Mamici de ianuarie - februarie 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

anis, o varianta pentru cresterea tensiunii ar mai fi un consum mai ridicat de sare, dar nu pe termen lung ca dai in altele. Poate ca cea mai buna solutie este plafarul, trebuie sa gasesti acolo ceva.

michelle, sa nu uitam ca puterea lui Dumnezeu este nemarginita, si dragostea lui asemenea. Toate lucrarile Lui, inclusiv INCERCAREA prin care treci, sunt date cu un scop. Cum au spus si fetele, gandeste pozitiv - este doar o incercare.

Nu stiu daca te ajuta, dar eu in bucatarie, deasupra mesei, pe perete, am lipit ceva ce ma determina sa vad mai multe lucruri bune acolo unde altii le vad pe cele rele:
Nu renunta!

Atunci cand lucrurile merg prost
Asa cum se intampla cateodata…

Atunci cand drumul lung pe care mergi
Ti se pare prea greu…

Atunci cand banii sunt putini
Iar datoriile mari…

Atunci cand vrei sa zambesti
Dar esti nevoit sa oftezi…

Atunci cand grijile te apasa ceva mai mult
Odihneste-te daca simti ca trebuie,
Dar sa nu renunti!

Viata este bizara,
Cu multe intamplari neprevazute
Si aflam asta pe propria piele.

Multe esecuri apar
Chiar atunci cand crezi ca ai castigat!
Trebuie sa rezisti!
Nu renunta!

Prin urmare continua lupta
Chiar si atunci cand te simti cel mai greu lovit.
Odihneste-te daca simti ca trebuie,

Dar sa nu renunti!

Primeste gandurile noastre pozitive si lasa-ne sa-ti fim alaturi! Ne rugam pentru tine si bebelusul tau si sunt convinsa ca vom auzi de bine!

ylilimic 22+ cu Luca-Matei(05 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Sper sa nu va suparati ca am mancat atata spatiu, insa m-am gandit ca i-ar prinde bine... Si inca ceva, valabil pentru toata lumea:

Dragostea este fundatia solida pe care se cladeste casnicia. Cel mai important lucru pe care un tata il poate face pentru copii lui este sa o iubeasca pe mama lor, iar cel mai important lucru pe care o mama il poate face pentru copii ei este sa-l iubeasca pe tatal lor. Un copil se simte in siguranta daca stie ca parintii lui se iubesc. Iubirea moare daca este neglijata - la fel ca o floare. Cuplurile dupa ce trec de un impas se indragostesc din nou. Daca vor sa-si salveze casnicia, vor incepe sa-si faca din nou curte unul altuia pentru a-si manifesta responsabilitatea exprimarii si demonstrarii dragostei adevarate ce readuce iubirea in viata lor. Datoria ne determina sa facem lucrurile bine, dar dragostea ne ajuta sa le facem frumoase.

Nascuti sau nu, bebelusii pe care ii purtam sunt totusi copii nostrii si ganditi-va in primul rand la ei.

ylilimic 22+ cu Luca-Matei(05 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

brig_adria, ceaiul de menta nu poate avea nici o contraindicatie in sarcina. Am vazut ca se mai pot lua saprosan si furazolidon, dar nu in primul trimestru, de asemeni smecta care nu are contraindicatii. Eu as incerca intai cu ceai de menta - vezi sa nu fie indulcit. Referitor la medicamente, mai intreaba odata la farmacie ca sa fii sigura sau suna medicul de familie.

monicutz, asa am crezut si eu initial referitor la cele 51% procente. Insa dupa ce am citit rezultatul ecografiei morfologice, unde era scris explicit ca nu-si asuma eventuale probleme ale copilului care nu au putut fi observate la momentul examinarii etc etc, adica pt tot ce a semnat isi asuma raspunderea, dar se poate sa fie si elemente pe care nu le-a putut vedea. De pilda la membrele superioare a scris 'examinare dificila', insa la sex a scris 'feminin'. Repet, a testat reactia noastra, a vazut ca nu ne bucuram, ne-a lasat sa ne dam seama singuri acasa. Nu mi se pare corect, dar asta e! Oricum numai la nastere esti sigur ce ai.

Paracetamol sau acetaminofen e acelasi lucru, ultima e nomenclatura utilizata in america. Sunt foarte multe produse farmaceutice cu diverse denumiri care au la baza paracetamolul, eu zic ca aproape toate se pot folosi. Unele mai au si vitamina C sau alti compusi care nu sunt de regula contraindicati, dar veti gasi cu siguranta scris pe prospect.

Cred ca nu mai am de completat nimic in seara aceasta, noapte buna

criss 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

corinuk,paracetamol,din 8 in 8 ore.
anis
,ia o gura de cafea,fa mai putina si tare,sa scapi repede de ea,si da-o pe gat,chiar daca nu iti place,ca pe medicament.cu bombonica nu faci nimic.
Helenutza
,nu ma supar ca nu le-am inventat eu.Intr-adevar,sunt cam ciudate,dar m-am gandit ca unele cauta nume rare.Oricum,unele sunt absolut normale ,dintre ele.nu toate sunt ciudate.
Alina,ai grija cu contractiile,si sa nu faci nici un efort.Nu stiu cat de des poti lua,medicul ce ti-a spus la inceput?
sraluca,felicitari pt baietel!
mariana,am sa iti scriu toate numele pe care le gasesc cu M.
daconst
,am sa mai caut,ca le adun de pe tot felul de siteuri,si le nmotez..adevarul e ca de baietei am avut mai putine,ca numai de fetite imis ar in ochi.dar promit ca am sa fac listuta si pt baietei.
ylilimic e frumos ce scrii.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Cristiana nu am patit nimic.Sunt bine.Sper sa ma tina doamne doamne asa.Merci pentru griji esti o dulce.Am fost extrem de ocupata in ultimul timp ba cu mama mea ba cu socrul meu.Apoi am avut probleme cu internetul si calculatorul.Am ajuns si eu la un control azi de rutina si doctora zice ca e perfect totul.Bebitza mea are deja 250 de grame.
Va pup pe toate si eu sunt pe aproape mereu.Da-ti tignale ceva si eu apar

18+ http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

LoreMunteanu eu am mai deschis subiectul asta pe la inceputul odiseei.Si eu am si motanel si catelus.Nu am sa le dau pentru nimic in lume.Doctorita mea mi-a explicat foarte clar cat de mult ajuta animalutele sistemul imunitar al omului si cu precadere a bebelusului.E adevarat ca fiind pisicuta trebuie sa avem grija la par.AI AICI UN EXEMPLU VIU DE FOST BEBELUS CARE A CRESCUT DE LA 1 LUNA INCONJURATA DE 4 PISICI.EU ADIKA.Ma si spalau fetelor pe picioruse.Sa fie mit oare ca eu nu am racit in viata mea niciodata?Sa fie mit oare ca mama mea nu a stiut ca are copil mic.Tot datorita faptului ca mama mea m-a invatat sa iubesc animalele de mic copil am si devenit extrem de iubareata,intelegatoare si miloasa.Asha ca loremunteanu eu nici nu mi-as pune problema sa le dau.

18+ http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Alinatxa,foarte bine,la 250 grame are deja ca la 19+ saptamani.

Sa stii ca nici eu nu am racit.Si am trait inconjurata de animalute.Si da,am invatat sa iubesc animalele,si impliciti oamenii .
Eu nu stiu ce e gripa,ce e febra,niciodata nu am avut .

Dupa 24 ani am facut o mica alergie,usoara,la par de pisici,dar nu ma las.Spun si de ce. A fost psihologic totul,ca sa nu mai imi iau mascota.Pt ca am parasit o pisica .Ultima,de atunci nu am mai avut niciodata animal,si tot nu ma mai avd capabila,am imprsia ca nu sunt in stare .Am suferit mult dupa ultima pisica,si m-am simtit vinovata.Nu aveam ce sa fac,a trebuit sa plec din tara,si am parasit-o.Am dat-o,dar ea a fugit de acolo simi-au spus ca mult timp a bantuit pe la blocul meu..unde nu mai statea nimeni...nu stiu cat timp,probabil a murit.
O luasem tot din cartier,gasita intr.un burlan,mica si slaba si infometata.
A sfarsit tot burlaneasa,si mi s-a rupt sufletul,au trecut multi ani si incma simt vinovata.
Alergia a aparut pe fondul asta al culpabilitatii,ca pedeapsa si ca apararae intr-un fel,sa nu mai iau animale daca nu sunt in stare de ele.

25+

Mergi la inceput

Mariana,am promis nume cu M.
Mabel,Madeleine,Maia,Maida ,Maite,Maitena,Malena,Malisa,Manuela,
Malvina,Mara,Maráh,Marcia,Mariela,Marisa,Marisabel,Marta,Martina,
Masha,Massiel,Matilde,Maura,Maya,Mayra,Medeea,Melanie,Melba,Melina,
Melinda,Melisa,Mercia,Mertise,Mia,Micaela,Milena,Millie,Mina,Miranda,
Mireya,Miriam,Mirna,
Madu,Manlio,Manuel,Mario,Martin,Maruan,Matías,Mihnea,Marsilius,
Mircea,Marcel,Mauricio,Maximo,Melville,Menandro,

sunt multe grecesti,egiptene..poate de-aia par ciudate.dar au semnificatii frumoase.

daconst

ti-am promis si tie nume de baietei :
Adriel,Augustin,Aitor,Alexander,Alón,Álvaro,André,Anton,Armand,Arthur,Camil,
Cesar,Ciprian,Damian,Diego,Darius,Denis,
Edgar,Eduard,Elmer,Enrique,Erik,Fabian,Felix,Fernan,
ian,ivan,joel,justin,kostya,konstantine,kiryl,Laurentiu,Leonard,Lucas,Luigi,
Nicolas,Noel,Norman,Norris,Paulo,Rafael,Ramon,Raul,Renato,Renée,
Robert,Ruben,Sabin,Salih,Samuel,Serge,Sergiu,Serguei,Silviu,Sorel,Sorin,
Tomás,Valeriu,Victor,Vladimir,Walter,Wilson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata fetelor, va multumesc tuturor pt cuvintele de incurajare. M-am ridicat acum de dimineata, nu am incotro dar trebuie sa fac de mancare. Sotul e in delegatie si nu am pe cine sa chem fara sa ii iau de la serviciu sau alte alea ... Imi fac repede o supa (cat fierbe mai ma intind) si o mancare. Ma bazez pe faptul ca dr a zis ca am voie "plimbari" si eu nu le fac nici pe astea, in sensul ca nu ies din casa. Numai prin casa ma mai plimb nitel.
Gio, ce fel de dureri ai tu? Si eu am ceva, mai ales seara dar nu pot sa imi dau seama daca sunt de la gaze, de la ligamente sau de la ce. Cand se intareste burta nu ma doare dar se intareste serios ... Offf.
Sper sa fie totul ok pana la capat.

Michelle, te asteptam cu vesti bune si puteri noi! Doamne ajuta!

Cata 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

ALINATAXA, ma bucur ca esti bine, erai tare activa mai demult, m-a pus pe ganduri absenta ta, dar daca e motivata... Ma bucur ca te-ai hotarat sa pastrezi animalutzele, nici mie nu-mi trece prin cap sa-mi scot din viata pe cei doi prieteni necuvatatori, cei doi caini. Sunt sigura ca au sa aiba grija de bebe, ca au sa-l spele de cate ori vor avea ocazia (mie-mi fac "dus" la picioare in fiecare dimineata), ca au sa-l iubeasca. Si mie mi s-au recomandat tot felul de prostii, sa tin cainii la departare, sa nu-i las in preajma copilului. Mda, daca se poate cel putin vreo doi ani sa-i tin afara in lantz. Si apoi, ma gandesc ca puiul meu nu se va tine toata ziua dupa mine daca va mai avea si alti companioni.

cristiana 19+

Mergi la inceput