Mamici de ianuarie - februarie 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Catalina, exact asta am raspuns. Eu consider o luna ca fiind 4 sapt jumate, iar de la 27 saptamani intram in luna a 7-a si tine pana la 31 sapt jumate.
criss 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

buna dimineata !!! Azi nu santeti active - nu am avut ce citi asa ca este bine!!!
O zi buna pentru toti afara timpul este naspa asa ca odihna placuta in casa!!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 23 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Va pup tare , tare...
Spre rusinea mea, eu nu reusesc sa tin pasul cu voi..dar uite ca acum am mai intrat si eu.
Suntem in saptamana 23+, pana acum suntem bine.
Bebita e foarte jucaus, ceea ce nu poate decat sa ma bucure.
Ca si voi si eu il simt jos, jos, de tot de mai ca mi se face o frica...
Incerc insa sa ma linistesc, gandindu-ma ca am colul de 40 de mm, inchis..
Eu mi-am cam tot luat medicale asa incat mai am doar vreo 40 de zile.
Am inteles ca in concediu prenatal poti intra din saptamana a 31.
Sa vedem ce o sa fac fiindca la servici nu cred ca mai vreau sa ma duc.Am fost saptamana trecuta si am avut niste dureri de spate de imi venea sa ma urc pe pereti! M-am hotarat, nu vreau sa risc nimic, mai ales ca am avut si placenta foarte jos inserata...
Sa fiti sanatoase si voi si bb!

Mayela
23+

Maryela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns twety spune:

Neata la toate burticile , vroiam sa va intreb daca ati vazut la Baby Expo si camere pt copii adica cu pat single, dulap, noptiere adica pt copilasi mai maricei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

chiar... unde gasesc niste schite de mobila pentru camera copilului, ca au fac la comanda mobila in casa dar ar fi bine sa ma inspir de undeva, mai ales ca camera nu e atat de mare (ca dormitoarele in gainariile de apartamente). Plus nu vreau pat pentru copil single, vreau o canapea ca lumea in cat in caz de necesitate sa-l poata folosi nu doar copilul. Ca pana atunci sper sa stea macar vreo 2 ani in patuc..

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 23 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

twety,
am vazut ceva la cei de la babycomfort.poti incerca sa te uiti pe site-ul lor.noi am luat carucior de la ei si sunt ok ca rap calitate-pret.au un showroom undeva pe langa univ hyperion din cate am inteles.la targ nu aveau prea mult spatiu pt expunere.

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist,dar nasterea unui copil sigur te va face parinte" M.Levine

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank"> filmulete cu bebe in burtica

25 fix!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Da Criss, iti multumeam pt informatie. :-)

Fetelor, cele care ati experimentat dureri de ziceti ca simteati cum se scurta colul, imi puteti descrie si mie ce simteati? Cum va durea si unde?

Cata 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Fetelor, ce lenese suntem azi! O fi de vina vremea? Am crezut ca numai eu, dar nici restul lumii nu e comunicativa.
De azi dimineata nu fac altceva decat mananc si dorm (sau ma chinui sa nu dorm). Iar dupa ce mananc, savurez miscarile bb-lui - cred ca tare se mai bucura cand primeste ceva bun.

Constat cu neplacuta surprindere ca nu voi gasi cu usurinta cadita cu suport pe care mi-o doresc. Nu prea vad sa fie la baby expo, am cautat pe tot feluri de site-uri nationale si internationale si degeaba. Si doar nu-i ceva prea complicat, dar... Probabil va trebui sa apelez la cineva sa mearga exact la magazinul unde am vazut-o in Germania.
Trebuia sa ma plang si eu de ceva, na!

criss 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

gabriela_s, buna alegere cu "babycomfort". Am intrat pe site si mi-a placut ce am vazut, inclusiv preturile (la noi in oras sunt cel putin duble).

Totusi, are cineva idee despre un site cu prezentare mobilier camere copii, in speta paturi duble (etajate) ?

Daca e careva interesata, in albumul de gravide o sa pun poza retetei pe care am incercat-o aseara , yaammyy! Iti bati copii, ce sa mai...! Eu am asteptat sa doarma al meu (joke)

ylilimic 22+ cu Luca-Matei(05 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

ylilimic, uite aici un producator:
http://www.pifu.be/en/index.htm - intra la Bunk Beds.
Pentru a vedea dealer-ul din Romania apasa pe Where&Who si fa scroll pana la sf. paginii si vei vedea acolo Roemania.

Fetele, vreau si eu, va rog, nick-ul si parola de la contul comun pt. poze ca sa pun si eu minunata-mi burtica.

Oana 19+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput