Fetele din Austria(18)
Raspunsuri - Pagina 23
camiserb spune:
Ma bucur ca v-ati simtit bine! Sper ca v-ati gandit si la mine cand ati papat bunatati si v-ati prajiturit ( sau nu?)
Nastea23 spune:
Buna Fetelor,
felicitari ca vati simtit bine, pacat ca sunt foarte departe de voi, caci neaparat va faceam companie.
Dar unde sunt pozele de la intilnire?
Pa, o zi buna si o saptamina usoara.
Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.
camiserb spune:
Chiar asa, ceva pozici nu ati facut? Sa ma oftic si mai tare ca nu am fost si eu cu voi
Babee spune:
Cami sunt ceva poze facute, dar sunt la Alina cea noua.Si doar eu am papat ein Eis Kugel
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
adinag spune:
Buna fetelor,
ma bucur ca v-ati distrat!
Bebee, care-s problemele cu gradinita?
Pe 3 decembrie eu sigur nu pot veni, am zugesagt deja la onomastica unei fetite de 1 an unde chiar trebuie sa merg... Imi pare foarte rau! Ar fi taaare frumos cu vaporasul!
pupici
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Babee spune:
Adina nimic ce nu s-ar fi putut rezolva.Phillip merge de luna aceasta la program lung, asta dupa un an si 2 luni de program scurt.Si nu erau probleme din partea lui-acmodare- ci educatoarele se mai gandeau daca si cu parca..sa se plimbe cu o barca(stiti vorba).Oi vedea de maine, daca e bai ma mai infig nitel in ele si gata
Ma doare o capatana de imi vine sa urlu.Fug la nani poate imi trece, sper sa nu dau iarasi in migrena
P.s la vaporas chiar trebuie rezervare, haideti sa ne hotaram.
p.s.s Adina la alta intalnire atunci
carolada spune:
salutari gagici
m am adunat si eu de pe drumuri,of am avut atatea pe capsi colac peste pupaza mi a murit laptopu de cateva zile si nu l mai aveam pe celalalt la camping,asa ca am dat din buza pana azi,cand am cumparat unu nou,slava domnului,ca m am simtit tare singurica ma bucur ca v ati intalnit,m ar tenta si pe mine pe 3 dec.cu vaporasu,dar nu pot sa va zic acu sigur.
alexacand m ai sunat,eram in italia,de aia n am raspuns,dupa aia am vrut sa te sun in weekend,dar m am gAndit ca esti cu sotioru,te sun cat de curand.
la noi a nins sapt.trecuta ,dar acu s a cam topit.
am fost un weekend prelungit in italia,a fost vreme frumoasa,mi a placut la trieste fetelor,o atmosfera super si am fost si la castelu miramare,f.frumos ,sa va duceti daca aveti ocazia.
va pup la gramada
www.camping-kasern-salzburg.com
Babee spune:
Neata
Caro se vede ca esti de-a mea, plimbareata pana-n panzele albePlecati iara in Decembrie?Ca anul trecut ne-ai parasit si te-ai dus la samba si alte celeLaptopul tau nu poate fi reparat?Ai gria numai sa nu il aduci la Viena ca al meu a stat in vara 2 luni de albisem de dor
Fug la bicicleala ca ma striga
camiserb spune:
Babee, pe noi sa nu contati anul acesta la vaporas ca suntem inca prea mici si nu prea stim noi ce si cum. Dar ne inscriem de pe acum pe lista daca se mai organizeaza ceva asemanator la anu'.
Daniel nu vrea sa mai manance cum trebuie de cateva zile, tot cate 2-3 lingurite si gata si daca mai insist un pic vomita tot. Am presupus ca e de la dintzishori, dar e o perioada de pauza, nu se vede nici o gingie umflata. Problema e ca el e si micut pentru varsta lui (8,250 kg)si are si stagnare de greutate de vreo 2-3 saptamani si ma gandesc sa nu aiba ceva viermisori. Pe 13 avem programare cu el la pediatru sa vedem ce sfat ne da, ajutam cu ceva vitamine, facem niste analize, sa ma mai linistesc si eu cumva ca in perioada asta m-am tot stresat cu el.
Babee spune:
Cami sanatate lui Daniel.
Rebecca are bronsita, imi vine sa dau cu capul de toti peretii.E prea mica pentru asa ceva