LOREDANA nemachiata!!!
Raspunsuri - Pagina 2
ECMI spune:
Apropo de prostiile debitate la "Lori".
Am citit anul trecut in "Catavencu" niste fragmente de analize filosofice a la Loredana. Cica opera proprie. Se poate pentru ca numai ea putea sa debiteze prostiile alea.
Hegel, Kant, Haidegger. Sein, Zeit, fenomenologie, metafizici - pazea ca vine Loredana.
A fost un serial intreg (sau o schizofrenie?)
Eu nu inteleg de ce "vedetele" dupa stil, talent, moralitate (ca doar toate exceleaza, nu-i asa?), trebuie sa ne convinga de inteligenta lor? La ce le trebuie? Sau la ce ne trebuie noua sa stim ca mari cantarete cum ar fi Jojo, Andreea Banica, fetele de la Bambi, sau mari realizatoare de emisiuni ca...., sunt intelectuale rasate ce se delecteaza zilnic cu lectura unor Platon, Umberto Eco, Liiceanu, Plesu... (si restul).
Ca eu nu cred....pentru nimic in lume
Scuzati de off topic.
Ca arata rau mai pot s-o iert. Sa fim sincere, si noi suntem vazute in fiecare zi de colegi, parteneri, clienti, prieteni, rude - persoane importante - dar nu suntem roboti; si starea fizica sau cea psihica se transpun relevant in look.
Nu pot sa iert prostia, minciuna, imoralitatea, play back-ul.
http://photos.yahoo.com/ph/c_ghimis/my_photos
danavasile spune:
Ce imagine de horror
oricum nu imi place loredana sau mihaela nici macar cand sunt "aranjate" de stilisti
Artemis1578 spune:
"Lelele-ul" Loredanei e penibil, insa ei ii place sa cante chestii pe care altii nu se incumenta sa le fredoneze! La fel de bine cred ca multe alte "cantarete" nu ar putea canta lelele live la fel de bine ca ea!
Cred ca totusi melodiile ne-ar placea mai mult si le-am asculta cu placere daca nu ar fi promovate si difuzate cu asa mare intensitate!
La Protv in pauze se mai da cate-o "departare-departare". Ma exaspereaza!
Anka si Ubitu
irlandeza spune:
O urata , n-a fost frumoasa niciodata si nici fardata nu v-a fi frumoasa.
De ce i se spune DIVA ? Poate pt. ca are un sot cu putere in spatele ei?Sau poate si uratele sunt DIVE.
Noi 2 singurei
Luna75 spune:
Arata rau de tot !Mihaela Tatu la fel.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
carola spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Sau poate si uratele sunt DIVE.
Noi 2 singurei
DIVA- cf. dex. - actrita sau cantareata celebra, foarte admirata de public
Bau!
"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie
miria_cristina spune:
Haideti, mai!!! Ce va surprinde?!
Frumoasa n-a fost niciodata, iar daca o vedeti live muriti de inima!
Iar ca cantareatza, va rog, nu-i cine stie de capul ei. Doar ca a mai avut curaj sa cante life comparativ cu altele care se scalambaie pe scene si zic ca-s artiste. Si in plus a avut oameni destepti care sa-i compuna si orchestreze piesele.
In realitate, insa, nu stie gamele, asta ca o precizare, apropo de profesionalismul "divei".
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
ocebine spune:
De curiozitate, in opinia celor care zic ca nu are voce, cine in ziua de azi este un adevarat talent la voce, prezenta scenica si piese deosebite? Eu una nu mai sint la curent...poate ma luminati voi...
Chiar nu mi se pare chiar asa de horror pe cit se zice...eu ma uit la tembelizoru' care il are mama (satelit) si ma uimesc de cit machiaj este pe fata prezentatorilor...TONE...date cu shpaclu. Mi se pare grotesc.
Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)
I used to be indecisive, but now I'm not sure.
Sabina spune:
Anamaria, de la noi?
hahaha.
in afara de faza cu piese bune, ANDRA.si Nico are voce f buna.
pe loredana am vazut-o odata la o emisiune vorbind despre teorie si armonie muzicala, puahahahahhaa.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
ocebine spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Anamaria, de la noi?
hahaha.
in afara de faza cu piese bune, ANDRA.si Nico are voce f buna.
pe loredana am vazut-o odata la o emisiune vorbind despre teorie si armonie muzicala, puahahahahhaa.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Atunci unde sint valorile noastre? Chiar nu exista oameni talentati sau nu sint deloc incurajati? Peste tot exista o mare de diletanti dar si o mina de reusiti...
Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)
I used to be indecisive, but now I'm not sure.