mamici casnice (68)
Raspunsuri - Pagina 28

alexa si mami spune:
scuze, cristina bine ai venit! sa-ti traiasca puiutii! ne dai datele voastre de nastere?
alexa

diadaniela spune:
Alinuto ,te trezisi?
Irina,ai vazut ce bucatarese sunt fetele noastre?
sa pui si tu poze.
eu ca tuta aseara am facut salam de biscuiti si minipizza(iar) ,dar am uitat sa fac poze.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana

hanako2004 spune:
diadaniela ..vazui si eu ce bucatarese sunt fetele
de maine o sa pun si eu pozici..
maine cred ca voi face checulet ca duminica avem ceva musafiri
acum va las ca ma duc sa mun masa la samuraimai revin ..daca nu adorm inaintea lui
o zi buna si spor la treburi
POZE malaysia
malaysia2006
irinaEMILY2005.01.06
POZICI NOI
EMILY sufletelul nostru
poze
cine se trezeste de dimineata departe ajunge

diadaniela spune:
aoleu,sa inteleg ca-ti sunt tare dragi musafirii de duminica?
daca te bagi la nani sa ai o noapte buna si pufoasa!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana

andora spune:
Bau!
CRISTINA BUN VENIT!!!!
Multumesc din sufletel pt urarile de sanatate! hai ca eu citesc din 3 in 3, dar tot am neste nelamuriri: Alinuta a cui e invazia? (ca daca vine din N-E si pe mine ma nervozeaza la culmi); Miha Danelutza are un sac de fasolele? Si ce le face?
; Irina e bine cu musafirii nepoftiti acum?
. Doina acum vazui datele de nastere ale copiilor tai, cum te-ai descurcat cand erau mici-mici?
Deocamdata raman prin zona. Pupic pentru TOATE FETELE SI COPILASII DRAGI
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan

zfcristina spune:
Fetelorva multumesc pentru primire.
Cristina Adriana-25 Decembrie 2001
Mihai Stefan-17 Septembrie 2004
1 ,2
3
Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant

diadaniela spune:
ati vazut stirea cu tipa aia care a sarit din caruta drept intr-un par?
ghiciti unde a nimerit parul?
vai de capul ei ,acum e spital o repara doctori.
bey,nu mi-a venit sa cred.
Dana

diadaniela spune:
Cristina,ce cadou minunat ai primit de Craciun!
eu mi-am dorit ca fii-mea sa se nasca de Craciun,dar s-a nascut un picut mai devreme. pe 27 noiembrie.n-a mai avut rabdare.
Dana

andora spune:
Cristina pup piticii voinicii!
Bananuto nu vazui stirea aia, da' am auzit de cateva cu domni cazuti de asemenea in par, nu'sh prin ce minune, si ajunsi la spital. Era odata un documentar despre obiecte gasite prin corpul oamenilor, evident ca cele care nu erau in stomac sau in alte zone operate erau tot acilea, si toate in urma unor nefericite 'coincidente"
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan

andora spune:
Cristina pup piticii voinicii!
Bananuto nu vazui stirea aia, da' am auzit de cateva cu domni cazuti de asemenea in par, nu'sh prin ce minune, si ajunsi la spital. Era odata un documentar despre obiecte gasite prin corpul oamenilor, evident ca cele care nu erau in stomac sau in alte zone operate erau tot acilea, si toate in urma unor nefericite 'coincidente"
Ajutor pt Dan