sutienul
Raspunsuri - Pagina 5
Catusha spune:
Ati folosit vreodata genul asta de sustinere?
http://www2.victoriassecret.com/commerce/application/prodDisplay/?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=XD-201617&page=1&cgname=OSBRPSHAZZZ&rfnbr=2480
Daca da, e pe bune, chiar poti sa-ti faci treaba cu el la o tinuta pretentioasa, sau e doar "vrajeala de marketing"?
Catusha, de 2 X mamica
prettysunshine spune:
Am facut si eu calculul cu circumferinta pieptului-circumferinta sub sani si mi-a iesit 9.O diferenta asa de mica nici nu apare acolo.Cat ar insemna atunci ca port eu?Pana acum am luat dupa ce am probat si am si 70 si 75.
Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
Kittie spune:
'babeste' : cand mergi la probat, incerci cu cea mai mica (A) cupa si circumferinta ta (daca spui ca e 70-75). Cupele B si C se confunda uneori, diferenta importanta fiind mai mult la nivelul formei decat dimensiunii ... iar de la D in sus, vorbim de lucruri serioase 
, mami de
( 13oct04 )
prettysunshine spune:
Eu nu pricep o chestie,circumferinta la mine sub sani e 77,dar eu intru in 70 si 75, nu in 80.
Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
Kya spune:
quote:
Originally posted by Catusha
Ati folosit vreodata genul asta de sustinere?
http://www2.victoriassecret.com/commerce/application/prodDisplay/?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=XD-201617&page=1&cgname=OSBRPSHAZZZ&rfnbr=2480
Daca da, e pe bune, chiar poti sa-ti faci treaba cu el la o tinuta pretentioasa, sau e doar "vrajeala de marketing"?
Catusha, de 2 X mamica
Da, am incercat eu. Nu de la Victoria Secret, dar un magazin cu mari pretentii din afara. Din pacate nu functioneaza decit putin timp. Pe urma se dezlipesc, nu tin. Desi daca e sa te iei dupa reclame ai zice ca e cea mai mare descoperire in domeniu...
Sa-ti mai zic ce alura de handicapat ai cu un san la nord si unul la sud? (pentru ca nici macar nu cad amindoi odata, ci se dezlipesc pe rind!)
Kya - viitoare mamica in asteptare
Catusha spune:
[quote]Originally posted by Kya
Da, am incercat eu. Nu de la Victoria Secret, dar un magazin cu mari pretentii din afara. Din pacate nu functioneaza decit putin timp. Pe urma se dezlipesc, nu tin. Desi daca e sa te iei dupa reclame ai zice ca e cea mai mare descoperire in domeniu...
Sa-ti mai zic ce alura de handicapat ai cu un san la nord si unul la sud? (pentru ca nici macar nu cad amindoi odata, ci se dezlipesc pe rind!)
Multumesc frumos de raspuns. Uite asa mai aflu cite ceva si evit inca o investitie proasta. 
Catusha, de 2 X mamica