Fetele din Austria(18)
Raspunsuri - Pagina 28
ank_miki spune:
Bine v-am gasit fetelor!Iata ca revin si eu incet,incet printre voi.
Deja ma simt mai bine,dar totusi nu pot sta prea mult pe scaun.
Nu m-am dus inca la dr.,sapt asta s-au cel mai probabil cealalta(sigur)ajung.De fapt la mine problema mijlocului e de mult timp,dar nu am cam dat importanta,si acum e mai rau.
Flavia,trebuie sa ma duc neaparat la dr.sa-mi dea tratament,ca altfel nu ma vad prea bine.Sa sti ca si Miki bea foarte mult lapte zilnic,eu ii mai dau si Trinkmahlzeit,dimineata si seara inainte de culcare.
Asa papa Mikisor al meu:dim.pe la 7-7.30,bea 150 ml Trinkmahlzeit,
pe la 10.00 ii dau un Milchschnitte sau Müesli(Früchte-Joghurt),
pe la 12.00 bea 140-150 ml lapte si doarme de pranz,
ora 14.00 legume cu carne sau supa cu carne,
la 17.00-18.00 Fruchzwerge,sau piure de fructe cu biscuiti
pe la 20.00 gris cu lapte,dupa care mai bea si 150 ml Trinkmahlzeit pe la 21.30 si la nani.
Nu mai zic cate vrea intre timp,dim.ciuguleste cu noi micul dejun,ii mai dau o bucatica de mar,un morcovel,castravete,rosii,biscuiti(asta pe parcursul zilei)etc.
In rest sunt bine,Miki alearga de mama focului prin casa,Iulia are numai aere in cap,pe zi ce trece ,sre nasul mai sus cu 1 cm,morrrr fetelor,nu mai stiu cum sa o mai dau cu ea.Trebuie sa fiu tare,sa trec si peste faza asta,este la varsta cand sunt cele mai mari probleme,zic eu....voi ce parere aveti???
Cami,fierbe pastele mai intai,si apoi amesteca-le cu laptele praf.Eu asa am facut si Miki a mancat foarte bine.
Babee ai facut rezervare la vaporas?Imi pare rau ca nu pot veni,v-am zis ca vine a mea mama de sarbat.aici(asta imi mai lipsea)si nu vrea draga pe vaporas,eeee din cauza ei nu pot veni,copii se bucurasera tare cand le-am zis ca poate mergem,dar...asta e.
Nu mai stau,poate mai intru pe dupa-masa,ma duc in pat ca simt deja durere.
Va pup pe toate cu drag.
Ank mama de Mikisor nebunatic:D
www.dropshots.com/mikiemre
www.dropshots.com/miki_1
Gabitza1977 spune:
Buna fete!
Sunt si eu foarte noua pe meleagurile vieneze, de aproximativ o luna. Si m-as bucura foarte tare sa ma primiti printre voi, mai ales ca acum, la inceput, imi este tare greu departe de casa si mi-e tare drag sa mai discut si in romaneste! :)
Va pup!
Gabi.
Flaflo spune:
Gabitza, bine ai venit in Austria! Unde locuiesti? Povesteste-ne ceva despre tine!
Anca, nu neglija spatele si du-te la doctor. Asa am facut eu si s-a inrautatit foarte tare! Cum se descurca ai tai daca tu nu esti ok? Gabi a facut rezervari pentru vaporas, pe 3 decembrie ora 10, vom merge doar noi doua (daca nu se mai anunta cineva intre timp) cu familioanele. Despre Iulia, ce sa-ti spun, nu prea am experienta cu teenagerii astia, dar sint convinsa ca e o stare trecatoare, asa ca....rabdare si tutun!!
Caro, concediu placut, gindeste-te si la noi...
Cami, ce faci, tot cu nervii la pamint?
Minunea mea!
Flavia si Bianca
Babee spune:
Hei ..lume noua..Gabitza bine ai venit si asteptam detalii
Ank tu cu adolescenta si eu cu asta mic care nu intelege nicicum si pur si simplu se arunca in fata masinilor.Astazi a vrut sa treaca strada....si era sa-l loveasca o masina, i-am exlicat(de fapt urlam ca ma lasasera nervii)si in nici 5 minute aceeasi problemaNu stiu cum sa ii mai explic si ce sa mai fac, si culmea stie ca nu are voie si o face dinadins
Cami te pupam, hai fruntea sus si spune-ne cum ii e puiului
Am facut rezervarea la vaporas, de-abia astept si sunt sigura ca ii va placea si lui Phillip, Rebecca e mult prea mica sa inteleaga ceva
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
Gabitza1977 spune:
Buna din nou!
Multumesc mult ca ma primiti printre voi!
Deocamdata locuiesc in Simmering, intr-o locuinta de serviciu a bancii pt. care lucrez eu aici. de la 1 decembrie vom inchiria (eu si sotul meu)o locuinta, in care sper sa ne simtim mai ca acasa, cat de cat, desi e greu...
Ce sa va zic, oamenii mi se par mult mai reci. Cel putin noii mei colegi asa sunt, abia daca vorbesc cu mine
Sper sa ma acomodez, intotdeauna inceputl este mai greu, in general.
Daca nu, peste un an ne intoarcem acasa.
va pup si o zi cat mai frumoasa!!!
Babee spune:
Moama ce nervi am..trebuie sa mai ies dupa amiaza la o tura de shopping ca sa ma calmez
Gabitza stai calma ca e normal la inceput sa-ti fie colegii reticenti, dar ai rabdare si va fi mai bine.E normal, cred ca toate ne-am lovit de asa ceva la munca.Iti vezi de treaba ta si se va schimba situatia
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
carolada spune:
salutari gagici
ãm gasit cu chiu cu vai un internet cafe.va pupicesc si fac poze.ãici e super
www.camping-kasern-salzburg.com
Flaflo spune:
Buna fetele!
Gabitza, cam pe unde in Simmering, ca si noi stam tot aici, mai precis la granita cu Schwechat. In general austriecii sint mai reci, dar dupa ce te cunosc mai bine isi mai dau drumul (bineinteles ca nu ajung sa egaleze temperamentul nostru balcanic). Spune-ne daca te putem ajuta cu ceva, informatii, sfaturi, orice... Inceputul e greu, am trecut toate prin asta, dar te asigur ca vor veni vremuri mai bune. In primul rind dorul de casa te mistuieste in primul an. Inteleg ca lucrezi la o banca, deci vorbesti germana. Asta este cea mai importanta bariera pe care tu ai trecut-o din start, ramine doar partea cu acomodarea si mici "operatiuni cosmetice".
Carolada, cum e vremea pe acolo? Distractie faina!
Minunea mea!
Flavia si Bianca
camiserb spune:
Saluti!
Nu va mai gaseam...mersi Flavia ca m-ai scos la liman
Daniel a inceput sa manance ceva mai bine, nu stralucit dar se mai atinge si de altceva in afara de lapte. 2 saptamani a fost crunt, numai refuzuri si icneli, saptamana asta e deja mai bine.
Mi-au folosit sfaturile voastre pentru care va multumesc mult. Paste fierte separat si apoi amestecate cu lapte praf nu a vrut sa accepte, in schimb am izbutit cu paste cu sos, orez "colorat", un pic de supa...
Gabi, bun venit!
Caro, abia astept poze! Concediu placut!
Pupici