Fetele din Austria(18)
Raspunsuri - Pagina 12
carolada spune:
gagici,ne am hotarat :venim la viennahai ziceti unde ne intalnim sa papam,eu sambata am timp astept propuneri
www.camping-kasern-salzburg.com
alinah spune:
Salutare, salutare.
Cami, asa ma mai apuca pe mine, ora de literatura Si p'orma, cand vad ditai kilogramu' de litere, imi pun mainile in cap si ma gandesc ce-o fi fost in creierul meu. Si eu ar trebui sa mai merg la cursuri de germana, trebuie sa ma reciclez, ca de cand cu plozii, paleta mea lingvistica s-a restrans la vreo 20 de cuvinte de baza: caca, pipi, pampers samd.
Flavia, pai mai cearta-te cu Florin, mai trageti-va una pe spinare, cate o farfurie azvarlita, nu de alta, dar sa se obisnuiasca Bia Cu galagia
Si daca iti spun ca avem in plan, dar nu in viitorul apropiat, sa facem si noi Wintergarten, ce zici? Caci vreau, cand mai cresc copiii astia, sa iau si eu plante, palmieri micuti si iarna sa am unde sa-i tin.
Gabi , tot la munci, auzi ca vi se pregateste ceva sambata :) Poate, poate ne-om vedea.
Caro, te-ai invatat cu bine, ai? Cand vreti sa ajungeti la capitala? Eu nu stiu daca mai am delegare de la barbati-miu. Zice ca mi-am luat-o in cap :) Poate il tarasc si pe el dupa mine, asa vad o sansa de a veni si io.
Niko, TU e facultatea tehnica? Caci nu sunt prea dusa la scoala p-aci, prin Austria, si nu inteleg prescurtarile astea. Platesti acolo? Nasol, ca pe aici s-a reintrodus taxa de scolarizare, 300 si ceva euroi/semestru. Ma invatasem pe de-a moaca pana sa-l nasc pe Armin.
Alexa, ce mai faci? Ai stat acasa cu piticu' sau pana la urma ati mers si voi la vanatoare?
Ioana, eu mi-as lua pachetzel cu de-ale mancarii (plastic vorbind), sau as manca bine undeva pe la 6-7, inainte de marea organizare si as umbla teleleu toata noaptea ori prin Salzburg, ori prin vreo statiune de ski (sunt multe pe langa Salzburg) cu multe baruri/cabanutze apres-ski, unde se fac niste petreceri cu multa muzica, dans si voie buna, de o sa iti para rau ca ai stat cu kuru' intr-un restaurant si v-ati uitat unii la altii. O idee...Petrecerile alea de dupa ski sunt faine rau.
Lavinia, eu prin Viena nu stiu, stiu in Linz si la vreo 30 km de Linz 2 clinici, dar iti pot da un link cu toate clincile de fertilizare din Austria: www.mein-wunschkind.at/links/" target="_blank">Clinici FIV
ioana_tzuchi spune:
Alinah, pai petrecere vreau, cu muzica si dans! (Cand am zis "restaurant" ma refeream la ceva cu masa, muzica si dans).Dar pt. asta nu trebuie oare sa fac rezervare?
Nu vreau sa stau si sa mananc toata noaptea si chiar daca as vrea, n-as putea ca ma alearga piticu' pe-acolo!
Daca tu zici ca pt. petrecerile astea cu muzica si dans din seara de Revelion nu-mi trebuie rezervare, atunci e ok.
Flaflo, i-am intrebat pe cei de la Seeblick, dar mi-au dat site-ul oficial al St Gilgen-ului si acolo sunt enumerate niste restaurante...Nu scrie care organizeaza petreceri...
Pupici
Ajutati-l pe Alex: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74100
Babee spune:
of..ca nu mai am timp deloc.
Am citit acum ce ati scris ultimele zile, am vazut si pozicile..frumos.Logic ca nu pierd distractia sambata.
Va iau la rand pe toate si povestim ce si cum....
Fuuug
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
nikomiko spune:
Alina, da e tehnica (e Politehnica din Ro).
E mai incurcata putin treaba, ca studiul meu e propus de 3 Universitati impreuna. Poti sa ai carnetul la oricare din Uni si fiecare e cu regulile ei, dar avantaje sunt aceleasi. Eu am carnetul la HaupUni si deocamdata nu platesc.
Cand se baga si la noi taxa, oi vedea eu... oricum, acum sunt trecuta de jumatatea studiului... ce-a fost greu s-a dus, asa ca si daca oi plati vreo 2 semestre, tot se merita.
Ce-ai mai facut cu pozele? Eu am ratat si anul asta Fotomarathonul... poate, poate anul viitor.
Care veniti sambata si care e programul, cand ajungeti si daca e ceva fix in program?
- - - - - -
www.datendienst.at" target="_blank">my work
Flaflo spune:
quote:
Originally posted by laviniaN
Fetelor ma intereseaza o clinica foarte buna la vienna unde se fac inseminari si FIV.
eu ma voi muta la bratislava in curand si nu stiu unde sa merg.
as mai avea o varianta la budapesta ,dar e mai departe.
Va multumesc mult LAVINIA.
Lavinia, uita-te pe: http://www.fetomed.at/
Am auzit numai lucruri bune despre aceasta clinica!
Flavia si Bianca
laviniaN spune:
Flaflo m-am uitat la clinica fetomed ,dar nu scrie nimic de FIV.
am mai gasit ceva ,am inteles ca este un spital foarte mare din vienna:
Universitätsfrauenklinik Wien / AKH
Abt. für Gynäkologische Endokrinologie und Sterilitätsbehandlung
eu luni o sa merg la bratislava unde o sa stau o saptaman...incerc sa fug si pana la vienna sa-mi fac programare,dar inca nu stiu exact la ce clinica.
medicul de aici mi-a spus ca pot ramane insarcinata si natural cu tratament de specialitate,dar in cazul in care nu reusesc trebuie sa merg la o clinica buna pt Fiv.
Va multumesc mult LAVINIA...
...si chiar daca nu fac parte dintre voi si ma primiti si pe mine poate va vizitez si eu doar ne desparte 50 km.(eu dupa 1 noiembrie ma voi muta la bratislava ).
ank_miki spune:
Buna seara fetele din austria!Cam de multisor timp vreau sa va scriu,si uite ca am facut-o.De citit,va citesc mes.de ceva timp,dar am tot amanat sa scriu.
Si eu stau in Austria-Viena,ma numesc Anka,sunt de 15 ani aici,am 38 ani,3 prichindei(Iulia-17 ani jumate,Emre-12 ani jumate si Praslea cel micMiki-1 an),casnica si m-as bucura sa ma primiti si pe mine in grupul vostru.
Deocamdata atat va scriu,trebuie sa-i dau micutului medicamentele,e foarte racit(bine ca nu-i mai rau),si astept unda verde de la voi.
Va doresc petrecere frumoasa maine(am citit ca vreti sa va intalniti),si "ein schönes wochen ende"la toate.
www.dropshots.com/mikiemre
Ank si Miki
carolada spune:
anka mikbine ai venit!vad ca ai vechime in austria,nu glumasanatate la cel mic.
fetelor,imi pare rau,sper sa nu va suparati pe mine,dar nu mai vin la vienaca nu ma simt in stare.raceala mea in loc sa treaca vad ca evolueaza de o sapt.,probabil de la oboseala,asa ca stau acasa si ma tratez,ca am tusit toata noaptea si vad ca nu mai simt gustul cafeleioricum pana la sfarsitu anului sigur vin pe acolo,nu scapati asa usor de mine.va doresc distractie placuta si mai revin
www.camping-kasern-salzburg.com