Fetele din Austria(18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camiserb spune:

caro, bacardi ar merge mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

camiieri am baut ultimu bacardi din frigider.moamace bun a fost
ligeeaai scris asa de frumos despre delta,incat abia astept sa vinsi ai zis cuvantul magic"bors".anu trecut am fost la constanta in ianuarie si am gasit un bors super la o carciumioaradaca vii pe langa salzburg ,poate ne intalnimeu una nu ma duc la ski ,asa ca nu prea cunosc in imprejurimi

pupicei

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Apar si eu asa din cand in cand sa nu ma uitati
E mama la mine dar ca si cum nu e. E ok ca nu mai am grija spalatului, calcatului si a curateniei, dar tot eu sunt cu copilasii si asta-mi ocupa tot timpul.Seara merg la munca, bine ca e, dar mi-am facut fereastra sa vin sambata viitoare la intalneala
Cristina mama ce grabita e fata ta.Phillip nu a avut probleme cu dintisorii, sa vedem cum se va purta fata.
Fug ca ma asteapta mancarea

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Nici eu numa duc la ski . Dar sotu e fan . In romania e sti masochist daca te duci la munte de sarbatori. Mie imi place patinajul si sa innot . De-aia piscina trebe sa se afle prin zona .
Maine imi pleaca cel mic la bunici intr-o vacanta de vre-o doua saptamani si ma limpezesc cu rezervarile . Trebuie sa rezolv ca am incurcat o gramada de lume -inca 4 persoane .

Mergi la inceput

Ieri eram cam obosita , mailul este pascumatei@yahoo.com. daca mi-ati trimis vre-un email nu e de mirare ca nu l-am primit , am scris gresit adresa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

ha ha ligeea(chiar asa te cheama in realitate?)eu tot incercam sa te adaug la yahoo messenger si nu mergea,acu a mers
babeeecretulici n a mai facut nici o isprava?
pupicosi

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Buna fetele, intru scurt, ca iar sint servitoare. Ai mei socri se simt musafiri si nu pun mina pe nimic.
Caro, care-i programul, la ce ora ne intilnim simbata si unde?
Raluca, asteptam confirmare si din partea ta!

Flavia si Bianca

Bia studioasa!

Sa o ajutam pe Barbye!

Mergi la inceput

FlaFlo, ai primit emailul meu ?
Ai zis ca ai gasit ceva =ceva ?
te rog da-mi si mie un semn .
PS ia-ti piticul si du-te in parc si lasa-i sa se descurce singuri .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Asa..deci Caro cum ramane cu restaurantul?Venim venim dar unde ne intlanim?
Eu vin cu Rebecca, stiu sigur ca avem rezervare sa nani nani ca a facut Flavia, dar in rest nimic.
Caro te rog da un punct de reper sa ne intalnim undeva ca orbecai in Salzburg ..si as fi de parere sa faci o rezervare la restaurantul ala.
La ce ora ne intalnim?
Hai fetele ca eu trebuie sa-mi fac programul ca iau si copilul dupa mine(ne trezim, papam, conducem, daca ne e foame ne oprim,...si trebuie sa-mi iau marja de timp).

Haiiiiii fetele...ca mai sunt 5 zile

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Mi-am belete la munte in Austria dar nu la Salzburg ca nu am mai gasit nimic pe net ci la Innsbruck .La Axum nu stiu cum (parca e si un Brigitz ceva ).
Cum e la Innsbruck e fain , va rog spuneti-mi si mie cam ce posbilitati de distractie sunt prin zona , daca partiile sunt bune si daca e vre-o piscina de-aia ...cat vezi cu ochii...
Va lutumesc pentru ajutor

Mergi la inceput