Fetele din Austria(18)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camiserb spune:

Multumesc Babee si sanatate si Rebecai! Cum a capatat bronsita? Micutza de ea , chiar ca e prea mica pentru asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Cami, sanatate lui Daniel! Nu e neaparat nevoie sa fie gingia umflata ca sa-l doara. De obicei durerea cea mai mare este cind dintii coboara (respectiv urca) in maxilar! Dar la el in git te-ai uitat? Poate ca e rosu si de aceea il deranjaza la mincat.
Caro, da plimbareata mai esti!! La Viena cind veniti?
Babee, sanatate Rebecai, tinem pumnii sa treaca repede!

Minunea mea!

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Multumesc Flaflo! M-am tot uitat in gatishor cat am putut si nu pare nimic in neregula. Tot de la dintzi ma gandesc ca ar fi...

Mergi la inceput

Bia cum mai e cu gradi? S-a mai obisnuit?
Am auzit ca ar fi niste grupe de joaca pentru copii de pana la 3 ani, voi stiti ceva despre ele? Ca as vrea sa-l duc si pe Daniel acolo, sa se mai socializeze un pic, sa se mai invete cu copiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Camiserb, multa sanatate!
o intrebare: cate luni are? stagnare de greutate pentru cateva saptamani e absolut normal, nu.ti fa griji. si jasmina a avut mereu. conteaza tendinta pe lunga durata.
nu insista cu mancarea, de multe ori daca nu se insista abia mai mult vor sa manance. iar BB si sopilasii au mereu si faze cand nu mananca asa bine. singurul lucru ciudat e ca vomita, dar si aici copiii difera. baietelul prietenei mele a vomat foarte mult si fara motiv. jasmina nu a vomat inca niciodata.

inca o data multa sanatate si sa ne spui ce a zis pediatrul!

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nastea23 spune:

Buna, vai ce rau imi pare pentru micutii bolnaviori, si de la noi multa sanatate si vindecare cit mai rapida.

Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nastea23 spune:

Poate nu e cazul, dar am o intrebare:

Imi doresc foarte mult sa mergem de Craciun in Austria ce imi puteti propune? Eu, ma gindeam la Salzburg, dar ma intereseaza si ceva super dragut si interesant pentru micutul meu. Unde gasesc si cum gasesc?

O zi buna.

Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.

Mergi la inceput

Multumim, fetele!
Adina, Daniel are 1 an si doar 8,250 kg, nu e un mancacios de fel dar acum mi-a pus capac . Tot timpul a fost la limita inferioara cu greutatea, a avut 2 luni in care nu a baut lapte deloc, de la 5 la 7 luni si perioada aceea ne-a dat peste cap complet.
Astept sa vad luni ce-mi zice pediatrul, desi pana acum nu mi-a dat vitamine sau alte chestii de stimulare a poftei de mancare, desi nu a stat niciodata bine cu greutatea, tot mi-a spus sa astept ca daca va mai creste, va incepe sa mearga, va fi mai activ o sa-si regleze singur si masa; am tot asteptat dar vad ca nici un rezultat pana acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Buna fetele, m-am trezit azi la 6 si nu am mai putut adormi. Ai mei dorm amindoi si eu bintui pe net!
Cami, nu stiu ce sa-ti spun despre grupele de joaca uite ce am gasit in Salzburg: http://ekiz.kirchen.net/ekiz/page.asp?id=2854
Nastea, e cam tirziu ca sa mai gasesti ceva pentru craciun....
Noi mergem www.hotel-norica.at/" target="_blank">aici. E si zona de ski si zona renuminta de ape termale. Ma gindesc ca nu ne vom plictisi.

Ma duc sa-i trezsc, ca trebuie sa mergem la gradi....

Minunea mea!

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Muica ce-ngramadeala p-aci

Hibernati fetele, ce e cu voi?
Rebecca e mai bine-zice pediatra- dam in continuare cu aerosoli.In rest nimic nou, Phillip la gradi eu cu perii smulsi de tusea Pisicutei.

Asa si deci cum care va sa zica nu zise nimeni care vine pe vaporas.Eu maine imi rezerv loc, sper sa mai prind.

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput