Fetele din Austria(18)
Raspunsuri - Pagina 13
camiserb spune:
anca, bun venit pe forum! Super pozicile si filmuletele!
caro, iti doresc sanatate, sa-ti treaca cat mai repede raceala!
pupici si week-end fain la toata lumea!
Cami si Daniel
Flaflo spune:
Lavinia si Anka, bine ati venit!
Vad ca se inmultesc vienezele!
Caro, imi pare rau ca esti inca bolnava, lasa ca recuperam alta data!
Cami, ca mai face nazdravanul? Va tine in priza acum? Cum e cu germana?
Cristina si Adina, ce mai faceti? Nu ati mai intrat de mult....
Alina, tu fe faci, vii totusi? Cred ca Babee facu deja rezervarea.
Flavia si Bianca
cristinabarz spune:
Salutare,
am aparut si eu, sunt mereu prin zona dar am inceput iar scoala si am un program cam plin .
Daca e sa va intaniti in Viena incerc sa vin si eu sa ne cunoastem dar nu pot sa promit nimic dinainte. Oricum ma mai uit cand va intalniti si va anunt daca pot sau nu sa vin.
Bun venit ank_miki
Cristina si Anna (29 aprilie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinabarz/my_photos
"Ce tie nu-ti place, altuia nu face!"
Flaflo spune:
Cristina, noi ne intilnim miine la 12 la restaurantul chinezesc din Ekazent Hietzing (Hietzinger Hauptstr. 22). Te asteptam cu drag!
Flavia si Bianca
alinah spune:
Lavinia, te-ai uitat pe linkul dat de mine? Acolo gasesti mai multe clinici FIV din Viena, inclusiv AKH.
Niko, ce studiezi? Da' smecheri mai sunteti voi la capitala, de nu platiti. Stiam ca taxa asta e pe toate Universitatile.
Foto, mi s-a bulit aparatul de dinainte, am facut ceva pauza pana am luat unul nou, dar nu prea ies cu copiii astia, dar incerc sa mai surprind cate ceva, in afara de proprii copii, ca portrete nu imi plac asa mult.Timp de umblat imi trebuie, ceea ce e cam greu acum pentru mine. Am vazut ca de anul asta au bagat fotomaraton si in Linz. Poate o sa merg anul care vine cu o nepoata, pasionata de fotografie si ea.
Bun venit ank_miki, sa-ti traiasca copilasii si sanatate celui mic. Cred ca deti recordul cu 3 :)
Caro :(, asa rau esti? Ce rau imi pare. Cand vin brazilienii in Linz, nu lipsesti, da??
Ioana, rezervare, cred ca tot trebuie sa faci, pentru simplul motiv ca o sa fie full peste tot, orice bar si orice bodega. Insa de petrecerile astea, nu stiu cum e cu copil, ca-i fumaraie si muzica tare...N-o iei si pe bunica cu voi? :)) Incearca pe adresa asta sa gasesti cabane apres-ski sau cluburi, nu restaurante, ca acolo e lancezeala probabil: www.bergfex.com/austria, ski resorts, top 10, iar apoi detailed info si acolo gasesti disco, cabane apres-ski etc. Sigur trebuie sa rezervi ceva.
Cami, hai la Viena :) Daca-i spunem sotului, el nu sta mult pe ganduri, ca tine :)
Gabi, flamanda rau, a si facut rezervarea :)
Flavia, vin, vin cu trenuuuu' la copanele. Sa vezi ce-i fac Gabitzei daca nu baga chinezii copane :)
Cristina, tu ce scoala faci? Sambata? :)
Babee spune:
Veni si ``oama`` muncitoare..
Anka si Lavinia bine ati venit si v-asteptam cu drag
>Am rezervat masa pentru 9 persoane, deci loc e destul pentru toata lumea.Daca ajunge cineva inainte sa ceara masa pt cei 9 sau..pe numele meu.
Am scos lapticul..fug la nani
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
Flaflo spune:
Pai din 9 cred ca vom fi max. 4..... Asa s-a intimplat si la Salzburg!
Caro, cum te simti? Esti mai bine?
Alino, nici eu nu am auzit (aici in Viena) studii fara plata, poate ne invata Niko cum a facut.... Eu am fost inscrisa la Hauptuni si totusi am platit la greu!
Va pupicesc si abia astept sa ne intilnim.
Flavia si Bianca
adinag spune:
buna fetelor,
vad ca ati petrecut de minune la Salzburg eu am program incarcat, am inceput si eu studiul (de fapt am reinceput ceea ce am intrerupt acum muulti ani). dar studiu fara plata inca n-am auzit nici eu???
deci si azi v-ati intalnit, dupa cum vad... la o frühlingsrolle.
nu scriu mai mult, ca sunt tare obosita. pitica mea e racita, deloc grav. ins anoaptea nu poate respira calumea si s-a trezit mereu si acuma sunt eu asa de obositaaaa...
dar mai trec eu pe la voi!
numai bine!
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
nikomiko spune:
Alina, nu, fiecare Uni are dreptul sa-si faca anumite reguli de capul lor (din fericire pt. mine ).
De studiat... Lehramt Informatik und Informatikmanagement und Physik... cam lung de scris
Super ca ai pe cineva asa apropiat care sa fie pasionat de fotografie
. Cand se face in Linz? Adica e in aceeasi zi ca cel din Viena? Ca pe asta se pare ca nicicum nu reusesc sa-l prind . Anul asta s-a facut si in Iasi fotomarathon... poate ca si in Bucuresti, dar eu numai de Iasi am auzit.
Referitor la studii si plati, cine interesat, poate citi aici.
- - - - - -
www.datendienst.at" target="_blank">my work