar are si voce.
Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)
miria_cristina spune:
Ma rog, eu o cunosc suficient cat sa imi fac o parere. Nu pot zice ca am o parere mai proasta decat fata de alte persoane, dar nici n-o ridic in slavi. Si le are pe-ale ei...
miria_cristina spune:
Apropo de voci bune, una ar fi Anca Parghel. Dar fireste, ca nu se scrie despre ea. Canta jazz. Este supranumita si "Magic Bird".
Vedete!
E adevarat, ca lumea gaseste nod in papura la toate, dar pentru ca toate au ceva care le lipseste - esenta.
Am vazut femei elegante, fine, rasate, care nu erau neaparat "vedete". Acelea atrageau atentia intr-un mod placut. Daca le-ai fi criticat picai tu prost. Unele erau chiar urate, dar placeau.
De ce trebuie sa accept fara comentarii trivialitatea dintr-o tara in care maneaua si banul fac legea? Macar atata imi ramane, sa nu-mi placa ce vad.
Ar fi culmea sa ajunga sa mi se para normal si sa inceapa sa-mi placa!!
corinadana spune:
Hai ma ca i uratica si cu machiaj si fara! Se mai uita si sasiu si are un nassss!
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
Ramona J spune:
Nu mi s-a parut niciodata o frumusete. Am vazut-o intr-un restaurant acum vreo zece ani si m-a "impresionat" doar datorita limbajului "colorat".
Eu la muzica nu ma pricep, dar a reusit sa se mentina in preferintele oamenilor pe o perioada lunga de ani si asta inseamna totusi ceva.
Dar emisiunea aia a ei Lori...
The best thing you can do for your children is to love your wife.