Fetele din Austria(18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Am vazut ca ai scris la subiectul pe care l-am deschis cu apartanenta noastra la spiritul european -, cu Delta
Crede-ma ca am calatorit si eu un pic si cand sunt plecata , spre sfarsitul calatoriei intotdeauna mi-e dor de Delta . Delta e ,,acasa cu tot ce inseamna asta pt. fiecare -mirosuri , senzatii , imagini fotografice .
Daca vrei sa vii in Delta vino in aprilie -de Paste sau mai , sau in septembrie .
Ce am scris am scris de ciuda ca nu stim sa conservam aspectul si unicitatea unui asemnea loc in care ar trebui interzise ambarcatiunile cu motoare -iti inchipui pe un canal de 4 m pe care cuibaresc pasari o barca cu 2 motoare de 150 CP ce poate sa faca ?
Din cauza unor asemnea specimene care nu incetinesc macar in zonele locuite s-a daramat digul de aparare si mi-au fost inundate si casele si gradina 5000 mp de livada , gradina de flori si legume . s-a dus munca pe 4 ani . Nu-mi pare rau de bani , dar plantele cresc greu si aveam o gradina ca a voastra(in Austria) aranjata superb.

Daca vrei sa vii iti pun la dispozitie fara nici un fel de obligatie (financiara sau de alta natura ) una din case , cea de lemn , e o cabana cu 3 camere, baie si o mica chicineta .Si daca te intrebi de ce , iti spun - ca sa pleci cu niste amintiri de neuitat , cu care sa te poti lauda si tu cu Romania .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinabarz spune:

Ligeea, daca intri pe www.immodirekt.at gasesti lista cu toate agentiile imobiliare din austria aranjata pe provincii. Distractie placuta la tradus . Daca nu gasesti ceva in dictionar ne intrebi pe noi, sunt convinsa ca cineva te va ajuta.
Flaflo cand ne vedem? Hai sa iesim si noi in centru cat mai e vreme frumoasa.

Cristina si Anna (29 aprilie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinabarz/album?.dir=/20c6re2

"Ce tie nu-ti place, altuia nu face!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinabarz spune:

Alinah, dintisorii Annei au iesit amandoi pe nevazute, fara febra sau plans. Sper sa o tina tot asa in continuare.

Cristina si Anna (29 aprilie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinabarz/album?.dir=/20c6re2

"Ce tie nu-ti place, altuia nu face!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camiserb spune:

Esti super norocoasa Cristina! Si la noi sunt dintzishorii sunt fara febra dar si fara somn si cu tzipete cat incape. Dar de, fetitzele sunt mai rezistente . Iti doresc sa o tzinetzi tot asa!

Cami si Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Cami, nu neaparat fetitele sint mai rezistente! Bianca a avut (si mai are) mari probleme cu eruptia dentara, cred ca voi fi cea mai fericita cind vor iesi toti!
Cristina, deocamdata nici sa mor si nu am timp de plimbari, adica ma plimb intre spital si casa, unde ma asteapta socri sa le servesc totul pe tava! Stai sa o vad pe mama acasa si pe socri plecati si ne vedem atunci!
Ligeea, multumesc mult pentru oferta, o voi lua in considerare. Scrie-mi exact ce anume cauti pentru decembrie si voi incerca sa te ajut!
Pupici ca fug la datorie!

Flavia si Bianca

Bia studioasa!

Sa o ajutam pe Barbye!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Ligeea, nu ai nici PM activat, nici email. Trimite-mi o adresa de mail ca am gasit citeva oferte.

Flavia si Bianca

Bia studioasa!

Sa o ajutam pe Barbye!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

buna fetelor

flaflovad ca esti f.activadar socrii de ce asteapta totu de la tine?
ligeeape mine m ar interesa mult delta,planuim sa mergem pt.prima oara la anu prin aprilie.poti sa mi dai mai multe informatii te rog(unde e cel mai frumos sau mai salbatic,nevizitat etc.daca poti pe pm cand ai tu timp)
alinahce pijama,ca eu nu dorm acolo cu voi,n are rost cand stau in salzburg,plus ca ma duc la petreceren am rezervat inca nimic,sapt.viit.ma duc pe acolo,dar oricum sper ca toata lumea sa vina pe la 12 ca astia inchid la 14,30.auzi,dar parca ziceai ca nu stii sa gatesti?sau ti au spalat generalul+sotu creieru?auzi la ea,pireu cu cabanosi.zvarle reteta incoace
cristinace bine c ai o fetita asa cuminte!
babeeunde esti draguta?
alexamai vorbim
camisau vrei un bacardi breezer?
n am uitat pe nimeni sper.
o zi frumoasa

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

sa o luam pe rand . Mie Delta imi place ca o simt ca o prelungire a eului meu ma intregeste pacea si linistea pe care n-am gasit-o nci pe plajele pustii din caraibe si nici in muntii nostrii sau de aiurea .VCel mai frumos este in Delta . Am cutreierat mult si in tara si afara si intotdeuna la un moment dat cand mi-e dor de-acasa , mi-e dor de Delta. De mirosul apei , de vantul care bate mereu ,de linistea si singurateatea ghiolurilor.De plaurii care vin de undeva si se duc spre niciunde , de lipovenii batrani si barcile pantecoase pline cu peste .
E un teritoriu imens in care traiesc nu mai mult de 20.000 de oameni. E ca la inceputul veacurilor, cand de-un bors se gateste pe pirostii se afuma in scorburi batrane de salcii.Si apoi Sulina , sf. Gheorghe unde e mai ,,vama ca oriunde in Romania . Plaje imense maturate de vanturi , tufe de scaieti pascute de vaci ale nimanui si cai apropape salbatici.Si Sahalinul si Popina si padurea Letea unde auzi mugete de cerb si te infasori in halucinante liane . E totul crud , proaspat, mustind de seva . Aici nu e niciodata noroi ci numai apa .
Eu am avut norocul sa merg cu tata la pescuit de la 10 ani spre oripilarea partii femeiseti -mama , bunicile matusile si alte cucoane .Am avut norocul unor partide de pescuit , si a unor apusuri de soare , a unor nopti cu atatea stele in care vezi toata Caleea lactee . Imi pare rau ca fiul meu va vedea un produs mai comercial , mai trendy , dar poate e in firea lucrurilor sa se petreaca asa.
In Delta trebuie sa tineti cont de cateva lucruri .
Au aparut ,,organizatorii de turism ,pameni care au trasee simple , comode in care iti arata 2 pasari si 4 stufuri si pleci entuziasmat . Delta e mare , uitati-va la ea raoprtat la alte zone si o sa va dati seama ca pentru a o vizita aveti nevoie macar de 10 zile (minim ) .E si mare(Marea Neagra) , e si delta e sio padure fantasca -Letea e si desrt -Nisipurile Caraorman .
Al doile , nu trebuie sa locuiti la u hotel tip, e incomod si nu veti simti -caci acesta e cuvantul cheie , a simti -spiritul liber si salbatic al tinutului (cum spunea Geo Bogza , ffica de rege dac si dansatoare tataroaica )
Astia cu hotelurile au niste automatisme , fac un foc de tabara , va duc dimineata la un peste si gata , program artistic.
Aveti nevoie de o casa ca baza de expeditii , o barca cu un barcagiu-se poate inchiria si de cateva trasee pe care nu trebuie sa le ratati. Langa astea mai sunt doua carciumi timute de localnici in care o sa mancati picanca de crap, placinta cu icre negre ,bors de peste ,scrumbie de Dunare la gratar , stiuca umpluta si altele...
Eu va stept cu drag , va rog sa ma anuntati cu cel putin 1 luna innainte , la anul am un program infernal.Am sa postez niste fotografii cu casele mele -nu sunt mari e o cabana de 65 mp si o casa cu etaj de 110 mp ,dar au tot ce trebuie , baie , apa calda , rece , aer conditionat etc.

In privinta programului pt. vacanta de iarna .Am mai scris putin mai sus asa ca o sa ma repet.Dorim un hotel sau ceva asemanator care sa ne asigure cazarea in zona Salzburg-Kitzbuhel -Salbach intr-un orasel mai maricel in care sa fie si alte posbilitati de petrecere a timpului decat ski-ul Adica o sala mare cu sporturi pt. toti-teren de tenis , piscina ,\patinoar ,etc.daca nu in aceeasi localitate macar in apropiere .Un acces usor pt ,. schiori catre ski-bus care merge spre partie si zic vocile din spatele mau n-ar strica si un loc cu o discoteca sau program apres-ski .
In privinta hotelului sau locatiei de cazare am fi vrut ceva la care sa luam micul dejun si cina , iclusiv masa de revelion ca sa nu bananaim prin carciumi -mai intodeauna pline in aceasta perioada (sunt locuri , nu sunt locuri , etc ).
Nu suntem fitosi , suntem -zicem noi simpatici si un pic nonconformisti (eram mai mult dar ne-a mai trecut cu varsta )

Mergi la inceput

PS . De obicei scriu cu mai putine greseli , dar acum am facu-o lata rau . Scuzele de rigoare .

Mergi la inceput

Si tot eu mailul la care puteti sa-mi scrieti este pascmatei@yahoo.com

Mergi la inceput