Fetele din Austria(18)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

saliu

camicred ca doctor trebuia sa ma fac,si eu ma gandeam sa ti zic la fel cu daniel,adica bine ca mananca ceva (lapte s.a.)dar ma gandeam ca daca eu n am copii,sa nu dau sfaturi aiurea.sper sa se rezolve curand,multa sanatate.
in weekend n am fumat deloc si nici cafea n am baut,asa mi a venit,n am avut un motiv special.luni bineinteles ca am fumat cu colegii,mai ales ca seara am fost la un bar si n am rezistat tentatiei.oricum am lasat o mai moale.
flaflopupici pe dintisori la bia sa i treaca
babeecum ii merge pisicutei?
pupici la toate

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank_miki spune:

Servus la fete!Nu ma dati disparuta,ca nu am de gand sa va parasesc asa repede:D.Nu pot citi nimic acum,din ce ati scris voi(am de recuperat),stau in picioare si scriu,daca ma asez,nu ma mai ridic asa usor.Toata saptamana,am zacut la pat,din cauza mijlocului,ieri si azi ce m-am mai ridicat putin,si incet.Sapt.trecuta,luni,mi-a venit in cap sa dau casa cu fundul in sus,adica sa fac curat.Si nu stiu cum m-am miscat,de am ramas acolo pironita,si nu mai puteam de durere.Si surpriza,eram singura acasa,doar cu Miki.M-am asezat cum am putut,unde eram,adica langa masuta din Wohnzimmer,si norocul meu ca era tel.pe masa,asa l-am sunat pe sotul meu.
Fetele nu mai stau,ca nu mai pot.
Cine e bolnav,ii doresc multa sanatate,la copilasi mult bine si nopti linistite.
Va pup pe toatedulce,mai intru cand ma fac ceva mai bine.
Noapte buna.

Ank mama de Mikisor nebunatic:D
www.dropshots.com/mikiemre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Ank sanatate multa si sa te faci bien cat mai repede.Cu spatele nu prea e de glumit

Noi suntem mult mai bine, plimbareti si voiosi

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Anca,multa sanatate, stiu ca e nasol ca eu am avut mult de tras cu spatele. Ar fi bine sa te duci la o fizioterapie daca ai timp, pe mine m-a ajutat intotdeauna.Ai grija de tine .

Minunea mea!

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nastea23 spune:

Ank, multa sanatate si refacere rapida, eu deja sunt mai bine dar tot cu dureri de spate.

Flaflo, tu ai spus medicului ca Bia transpira? Caci am auzit undeva sau chiar aici pe forum ca poate fi din cauza lipsei de calciu, oare e corect sau medicul meu e asa de ...

la toti si nu in ultimul rind celor micuti.

Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camiserb spune:

Cand sa zic si eu ca incepem sa frunzarim si ceva legume, astazi iar am avut refuz total. Marti a mancat vreo 200 g de supa de legume cu taitei, un iaurt, un pic de branzica, un mar, o para, 3 biscuiti si lapte, ieri cam tot asa, in schimb astazi nu a mai vrut sa puna gura pe legume. De carne, ou, ficatel nu s-a mai atins de 2 saptamani...imi pierd rabdarea cu el...si medicul imi zice ca sa mai asteptam sa vedem cum va mai fi...voi ati patit asa cu puii vostri? poate imi dati ceva sfaturi...ca nu mi se pare normal ca la 1 an sa bea mai mult de 500 ml de lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Cami daca iti bea si lapte tot e bine, perseverati si va manca.Incearca si da-i niste miere de albine(a trecut de un an, n-ar fi probleme) si poate ii mai creste pofta de mancare.Sau pur si simplu mergi la farmacie si cere ceva naturist sau homeopat(sirop de preferinta) ca sa ii dai.
Noi n-am avut problema asta..al meu manca si mananca de numa
Si nu te ingrijora ca bea mult lapte, priveste-o ca pe un lucru bun.Este lapte praf sau de alimentara?

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Cami, nici eu nu stiu ce sa-ti spun, Bia a fost si este o mincacioasa fara pereche... Cei 500 ml de lapte pe zi sint recomandati in cazul in care copilul mai isi ia o parte din calciu din alimentele pe care le maninca. In cazul lui Daniel, care am inteles ca nu maninca mai nimic, ma gindesc ca e ok daca bea mai mult. Imi pare tare rau ca nu te putem ajuta cu ceva mai constructiv, singurul lucru de care te pot asigura este ca o sa treaca si faza asta. Poate nu ar fi rau sa ii dai un complex de vitamine sa nu dea in vreo carenta!

Minunea mea!

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Cami,
nu-ti fa atatea griji (stiu, e usor de spus), dar am inteles ca e vorba doar de vreo doua saptamani!
Toti copiii au faze cand mananca mai prost (nu numai cand le cres dintii, dar si cand invata lucruri noi importante - Entwicklungsphasen). Mai asteapta. Nu-i problema daca nu mananca ccc carne, la mine in general jasmina nu prea capata asa multa carne, pentru ca nici eu nu mananc asa des, iar in privinta ficatelului, am citit si mi-au spus si pediatri diferiti ca nu e recomandat la copii sa pape ficat. asa ca nu-ti fa griji, daca se joaca si e voios, ii va trece de la sine! o sa vezi.
si ma gandesc ca daca el observa ca dai atata importanta mancarii si cantitaii cat mananca el, s-ar putea sa se inrautateasca treaba. lasa-l in pace, isi va reveni, vei vedea!
iar un suport de vitamine niciodata nu poate strica!

pe toata lumea

ps: iarasi sunt in pana de timp, mai vin eu, nu dispar

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camiserb spune:

Multumesc mult pentru sfaturi!
O sa incerc sa ma linistesc cat de cat si sa mai vad o perioada cum o sa mai fie.
Pupici si week-end fain!

Mergi la inceput