Fetele din Austria(18)
Raspunsuri - Pagina 27
Babee spune:
Cami sa stii ca si Phillip al meu a mers de la 2 luni pe Milumil, pana la 9 cand l-am trecut pe Nöm.L-a tolerat si am zis de ce nu.Dar..acum sunt pentru lapte formula-are forma mult mai buna decat asa zisul lapte de vaca de la magazin.Ai observat si tu, laptele de vaca imbuteliat si pasteurizat nu e acelasi lucru cu cel din Romania direct de la vacuta.
Dar..incearca si fa-i cu lapte mucilagiu de orez, sau paste cu lapte, branzica cu mamaliguta.Sa folosesti lactate pentru meniul zilnic.Sau:taie-i mancarica in forme haioase, coloreaz-o...Daca ai nevoie de ajutor spune-ne si o sa facem fiecare cate ceva sa iti aratam.
Asta mi-am amintit-o pentru ca noi am mancat saptamana aceasta la Flavia un orez super colorat si bun(cu morcov, ardei, ceapa, pastarnac si mazare) si il vedeam pe Phillip ce incantat e(felul acesta de exemplu n-am facut niciodata).Intotdeauna sunt de parere ca schimbul de experienta ajuta
Va pupam si astept vesti bune
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
camiserb spune:
Babee, sa stii ca orez ca al Flaviei nu am incercat nici eu dar o sa experimentez chiar astazi. Am facut orez numai cu morcov si un pic de ceapa. Eu ii pun mereu adaos in lapte reisflocken si accepta, mamaliguta am incercat cu de toate, cu iaurt, unt, branzica, smantana, nu vrea nici sa inghita, desi, in perioada cand manca, mamaligutza era una din mancarurile preferate. Lapte praf cu paste nu stiu cum sa prepar, poate imi dai idei, caci lapte de vaca nu tolereaza, nu vrea nici cu orez, gris, cereale sau paste.
Ieri parca a mai ciugulit ceva; pe langa 600 ml de lapte a mai mancat un iaurtel, 3 biscuiti, un mar, cateva lingurite de supa de legume cu taitei si miezul de la o chifla cu galbenus de ou.
Sa vedem astazi cum va mai fi...
pupici si mersi de sfaturi
Flaflo spune:
Cami, hai mai, ca stati bine, a mincat destul ieri. Bianca mea are o faza ca vrea dimineata, la prinz si seara lapte, ajunge la 750-800 ml/zi. Ok, pe linga asta mai maninca foarte bine orice, chiar ii spuneam pediatrei ca daca i-as da ar minca non-stop. Dar e un pachet de energie ca nu se depune nimic, e de un an tot la 12 kg. Incearca pastele in forma de stelute, ursuleti, poate il incinta. Gindeste-te ca putini copii se dezvolta ca la carte, e intr-adevar frustrant sa vezi ca nu vrea sa manince, dar nu ai ce face. Dimpotriva, insistind poate obtii exact contrariul.
Caro, da tacuta mai esti draguto! Sau iar esti plecata?
Anca, cum mai e cu spatele?
Alino, mai traiesti? Tot am vrut sa te sun dar a intervenit intotdeauna ceva....
Babee, ce faceti, ca de dimineata tot incerc sa te gasesc..
Minunea mea!
Flavia si Bianca
Babee spune:
Cami nu stiu cum sa iti spun sa faci paste cu lapte prafca ma gandisem si la varianta lapte de vaca Si Flavia a taiat cubulete morcoveii, eu cand mai fac orez cu morcov il dau pe razatoare..dar n-are acelasi farmec
Lui Phillip stiu ca ii placea mult peste cu legume fierte, spanac cu zdrente de ou in el, spagheti cu sos de rosii...chiar si piure de conopida manca(acum nu mai vrea deh, dar mananca conopida buchetele), orez cu zucchini taiat cubulete si daca-mi mai amintesc iti mai spun.Am spus ii placea referindu-ma la varsta de 1 an si.Ah si ma amuza ca manca ceapa verde de numa
Noi am fost la Boggy park astazi si cand sa plecam m-am trezit ca mi-au disparut gheteleM-am agitat si am alertat si personalul(ai lui Phillip erau, ai mei nu)si i-au gasit intr-o toaleta).Nu va zic ce scarbita am venit si ..cred ca nu mai calc pe acolo
carolada spune:
saliu
flafloai ghicit pe jumatate,nu s plecata inca,doar pe picior de plecare in mini vacanta o saptamana in madeira,maine dimineata zburam.
am avut examene,party cu braziliencele de aia n am mai dat pe aici.
va pup si ne vedem sapt.cealalta miercu´ri
sanatate la pitici (cami nu stiu daca ti am zis ce probleme cu nemancatu am avut si eu cand eram mica,acu nu mai prididesc)
noapte buna,fug sa mi fac bagaju
www.camping-kasern-salzburg.com
Babee spune:
Pai asa cum ii sade bine lui Caro..pleaca in vacanta..Muica ce viataaaaaSa te distrezi fain si sa vii cu poze multe sa ne faci si noua pofta
madic spune:
Buna dimineata fetele,
Ma scuzati ca dau "buzna" peste subiectul vostru, dar va rog sa-mi dati si mie o informatie de la sursa : ziceti-mi si mie vreun magazin, doua, in Viena, care au reduceri in perioada asta (copii, adulti), pt ca al meu sot va fi in trecere prin zona si vreau sa-l trimit la tinta, altfel o sa-mi zica iar ca n-a stiut unde sa mearga.
Va multumesc anticipat .
Madi
Babee spune:
Madic din pacate nu a inceput sezonul, mai gasesti razlet cate ceva redus pe la unele magazine-asta daca ai noroc mare- dar "sezonul"incepe in Decembrie .Marile reduceri incep in Austria pe 27 Decembrie.
Sotului i-as recomanda H&M ca va gasi si pt copii si adulti hainute.
ank_miki spune:
Bine v-am gasit fetelor!Iata ca revin si eu incet,incet printre voi.
Deja ma simt mai bine,dar totusi nu pot sta prea mult pe scaun.
Nu m-am dus inca la dr.,sapt asta s-au cel mai probabil cealalta(sigur)ajung.De fapt la mine problema mijlocului e de mult timp,dar nu am cam dat importanta,si acum e mai rau.
Flavia,trebuie sa ma duc neaparat la dr.sa-mi dea tratament,ca altfel nu ma vad prea bine.Sa sti ca si Miki bea foarte mult lapte zilnic,eu ii mai dau si Trinkmahlzeit,dimineata si seara inainte de culcare.
Asa papa Mikisor al meu:dim.pe la 7-7.30,bea 150 ml Trinkmahlzeit,
pe la 10.00 ii dau un Milchschnitte sau Müesli(Früchte-Joghurt),
pe la 12.00 bea 140-150 ml lapte si doarme de pranz,
ora 14.00 legume cu carne sau supa cu carne,
la 17.00-18.00 Fruchzwerge,sau piure de fructe cu biscuiti
pe la 20.00 gris cu lapte,dupa care mai bea si 150 ml Trinkmahlzeit pe la 21.30 si la nani.
Nu mai zic cate vrea intre timp,dim.ciuguleste cu noi micul dejun,ii mai dau o bucatica de mar,un morcovel,castravete,rosii,biscuiti(asta pe parcursul zilei)etc.
In rest sunt bine,Miki alearga de mama focului prin casa,Iulia are numai aere in cap,pe zi ce trece ,sre nasul mai sus cu 1 cm,morrrr fetelor,nu mai stiu cum sa o mai dau cu ea.Trebuie sa fiu tare,sa trec si peste faza asta,este la varsta cand sunt cele mai mari probleme,zic eu....voi ce parere aveti???
Cami,fierbe pastele mai intai,si apoi amesteca-le cu laptele praf.Eu asa am facut si Miki a mancat foarte bine.
Babee ai facut rezervare la vaporas?Imi pare rau ca nu pot veni,v-am zis ca vine a mea mama de sarbat.aici(asta imi mai lipsea)si nu vrea draga pe vaporas,eeee din cauza ei nu pot veni,copii se bucurasera tare cand le-am zis ca poate mergem,dar...asta e.
Nu mai stau,poate mai intru pe dupa-masa,ma duc in pat ca simt deja durere.
Va pup pe toate cu drag.
Ank mama de Mikisor nebunatic:D
www.dropshots.com/mikiemre
www.dropshots.com/miki_1