Mamici de ianuarie - februarie 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna,

Catalina, pe mine ma doare si cand se intareste burta (aseara in somn am avut niste dureri destul de serioase). Mai simt niste intepaturi in vagin si dureri de spate. + presiunea aceea in abodmen de care ziceai tu si bb jos-jos de tot. Pt ca am cumva si posibilitatea de a face comparatii, Taisia era asa de jos in ultima luna. PLus ca e clar cu capul in jos si picioarele pe undeva pe la buric; le simt clar.

Sunt curioasa ce zice azi Herghelegiu; Alina, sorry dar nu mai cedez programarea ca trebuie musai sa fac eco asta. Oricum, eu speram sa vad si ceva 3 D insa la Euroclinic eco e 2 D; macar imi vor pune pe CD filmuletul. Si La multi ani !!! Pt ca spuneai ca e ziua ta in curand.

Va pup

21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna fetelor!

Michelle stiu ca te duci azi la medic. asteptam sa ne scrii

gio si tu ai inca greturi? eu am avut o perioada de pauza de vreo 2 sapt si de la inceputul saptamanii asteia m-au apucat din nou o sa iau vreo 10 zile elevit, am inteles ca ajuta. nu vreau sa iau mai mult ca de asemenea am inteles ca ajuta si kilele.

sraluca felicitari pt flacau! sa fiti sanatosi!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

SRALUCA, felicitari pt baietel, sa fie sanatos si voi pe langa el ! Vai da cred ca fericita erai cand tati isi dorea fetita, sotul meu vroia cu orice pret baietel, iar cand a aflat ca va avea 2 fetite...imagineaza-ti

Fetelor, nici eu nu ma simt minunat...am in permanenta burta tare, dar nu ma doare burta, doar spatele, dar imi este frica, atunci cand stau in pat este ok, ma simt minunat, dar cand ma ridic imediat simt bolavanul in burta, si tre' sa stau la munca, am promis ca pana la 1 noiembrie voi veni, CE MA FAC ????????!!!!!!!!!!!!
Totusi nu ma doare burta, asta e bine, nu ? Dar cu burta tare ce ma fac ? Contractiile sunt insotite OBLIGATORIU de dureri de burta ??????

O zi minunata va doresc !

Alexia si Daria 20+

Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Flavia-Ioana e bine ca nu sunt dureroase aceste "intarituri". cam de cand le ai? pt ca asta e o perioada (vad ca esti in 20 sapt) in care se mareste uterul si poate fi normal. medicul ce a zis? uite, si eu am de cateva zile niste chestii prin burtica... dar ti-am zis, nu ma ingrijorez... no spa iei? cat despre job si faptul ca ai promis, stii cum e, ai promis ca vii daca te simti ok, dar nu te simti ok, asa ca esti absolvita . parerea mea!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Buna dimineata!
Dragele mele, nu dau pisica, decat daca va fi neaparat nevoie. Dar cum la capitolul asta sunt destul de incapatanata, ma indoiesc ca o s-o dau. Marybell ma intrebase ce am hotarat in privinta pisicii si de aici toata discutia... Cand am plecat in concediu, a trebuit s-o timitem in vacanta la bunici (tocmai la Bacau), pt ca in Bucuresti nu avem pe nimeni care sa vina sa stea cu ea sau macar sa-i dea de mancare. Si am stat fara ea,in total vreo 2saptamani... nici nu va inchipuiti ce greu ne-a fost, mai ales ca am mai stat vreo doua zile in Bucuresti si abia apoi am plecat la mare... in zilele astea imi cautam mata prin casa si ziua si noaptea... tarziu imi aduceam aminte ca-i in vacanta... Aveam grija sa-i pun apa tot timpul (ea nu bea din canita ei... ci dintr-un lighenas din baie - asteapta sa-i dam drumul la robinet sa-i curga apa proaspata de izvor); ma duceam glont la frigider sa-i pun mancare, dar cand vedeam ca nu-i farfuria, imi dadeam seama ca nu-i acasa... Ne-a fost tare dor de ea.
Sigur n-o dau.
Aveti grja de voi!
Loredana 20+ Roni-Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Buna dimineata, tuturor!

Sraluca, felicitari pentru baietel!

michelle, nu intarzia sa ne scrii cand te intorci de la doctor!

contractiile, fetelor, nu sunt la fel la toata lumea, insa obligatoriu sunt insotite de dureri (de obicei acute, ascutite, si de scurta durata) in zona ovariana, sau lombara (aici simti de parca ar baga cineva cutitul la sfarsitul coloanei vertebrale).
Prin urmare ce simtiti voi cand se intareste burtica, este normal, poate de la oboseala, dar nu e o regula, cert este ca sunt miscarile de rotatie ale bebelusului si atunci ajunge spre exterior spatele, mai tarziu fundul, capul (partile mai mari si mai tari). Daca ati observat cand se intampla in mers si va opriti, dupa cateva clipe trece (bebe isi termina miscarea) si burtica e din nou relaxata.

ylilimic 22+ cu Luca-Matei(05 nov.2004)

Mergi la inceput

HELENUTZA, ai dreptate in ceea ce priveste job-ul, dar eu totusi sper sa fie bine...Pana acum nu am bagat in seama chestia asta bu burtica tare, dar am citit discutiile dintre voi si am inmceput sa imi pun intrebari; de fapt, sunt cu capu', ma gandesc sa nu fie subconstientul meu bolnav, ca asa am un stil sa imi fac rau singura...Stii cum simt, ca si cum as avea un bolovan in burta, dar greu de tot, care ma tot trage in jos si ma face sa stau jos in permanenta pt ca simt ca nu mai rezist. Cand pun mana pe burta zic eu ca e tare, dar nu o simt la pipait atat de tare. Dar ce inseamna de fapt tare ?! Adica pun mana pe burta si imi "intra degetul in ea", nu e tare ca piatra, ma intelegi ???
Scuza-ma Helenutza, te-am innebunit de tot !!!

PUPICI !

Alexia si Daria 20+

Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

hei buna mamici,

Iata-ma returnata din peregrinari ....daca va amintiti, va spuneam acum vreo 10 zile ca vom pleca in co in Bucovina, la manastiri.
A fost minunat http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos in primul album sunt img de pe la manastiri

Sa stiti ca in rugaciunea mea de la fiecare manastire m-am gandit la minunile din burticile noastre...m-am gandit la voi (v-as enumera aici pe toate..) si l-am rugat pe Doamne Doamne sa ne dea putere... sa avem copii sanatosi si sa ne bucuram. In mod special m-am gandit la Catalina si la tine Michelle - sper ca toata aceasta experienta sa se termine cu bine!

ylilimic, sorry daca ai avut dificultati cu albumul - eu abia astazi am reusit sa intru pe net si sa recuperez capit din urma, dar am vazut ca ai fost fata dashteapta si te-ai descurcat - nici nu se putea altfel! Oricum, am vazut din ce in ce mai multe burtici frumusele foc in album asa ca ideea mea cu albumul a avut succes si ma bucur....

Va pupik... si vin cu o alta propunere. Maine incepe Baby Expo. Ne vedem pe la ora 14-15 acolo??..sau propuneti voi o ora....
cine se inscrie??

PS: marti am fost la echo morfo de trim doi - suntem bine, avem la 20 sapt (de ieri am intrat in 21) 320 grame.... elefantzel ca mami!?

Alinuk 21+

................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos

Mergi la inceput

Problema este ca eu imi simt in permanenta burta asa grea si tare, nu imi trece decat atunci cand stau intinsa in pat, atunci totul este super ok. Si...eu nici bebelushele nu mi le simt, asa ca nu cred ca e vina lor; iau Nospa 2/zi, asa mi-a zis medicul, dar nu simt modificari, decat repet...daca stau in pat !
Adevarul este ca senzatia asta o am de pe la 18 saptamani, dar de atunci a devenit mei intensa, Helenutza cred ca ai dreptate !

Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Buna fetele! Baby Expo nu a inceput de azi?

Mergi la inceput