mamici casnice (68)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Am auzit si eu de chestii din astea ,da' asta saraca era cu barba-su in caruta si a vrut sa coboare sa cumpere bere. a sarit si a nimerit direct in par.
apoi i-a fost rusine sa spuna ceva si a ajuns la dr cand nu a mai suportat durerea.
nebuna femeie ! auzi i-a fost rusine!
imi pare tare rau de ea ,dar zau ca ma umfla si rasul.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

quote:
Originally posted by diadaniela

Cristina,ce cadou minunat ai primit de Craciun!
eu mi-am dorit ca fii-mea sa se nasca de Craciun,dar s-a nascut un picut mai devreme. pe 27 noiembrie.n-a mai avut rabdare.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Asa este.Trebuia sa vina pe lume in Ianuarie ,dar s-a grabit si ne-am trezit cu ea in brate de Craciun.

AndoraPupacim si noi bine de tot pe Gogo
Am vazut poza de la paginuta ,este taaaaare dulcica printesa ta

1 ,2
3

Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant

Edit: am implinit 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

sunt pe fuga, da' revin in forta cind adoarme alexa
banano, da un link ceva
cristina, va trec pe listuta. datele tale sunt secrete?

alexa

Mergi la inceput

ce link ,ma?
am vazut la stiri la Pro tv.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

neata.
va pup pe toate.
Cristina, bine ai venit! Sigur o sa-ti placa la fete aici.Parol madame
Bey sunt varza de necajita.Am ratat cursul de steep.Am crezut ca astazi e joi dar cica a fost ieri
Ori sunt senila ori sunt dusa cu capul.
Ma duc sa-mi trag o cafea poate-mi revin si realizez si eu ca astazi este vineri

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

ai ratat tu cursul de step ,dar cine mai are tavan rosu ca al tau?
ai ratat cursul cu folos.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

moamamaa iarasi am dilit un capitol
tot necajita sunt dar imi trece mie in curand...

Cristina,cum adica temporar casnica?vrei la munca?esti in cautare de munca? cu copii ce faci?merg la gradi sau ai bunici disponibili?

Irina,bey eu am un fix cu nikul tau.Inseamna ceva "hanako"?

Liana,si zici asa mai!cum se cara colegul cum esti prezenta pe dc!CAnd pisica nu-i acasa joaca soarecii pe masa
Parca ai fi singura

Dana,la 1 noaptea adoarme Lucas?Si colegul de und evine el la 1 noaptea?

Bi,nu stiai draga ca drinkul face sa doara capul?Asa ca baga beutura mai izi

Doina,mergi la Mirela la Buc.?Cum se simte?Ce sanse are?S-au strans bani suficienti?

Ralucutza,WOW!WOW!WOW! ce barbatel ai mai! sa-ti traiasca!
Cum este in postura de mamica?
HAi cu detalii.De cand te astept!!!
Gata,acum intri in pantalonii aia maro pana la genunchi?
Of cors ca mi-am luat si eu de la Romanica

andora,cum mancarica de ardei copti?suna bine.Imi spui putin ce pui in ea?Parca bunica mea saracuta facea mancare deasta.

Banana,din cauza beuturii m-ai vazut pe dc aseara.Am bagat lectii cu Maia cand voi va faceati de cap aici fara mine

Miha,colega.Nu scapi.Cum ai facut soro fluturii aia pe tarta aia?Am picat in cap.Cat de buna esti zau asa! Baga reteta ca execut.Super frumos.Am inceput sa adun ideei,retete pt. partyul Maiei.

Mirela,uh!bine ca sunteti ok.
Pacatttttttt ca nu ai mess.Dar pe mess de la yahoo nu-ti trimite nimeni nimic.Si in mail la yahoo dai totul la gunoi.Nu deschizi nimic.Iti selectezi tu si nu-ti intra absolut nici un spam in mesagerie.Si eu primesc "la gunoi" cate 20 de mailuri pe zi dar le ignor
Auzi cat de departe de "disney land" stai? ai fost?

voila.
revin.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

moamaaa,soro ,ce debit ai!
te-ai trezit cu forte proaspete!
si eu astept reteta de la Miha.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

gata lista
cami e o melodie la noi :"sunt cu capu'n nooooori!"

alexa

Mergi la inceput

Capitol nou care mai deschideti,ca a venit timpul.

Dana

Mergi la inceput