Mamici de ianuarie - februarie 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Liuda tata al votru daca vrea sa faca o treaba buna sa bea niste tuica fiarta. Si are dreptate eu acum cativa ani eram virusata rau, cu dureri in gat si nas infundat. SI a trebuit sa ma duc la o petrecere in aer liber in mai pe o vreme aprox de cld ( oricum nu pt aia virusati) Dar am descoperit ca aveau aia acolo o tuica buna de m-am devirusat de tot (nu mai spun ce bine dispusa eram).

Asa ca de atunci am tot timpul in casa o sticluta de palinca buna la toate. Acum un an tati al nostru avea abces si l-am, pus a isi faca gargara cu palinca, in jumatate de ora a dat tot puroiul afara si pana a doua zi nici nu mai stia ca a a vut abces.

Dar ce ne facem noi. Am fost la farmacie si mi-am luat voseptol. Sper sa fie bun ca prostiile ale chinezesti nu sunt bune de nimic si pe mine ma haraie gatul de ma innebuneste. Am senzatia ca mi-a ramas ceva zgrunturos in gat.

sraluca24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Liuda azi mi-am mai revenit, insa ieri am fost ci nervii la pamant. Am crezut ca o iau de gat pe baba aia nebuna care zicea ca nu stie sigur daca azi va putea fi acasa ca sa repare teava (asta in conditiile in care am adus noi instalator si o ajutam si financiar).

Maria-Irina esti tiza mea si pe mine tot Irina ma cheama..Io cred ca e o problema delicata faza cu tatal fetitei, iar tu esti singura care cunoaste toate datele problemei, deci decizia asta trebuie sa iti apartina in totalitate. Trebuie sa fi sigura ca fetita va ramane numai langa tine! Si baietelul meu am impresia ca se misca diferit de la o zi la alta, mai des sau mai rar, insa eu cred ca senzatia asta o avem si de la cat de agitate suntem noi in ziua respectiva. Daca ma agit eu toata ziua, atunci pe el il simt mai putin decat daca as fi stat cumintzica pe scaun sau in pat.. Despre glezne umflate...nu-ti mai zic, ca un montruletz sunt..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Buna fetelor.am fost azi la medic...si...starea fetitei mele s-a inrautatit,nu exista nici o sansa sa se mai nasca sanatoasa...Pe 5 octombrie ni se va spune cat de grav bolnava va fi si trebuie sa ne decidemm: pentru sau contra avort.Sufletul meu de mamica a simtit asta de aceea am plans atata,am stiut...De ce am mai sperat?De ce mi-am imaginat ca totusi in final totul va fii bine?De ce?Am intrebat medicul care este cauza acestei probleme si mi-a raspuns:nimeni nu poate stii.Cum sa fac avort dupa ce am simtit-o in burtica mea,dupa ce a devenit parte din viata mea?dar nici bolnava nu am dreptul sa o aduc pe lume ,sa sufere saraca!CU CE AM GRESIT FETELOR?CU CE?Cum sa fac fata spuneti-mi ca eu NU STIU!Luna viitoare e ziua mea si luna viitoare trebuie sa fac avort,in aceesi luna poate chiar in aceesi zi!Voi avea peste 21 de saptamani cand va trebui sa fac avort!Daca nu voi mai putea apoi face copii?Daca nu rezist eu pshihic sau fizic peste aceasta incercare???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Irina
toata povestea o stii doar tu si numai tu hotarasti ce faci. Eu in cazul tau imi faceam copilul pentru mine pe numele meu sa nu ma trezesc cu surprize apoi cand e mare si scos din greu, si se ataseaza si tata dupa asta - poate nu te mai lasa sa pleci cu ea. Nu ai acte acolo - deci oricand poti sa pleci de acolo sau sa fii nevoita s-o faci si atunci... ce faci? Eu sincer nu riscam... Poate saq-l recunoasca si sa scrii numele tatalui in certif. de nastere dar sa nu-i dea numele. La orice plecare trebuie sa-i ceri acordul tatalui la notar, cu termeni... deci complicatii atunci cand fiecare trage in partea lui si nu se inteleg.
Hotarasti doar tu ca tu stii adevarul adevarat dar se poate sa-ti pierzi copilul, se poate sa nu-l intereseze copilul... deci mai multe variante..

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 23 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

MICHELLE imi pare tare rau. Nici nu stiu daca se mai poate spune ceva care sa iti ridice moralul.
Tot ce pot spune e ca sunt alaturi de tine.

sraluca24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Michelle in cazuri din astea nu cred ca sunt sfaturi de dat sau multe cuvinte de spus. Oricare ar fi decizia voastra eu va doresc sa aveti putere, credinta si multa sanatate!!Capul sus si mergeti mai departe!

Mergi la inceput

MICHELLE!!!! sant multe intrebari fara raspunsuri. Nu toate in viata noastra are logica dar trebuie sa stim sa luam decizii, trebuie sa avem puterea sa trecem prin unele incercari, trebuie sa ne gandim la ziua de maine... E greu, e super greu inteleg, dar daca Dumnezeu vrea se rezolva unele lucruri - unele nu se rezolva si peste ani iti dai seama ca asa poate a fost mai bine. Speranta si tarie. Sa stii ca femeia e mai puternica in orice situatie grava - asa ca nu dispera si ajuta-l pe sotul tau!!! Voi doi trebuie sa fiti uniti ca suferinta leaga oamenii si mai mult, iar daca santeti la greu dispersati - nici la la bine nu o sa fiti!!! Tineti-va impreuna si incurajati-va si DD o sa va ajute!!!!

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

sraluca CA SA VEZI CA DOMNUL MEU NU BEA NIMIC INAFARA DE WYSKEAN CUMPARAT DE EL DIN DUTY-FREE deci cine se putea gandi ca el ajungand la maica-mea acasa sa o intrebe deca are vodka acasa!!! maica-mea normal ca nu avea, dar magazinul e aproape si eu sant zvelta ca o gazela asa ca achizitia s-a facut in 10 minute (sigur ca el la 300 metri m-am dus cu masina). Si vreau sa-ti zic ca nu au lasat nimic in sticla!!! Asa ca nu au mai avut pretentii mari aseara!!!

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Dar nu inteleg de ce!!Ne-am dorit acest copil,l-am iubit de cand am vazut testu pozitiv,nu am baut pe timpul sarcinii,nici cafea,sunt nefumatoare,am avut grija de mine,sarcina a decurs normal...cum a putut aparea aceasta pb?Nu sunt o persoana rea,nu am facut la nimeni rau,de ce mi se intampla asa ceva?Anul trecut am pierdut o sarcina la 9 sapt si am suferit ff mult dar acum?Acum cand e marisoara fetita,cand am vazut-o,cand am simtit-o??Nu cred ca voi putea trece peste asta!!!De ce nu imi spune nimeni raspunsul la intrebarea mea:DE CE?Sunt pers care isi omoara copii la nastere sau ii aduc pe lume fara a-i iubi...Iar eu care imi iubesc fetita atat de mult...pe care am facut-o din dragoste...

Mergi la inceput

daca va zic ca acum e 8 si un sfert seara si eu mai sant la birou - normal ca nu fac treaba dar uite ca pierd vremea la calculator !!! O mai fac acum cat mai am posibilitatea ca dupa ce petrec revelionul la maternitate se termina cu viata de celibatar incepe viata grea!!!! Deci ma duc sa-mi caut omul sa plecam acasa ca ma apuca depresia cand ma gandesc la viata ce ma asteapta (azi dimineata imi era somn de nu mai puteam si stateam in pat si ma gandeam - eh sa fie acum si copilul care sa zbere la ureche, ai sa vezi draga cum ai sa sari din pat, dar asa stai si te milui ca tii somn!)

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput