mamici casnice (68)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Alina,
sa-mi trimiti melodia ca pare a mi se potrivi.

eu nu am timp sa deschid cap. nou ca trebe sa scol copila sa o pregatesc pt. scoala.
Care aveti timp bagati repejor ca sarim de pag. 20

pup iu


"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Cristina dragut Mosul vostru . Multumim mult
Danuta moaaaama saraca, femeie simpla rusinoasa pun pariu, da' cum o fi suportat durerea?????????
Cami stepul ca stepu' insa.... pestisorilor sa nu uiti sa le dai papa c-ai pus-o. Mancare cu multa ceapa, multe rosii si ardei copti, mai simpla nu se poate, moldovineasca get beget. Varianta "infruptata" e cu smantana....
Ma duc sa iau copilului picaturi de nas.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

gata cupilu' doarme de o ora juma, colegu' a plecat la munci, sunt de capu' meu...
hai sa batem cimpii ca asta stim cel mai bine, si sa ne cinstim

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Aluatul fals dospit al lui Dr. Oetker (aluat cu brinza)

Se prepara usor, exista in 2 variante (simplu si dulce) si se preteaza pentru multiple utilizari.
Sursa retetei sustine ca acest aluat a fost inventat de celebrul Dr. Oetker.

Varianta dulce:
150 g brinza de vaci
6 linguri lapte
6 linguri ulei
virf de cutit sare
1 pliculet zahar vanilat
75 g zahar
300 g faina
1 pliculet (10 g) praf de copt

Varianta simpla:
150 g brinza de vaci
6 linguri lapte
6 linguri ulei
1 lingurita sare
300 g faina
1 pliculet (10 g) praf de copt

Se amesteca intr-un vas brinza, laptele, uleiul, sarea/zaharul. In alt vas se cerne faina impreuna cu praful de copt. Se incorporeaza faina in pasta de brinza si se framinta, dar nu prea mult, efectiv citeva minute, cit nu se mai lipeste aluatul de miini.

Aceasta este reteta pentru aluatul de la placinta de aseara.Am intins intr-o tigaie teflonata o foaie din acest aluat,am pus umplutura cu crema de branza si am acoperit-o cu fluturasi din aluat.Decupati cu forma,ca doar n-am stat sa-i pictez.
Varianta simpla a aluatului se poate folosi si la pizza sau la orice altceva va trece prin minte.



Miha


Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

ete si la Alinuta!
pai ce ,bey ,noi batem campii aici?
disctam ,draga ,discutam!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana






Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

delicios miha, da' io nu inteleg care e aluatul si care e umplutura cu crema de brinza?

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Alinuta,eu am dat reteta aluatului.Crema de branza o faci cum iti trece tie prin cap.Eu am pus la robot branza de vaci,ou,zahar si esenta de rom.Si a iesit o crema fina si tare buna.Se mai pot pune si stafide pentru cine le agreeaza.


Miha


Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Miha ,multumim de reteta !
urmatoarea praji asta e.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana






Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

miha. gata am inteles. copy, paste:)

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

am deschis capitol nou aici

alexa

Mergi la inceput