Fetele din Austria(18)
Raspunsuri - Pagina 25
Flaflo spune:
Da chiar ca-i liniste deplina pe aici.....
Deci nu se mai inscrie nimeni pentru vaporas? Luni facem rezervarile!
Cami, ce mai face Daniel?
Anca, da ce tacuta esti draga! Valabil si pentru tine, Caro!
Si daca stau bine sa ma gindesc, pe tine te-am dat disparuta, Alino!!
Eu am avut ieri o cadere nasoala de tensiune, am fost ametita ca nu am putut sta in picioare si am vomat de trei ori. Dar dupa o noapte de nani, trei cafele si un masaj din partea sotului ma simt mult mai bine!
Bia are iar o faza ca se tot trezeste noaptea, ma gindesc ca e caninul din stinga! M-am saturat de dinti!!!!
Cam atit pe azi...
Minunea mea!
Flavia si Bianca
camiserb spune:
Daniel tot prost mananca, i-am redus si o masa crezand ca, daca i se face foame mai tare va manca dar nu e asta solutia. Lapte mananca in continuare, iaurt si fructe si in rest nimic. 2-3 lingurite de piure, un biscuit ceea ce este infim pentru 1 an. Nu carne, nu legume, cum insist la mai mult de 2-3 lingurite vomita. Nu stiu ce sa mai cred si ce sa mai fac sa-l determin sa manance.
carolada spune:
saliu gagici
eu s in hibernare ,de 2 zile in casa fara cafea si tigari,asa ca n am chef de nica.
camiof,sper sa si revina daniel si sa manance
flafloma bucur ca ti ai revenit!!bine ca le are sotu cu masaju
babeesanatate pisicutei
alinahunde esti?
alexace mai faci?
www.camping-kasern-salzburg.com
camiserb spune:
Am fost ieri la pediatru cu asta mic si mi-a spus sa mai am rabdare 1-2 saptamani sa vedem cum va mai evolua, caci majoritatea copiilor au perioade cand nu mananca. Si ca nu-i bai daca nu mananca o perioada carne, oua, legume, sa-i dau absolut numai ce accepta si ce vrea, sa nu mai vomite. Cica bine ca mananca cat de cat lapte, branza, iaaurt, fructe, ca o sa-si revina singur.L-a consultat, e ok, el e vioi, se joaca , ma si mir de unde are atata energie daca nu mananca. O sa ma inarmez cu rabdare inca o perioada sa vedem ce si cum si apoi, daca nu-si revine cica sa mergem sa ne dea trimitere pentru un set de analize. Eu tot stresata sunt...
Nastea23 spune:
Buna,
Carolada, cum succesele? Tot fara chef de nimic? In legatura cu cafeluta te inteleg foarte bine, caci eu nu pot scapa de ea. Daca nu beau macar una mi se pare ca nu e zi, nu pot face nimic.
Succese si forte pina la capat.
Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.
Nastea23 spune:
Flaflo, cum te simti? Dar Bia, tot se trezeste noaptea? Noi tot avem asa problema.
Pe linga toate transpira mult la ciafa, deja nu mai stiu ce sa ma gindesc. Medicul spune ca e ok, asa e copilul, dar eu parca nu cred.
Cine a fost cu vaporasul? Ce impresii aveti?
O zi buna.
Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.
Nastea23 spune:
Sun iar eu cu o intrebare:
Care e mincarea traditionala la austrieci? Ce recete mai aveti?
multumesc mult.
Trinity spune:
Fetelor, am si eu maaare nevoie de ajutorul vostru!
Vrem sa plecam la inceputul lui 2007 catre Austria (Viena): vizitat, shopping, etc.
Si am vrea sa gasim o pensiune undeva langa Viena - ceva cochet si sa nu ne darame bugetul.
Acum cativa ani buni am stat la o pensiune la vreo 80 km de Viena (nu mai tin minte nici cum se chema, nici zona ) insa e cam departe pentru ce vrem noi...
Imi puteti recomanda ceva? Si eventual niste date de contact, ca sa facem rezervare inainte?
Multumesc mult!
-------------
Cristina & Selina (19.11.2004)
Mos Craciun in...pantaloni scurti http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87368&whichpage=1
Craciun de vis pentru batranii nostri http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87212&whichpage=1
Flaflo spune:
Cami, asa este, trebuie sa ai rabdare multa, poate e numai o faza, iar daca zici ca in rest e vesel si jucaus....asta este! Intr-adevar e cam slabut, dar poate recupereaza el mai incolo.
Important este sa nu te stresezi si sa nu mai incerci sa-l faci sa manince cu orice pret.
Caro, ce-i mama cu tine, esti bolnava sau esti la dezintoxicare de tigari si cafea?
Nastea, si Bia transpira in cap, mai mereu e cu parul ud, acum ma gindesc sa o tund scurt ca e cam incomod sub caciula cu claia ei...
Cristina, cu pensiunea nu te pot ajuta, incearca www.tiscover.at/" target="_blank">aici.
Restul ce mai faceti?
Anca, Alina, Cristina, Adina, Alexa, ne-ati uitat?
La noi nimic nou, Bia cu gradinita si cu dintii, eu mai fac una alta prin casa daca acum am timp, Flo e cam bolnav, cred ca exagereaza cu cafeaua si dulciurile...
Minunea mea!
Flavia si Bianca