Fetele din Austria(18)
Raspunsuri - Pagina 11
nikomiko spune:
Buna fetele,
am vazut si eu acum pozicile de la intalnire... v-ati distrat ceva, nu gluma.
Cami, tu ce studiezi?
Caro, la tine ce mai e nou la scoala?
Si eu am inceput iar... acum fac mai multe cursuri la TU si mai mult baieti sunt pe-acolo... mai faina atmosfera decat la Uni
- - - - - -
www.datendienst.at" target="_blank">my work
Flaflo spune:
Buna fetele, eu iar am o gramada de lucru, al meu sot a mai gasit ceva de demolat, imi vine sa-mi iau cimpii.
Bia e bine ieri si azi nu a mai plins decit 5 minute la gradinita, asa ca sper ca va functiona curind asa cum trebuie.
Cami, sa vezi cind va incepe sa se catere!!
Caro, ati hotarit, veniti in weekend?
Flavia si Bianca
Bia studioasa!
alinah spune:
Buna petrecaretelor
Sa incep cu inceputul. Eu m-am simitit ff bine cu voi cu taclalele si cu plimbarica in ploaie, plus papica e fost super buna. A fost o zi super (in afara de ploicica) si o seara-noapte fierbinte, acum ca vazui si pozele de la Cami si ce-am ratat la inceput si ce-am ratat dupa ce-am plecat prematur la 2 noaptea Ca tot la 3 noaptea am ajuns la hotel. Si pentru ca nu ne mai opream din vorbarie ne-am pus embargo pe la 4 fara un sfert.
Cuprinsul. Si am ajuns acasa, autostrada libera. Acasa, 3 guri cascate, plus bona. Facut frumos rezumatul. Ce rezumat, lui Heli a trebuit sa-i fac comentariu cu adnotari. Ha ha, ce bine imi pare, m-a vazut tare satisfacuta de iesire, mai ales ca si el avea o invitatie la o zi de nastere a unui mandru fotbalist local. Na, sac, eu am fost prima. Am avut calendarul ocupat inaintea lui in seara cu pricina Apoi socri, apoi am stat mult cu baieteii mei, jucat si dragalit, plus m-am simtit tare vinovata, ha ha, si am mers eu la adormit armin mic. Asta-i jobul lui barbati-miu. Luni am avut o buba mare la calculator, parea mare, rezolvarea a fost f simpla, dar mi-a luat juma' de zi, asa ca seara n-am mai apucat sa scriu nimic, am cazut lata de somn. Ieri nu stiu ce-am mai pierdut timpul si iata ca azi m-am pus pe scris. Poze v-am trimis pe privat. Cami, pozele tale se vad, cum ai citit mai sus, ca m-am zgariat pe fata cand le-am vazut cu ce-am pierdut, deci ti-a iesit pana la urma linkul.
In rest, am intrat in programul normal, gradi de dimineata cu flacaul al' mare. Inca ii place la nebunie, mi-au zis educatoarele ca face kilometri de alergatura cand ii scoate afara. Copkilu' meu adeka. Vine obosit mort acasa si acasa se baga in chiuveta de la bucatarie, plina ochi cu apa, cand eu il cred ca doarme dus.
Cami, dupa cate vezi, la mine a fost super ok, cu totul si cu ajunsul acasa. Cami, eu cred ca trebuie sa-l lasi pe pici numai cu taica-su noaptea Tu gasesti ceva petreceri nocturne prin Salzburg, Viena, Linz Gata, ai baiat mare, merge singur. De acum incepe distractia! Pentru el :) Pentru voi incepe era "nu ai voie acolo" :)
Nu te invinovati de ora ratacita pe drum, n-ai nici o vina, plus am mai stat la taclale cu soferita, plus Flavia a probat fiola de alcool, senzatii tari si conversatii cu politiste blonde. Bey, o benzinarie nu aveti si voi in drum, muream amandoua de sete si nimic nu ne-a iesit in cale. Vezi ca o sa mai pun foto facute cu telefonul, unde esti tu la zbantzuiala :)
Adriano, vaz io ca nu-ti priesc tie party-urile astea baraziliene Racita esti, fonfaita si ragusita esti, capul in pioneze il ai. La ce te mai duci muhere? Ai primit pozicile? Na, ca l-am suprins si pe ursuletul tau intr-o poza. Vreau si eu la capitaaaaaala! Raport ai? Macar de as sta undeva, vorba generalului, dar stau la coada de schimbat pampersi si adunat regurgitari tomicesti.
Falvia, noi mai vorbiram nitel la telefon, ca nu ne ajunsese :) Cum e Bia cu gradi? Tot in razboi? Ieri cand am ajuns sa-l iau pe Armin, tocmai dadea (fara sa vrea) un copilas cu tricicleta peste el. De fapt Armin era pe "soseaua" lor. L-a daramat, a stat putin trantit pe spate, nu plangea, nu stia ce se intamplase. S-a dus imediat o educatoare si l-a luat in brate. Deci supraveghere 100% nu poate fi. Ma gandesc ca ceva similar s-a intamplat si cu Bia, o imbranceala, o muscatura...sunt de ajuns sa sperie un copil asa mic. Bia se juca cu copiii de acolo? Ca Armin aproape numai singur se joaca, cu toate ca se bucura de copii.
Incheiere. Mesajul asta a fost scris pe reprize, caci nu prea am loc de unul cursiv :) Prietenii stiu de ce.
Edit. Ca vad ca s-au mai adunat mesaje de cand am inceput eu romanul.
Flavia, taman ce te intrebasem de Bia. Sper ca fost doar o faza si o sa isi revina complet. Cu toate incidentele ce pot surveni intr-o colectivitate, eu totusi vad gradinita avantajoasa pentru copii, mai ales cand el e deschis in pricipiu spre copii.
Ce surubareste mai al tau? Poate-mi da idei :)) Ca si eu am chef de surubareala, ieri am umblat dupa firme de jaluzele exterioare, am adunat ceva prospecte si vreau sa-l tarasc pe al meu sa ne faca oferte, nu de alta, dar al meu barbat se tocmeste cu ei la pretz
Vai Cami, ce copanele mi-ai tras in poze :) Eu nu le recunosc. Ei pe naibii:) Bey,nu se mai poate asa, sa-mi ia cineva cerealele din fatza!
Nikomiko, pai ne-am distrat, nu gluma, numai prieteni sa-ti gasesti! Tu pe unde fusesi?
nikomiko spune:
quote:
Originally posted by alinah
Nikomiko, pai ne-am distrat, nu gluma, numai prieteni sa-ti gasesti! Tu pe unde fusesi?
[/teal]
Hehe, pai fiecare pe unde poate
Aud eu bine sau mi se pare? Veniti la capitala?
Ziceti iute cand, ca eu aici sunt, nu mai plec curand.
- - - - - -
www.datendienst.at" target="_blank">my work
Flaflo spune:
Ma da concomitent mai scriem....
Uitai sa va spun ca Bia mi-a zis azi de ce nu-i place la gradinita: ca-i galagie! M-a lasat masca si fara replica!
Alina, nici Bia nu se joaca cu copii, se bucura ca sint acolo, dar atit deocamdata! Flo a darimat acoperisul de la Wintergarten, cica nu e izolat suficient si trebuie refacut.
Flavia si Bianca
Bia studioasa!
camiserb spune:
Nikomiko, eu m-am inscris la un curs de germana, la uni, la incepatori ca nu stiu nici o iota de germana.
Alina, bine ca nu m-ati injurat prea tare si chiar daca ati gasit cu greu drumul pana la hotel nu v-ati pierdut buna dispozitie . Bai fata, dar cand te pui pe scris, chiar scrii, nu te incurci
Flavia, super replica Biancai!
Caro, cum e la celalalt curs? Esti incantata?
Trec la mers cu asta mic ca deja ma biciuie...
Cami si Daniel
ioana_tzuchi spune:
quote:
Originally posted by carolada
ioanafetele n au mai stat acolo(era prea departe de salzburg),asa ca din pacate nu ti pot spune cum a fost,dar cred ca o sa fie bine.pai tu vrei sa faci revelionu in salzburg?nu l am facut niciodata la restaurant(numai pe strada sau la diversi prieteni),asa ca nu stiu nimic ,dar da mi ragaz catva timp si ma interesez.ar trebui totusi sa mi spui mai multe,ce preferinte ai,vrei pt.toata noaptea ca aici unele rest,sunt numai pana la miezu noptii.
carolada
www.camping-kasern-salzburg.com
Carolada, da, si eu sper sa fie bine acolo la Seeblick. In legatura cu masa de Revelion, ne-am hotarat sa facem rezervare la un restaurant din St Gilgen, ca sa fie mai aproape de pensiune. Incercam sa facem rezervarea prin www.tiscover.at , sa vedem daca si reusim
Multumesc frumos de raspuns
Ajutati-l pe Alex: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74100
Flaflo spune:
quote:
Originally posted by ioana_tzuchiquote:
Originally posted by carolada
ioanafetele n au mai stat acolo(era prea departe de salzburg),asa ca din pacate nu ti pot spune cum a fost,dar cred ca o sa fie bine.pai tu vrei sa faci revelionu in salzburg?nu l am facut niciodata la restaurant(numai pe strada sau la diversi prieteni),asa ca nu stiu nimic ,dar da mi ragaz catva timp si ma interesez.ar trebui totusi sa mi spui mai multe,ce preferinte ai,vrei pt.toata noaptea ca aici unele rest,sunt numai pana la miezu noptii.
carolada
www.camping-kasern-salzburg.com
Carolada, da, si eu sper sa fie bine acolo la Seeblick. In legatura cu masa de Revelion, ne-am hotarat sa facem rezervare la un restaurant din St Gilgen, ca sa fie mai aproape de pensiune. Incercam sa facem rezervarea prin www.tiscover.at , sa vedem daca si reusim
Multumesc frumos de raspuns
Ajutati-l pe Alex: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74100
ioana si matei (23.07.2004)
Ioana, mai bine suni sau trimiti mail la Seeblick, poate iti recomanda ceva pentru revelion!
Flavia si Bianca
laviniaN spune:
Fetelor ma intereseaza o clinica foarte buna la vienna unde se fac inseminari si FIV.
eu ma voi muta la bratislava in curand si nu stiu unde sa merg.
as mai avea o varianta la budapesta ,dar e mai departe.
Va multumesc mult LAVINIA.