Fetele din Austria(18)
Raspunsuri - Pagina 29
ank_miki spune:
Hallo Leute!Ce mai fac fetele?
Eu sunt mai bine,dar tot mai simt ca niste cutite in mijloc,din cand in cand.
Mai sa fie,dar eu numai la ore asa inaintate scriu.De fapt m-am ridicat din pat sa fac putina miscare,ca am amortit,si am zis sa vad ce mai e nou pe la fete.
Nu stiu de au trimis de doua ori ultimul meu mesaj,hmmmm.
Gabitza bine ai venit,asa cum a zis Flavia si Babee,ai sa te obisnuiesti,tuturora le e greu la inceput,intr-o tara straina si departe de cei dragi.
Flavia,au trebuit sa se descurce,dar mai rau a fost cu Miki ca el este mic si nu intelege.Venea la mine,si ma tragea de mana sa merg cu el.Eu vorbeam cu el,ca nu pot sa ma ridic,dar el mititelul plangea sa vin unde vrea el.Ai mei,au gatit,au mai comandat,au spalat,au facut curat,m-au ingrijit pe mine,nu cum as fi facut eu toate ,dar e bine si asa,sunt multumita.Sotul meu imi zicea ieri,dupa ce ma fac bine,sa-mi vina iar pandaliile la cap,si sa ma apuc iar de facut cratenie generala,ca de data asta nici ca se mai uita la mine(eeee glumea).
Babee,nu esti tu prea nervoasa in ultimul timp?Ma Babee,Phillip e inca micut,pt.ei e o joaca sa mearga,sa se catere unde vor ei.E periculos ca ei sunt foarte ageri,si nu trebuie sa-i scapam din ochi nici o sec.Bine ca nu sa intamplat nimic rau!Nu inteleg ai mei,care sunt asa mari,dar Phillip...
Cami,ma bucur ca-i merge mai bine lui Daniel.Si nu mai fi asa sperioasa daca nu mananca,asa sunt copii mici,au perioade cand nu vor mai nimic.Am trecut si eu prin asa ceva cu Miki,a vrut numai lapte sa bea,lapte i-am dat.Mai ciugulea ici colo,cate un biscuite,o felie de mar,tot era ceva.Iar apoi,dupa o sapt si jumate si-a revenit,de nu-l mai opream de la mancat.Intr-una trebuia sa rontaie ceva.Ce vedea,cerea si el.Asa ca,nu-ti mai face atatea ganduri,da-i numai ce vrea el,si ai sa vezi,cu timpul isi revine la normal.
Cu Iulia ce sa va spun,are perioade,cand bune cand rele.De vreo 2 zile vad ca este in toane bune,dar cat tine...nu stiu.
Ce zici tu Flavia,de stare trecatoare,la ea a inceput de prin primavara,de..mai are putin si e majora.Asta e problema ei,vrea sa fie total independenta.sa nu-i mai zicem nimic,sa nu o mai intrebam cand vine acasa,deci intr-un cuv.sa faca ce-i pofteste inima.
Eee,asa nu are sanse,noi nu acceptam sa nu stim de ea,sa vina tarziu etc.chiar daca va fi majora.
Cred ca-mi dati dreptate,nu?
Hai ca am intrecut limita bunului simt,nu aveti ce face,decat sa cititi metrii mei de mesaje.Gata,va promit ca o sa incep sa scriu mai scurt.
Va pupic dulce,si va doresc o zi buna!
Ank mama de Mikisor nebunatic:D
www.dropshots.com/mikiemre
www.dropshots.com/miki_1
Babee spune:
Asa..salutare fetele.
Ank lasa ca tu scrii rar si bine, asa ca se motiveaza mesajele lungi.Sanatate multa si ce bine de tine ca are cine te ajuta
In ziua respectiva am fost prea nervoasa, vesnicele probleme cu socrii, si cred ca m-am ratoit putin mai "mult" la copil, dar nu mi se pare normala nici incapatanarea lui.Cu orice, numai pe strada si cu masinile nu e de glumit.In fine..vom vedea.
Cami ei hai ca e mai bine!Incet incet si cu rabdare o sa manance.Si totusi zic eu ca n-ar strica niste vitamine, un sirop ceva de pofta de mancare.Daca mergi in Ro ia de acolo ca sunt destule tipuri
Am calcat azi , am spalat..o astept pe Pisi sa se trezeasca si fugim afara la aer proaspat
Caro vacanta placuta, te asteptam cu poze muuulte si nu uita sa bei un ceva si pentru mine
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
camiserb spune:
Eu m-am mai linistit ca a inceput sa primeasca si altceva in afara de lapte, dar recunosc ca 2 saptamani am fost cam "murata". Ma gandesc sa-i dau si ceva vitamine ca el si asa e destul de firav si slabut si poate il mai ajuta. Acum Daniel are un pic nasucul infundat, dar e in parametri, nu i-am dat decat ceva picaturi de desfundat nasul si nimic altceva. Am cam exagerat cu statul pe afara in ultima vreme, caci m-am gandit ca tzinut mai mult la aer o sa manance mai bine.
Ank, ma bucur ca te simti mai bine! Cum l-ai invatat pe Miki sa manance singur, ca l-am vazut intr-o foto cum manca cu manutza singurel din farfurie? Al meu pici i-a din farfurie singur dar in loc sa duca la gura arunca pe jos.
Babee, te-a mai suparat puiul?
Fla, cum mai e Bia cu gradi?
Gabitza1977 spune:
salutare din nou!
abia acum am apucat sa intru pe forum, a fost un picutz de agitatie la serviciu.
va multumesc mult pentru sfaturi si incurajari!
Flaflo, acum locuim la Enkplatz in Simmering, nu stiu cat este de aproape de voi...?
Dupa care ne vom muta intr-un apartament mic, dar dragutz, in sect.18.
Intr-adevar vorbesc germana si asta e un avantaj, dar cateodata mi-e greu sa inteleg dialectul acesta vienez ...! :)
Sotul meu inca nu stie germana, urmeaza sa inceapa ceva cursuri in ianuarie. Aveti idee pe unde ar fi mai ieftin?
va pup cu drag!!!!
Babee spune:
Cami azi in pricipiu a fost cuminte, a facut o prostie la Flavia, dar a promis ca nu mai face.Sa vedem daca se tine de promisiune.
Gabitza tu esti aproape de biserica ortodoxa, pana la Flavia mai mananci doua franzele ca e fix pe Simmeringer hauptstrasse tot inainnnnnnnteeee
Cursuri..cam peste tot is la fel si ca pret si calitate, acuma na nu stiu ce sa zic.Daca voi va finantati cursul respectiv, va fi nitelus pana ajunge la un nivel multumitor(cca 1000 euro aproximez eu).
Fug la nani ca-s cam in urma cu somnulsi chiar nu stiu de ce
Flaflo spune:
Buna fetele, Bia s-a trezit la 6.00, s-a mutat la noi in pat, a baut lapticul, s-a istalat in bratele lui Flo si vreau sa va spun ca inca mai dorm. Cred ca azi vom sari somnul de prinz, sa vedem....
Azi am zi administrativa: curatenie, spalat, calcat, mincare,o sa-i trimit pe ai mei undeva sa nu ma incurce. Cu gradinita e super, a ajuns sa nu vrea sa plece acasa la prinz, cica vrea sa faca nani cu copiii. Sa vad daca persista faza asta o sa incerc din ianuarie la program lung.
Cami, ai incercat orez cu lapte? Bianca era inebunita. Eu il indulceam cu miere si puneam putina cacao pentru culoare.
Anca, eu am asistat cind a trecut sora mea prin faza asta, tin minte ca a durat vreun an si jumatate....
Gabitza, noi locuim la capatul lui Simmeringer Hauptstr., exact unde incepe Schwechatul. Daca ti-e dor de o vorba romaneasca te astept cu placere.
Minunea mea!
Flavia si Bianca
Babee spune:
Eu va salut si atat, nu am dispozitia necesara sa scriu mai multe
Flaflo spune:
Da ce s-a intimplat, ai cazut in butoiul cu melancolie?
Nici eu nu sint bine dispusa, Florin are de pe la prinz febra si niste dureri ingrozitoare de cap. Habar nu am ce sa fie....
Minunea mea!
Flavia si Bianca
Tonia Antonia spune:
Servus fetelor austriece!
Ma informez si eu despre Viena pe la diferite topicuri pe DC in ideea unei vizite scurte...In acest sens, mai am o mica intrebare: stiti cumva cand incep soldurile de iarna 2006-2007 in Austria, mai precis Viena?
Va multumesc!
camiserb spune:
Antonia, salutari si pupici! Eu tot din Brasov sunt, numai ca in Austria sunt numai din ianuarie 2006, asa ca, nu te pot ajuta cu raspunsul la intrebarea ta. Fetele "vieneze" au mai multa "vechime" aici, asa ca, te vor informa ele ce si cum.
Flavia, cum se mai simte Florin? Dar tu? Bia v-a dat la amandoi raceala...
Daniel mananca mai bine, a si inceput sa ia un pic in greutate, asa ca, suntem pe drumul cel bun.
Babee, tu ce mai zici?
Ank,ce nazbatii mai face Miki?
Ce mai stiti de Alina, ca nu a mai scris nici un cuvintel si-mi placeau mesajele ei lungi ?
Saptamana faina!