sint de-a dreptul socata...
Raspunsuri - Pagina 3
Anady_Diana spune:
si hai, mai, ca nu e chiar asa la SD!Noi am lamurit toate problemele cu Dna Savu si nu mi s-a parut deloc asa cu tepi...sau, ma rog. Eu nu sunt interesata de ce a barfit cutare, ce a facut cutare sau cum a vorbit X despre Y, ca etica si moralitatea in Romania au disparut de mult. De aia nici nu ma mai chinui sa inteleg de ce - si de ce...Incerc sa ma concentrez doar spre ceea ce e bine pt copilul meu, si daca toti ar face la fel, cred ca lumea ar fi mai buna, mai dreapta.
A, si despre Iulia - educatoarea de la pitici, cica fata ar fi bolnava si revine de sapt asta...Vom trai si vom vedea, clar e ca timpul sper sa le rezolve pe toate...In bine!
ecou spune:
subiectul gradinite este pentru mine ceva inca teoretic, insa stiu un lucru: daca ar fi sa caut o gradinita m-ar interesa parerile celorlalti si mai ales parerile negative. de ce? pentru ca nu vreau sa vad ca educatoarea X e draguta, ci ca educatoarea Y poate are o problema de comportament, ce pregatire, etc!
Asa ca dragelor, nu mai fiti asa de socate de comentariile negative! chiar daca problemele au fost temporare, nu inseamna ca nu au existat! Daca ma voi duce la o gradinita ma voi interesa intai daca problemele despre care am citit au disparut. Ca patroana imi va prezenta in mod sigur partea roz a problemei, nu pe cea albastrie!
Anady_Diana spune:
Cineva mi-a zis mai demult pe forum, aici,. ca NU EXISTA GRADI PERFECTA, si a avut dreptate. Eu acum imi doresc doar binele copilului meu, aasta implicand deci ingrijire + supraveghere + hrana + educatie si joaca = copil vesel si sanatos. Asa ca incercati si sa va priviti copilul, nu apar pe nimeni ca nu am de ce, dar parerea lui ar putea spune mai multe decat pareri de pe aici..Asa simt eu...
miaka spune:
![]()
sper din tot sufletul pt. tine Diana,sa nu ajungi sa spui si despre SD la fel:o alta MARE teapa!Eu in locul tau m-as interesa de pe acum pt.alta gradinita,pt.ca in curand s-ar putea sa ai mari surprize,chiar si numai pt. simplul fapt ca ai avut curajul sa scrii pe forum la adresa gradinitei lui
savu.Te va taxa(cand iti va fi lumea mai draga) si vei fi socata la fel cum au patit si alti parinti care au avut copii la aceasta gradinita.Timpul te va convinge.Stii ce mi-a spus un parinte cu care m-am intalnit intamplator sapt. trecuta?Ca sd a fost o mizerie pe care vantul a suflat-o in ochi copilului ei!Dar acum e bine,a reusit la alta gradi,pt.ca Dumnezeu e sus si totul SE PLATESTE PE LUMEA ASTA!Asa ca fii cu ochii in patru draga mea si ai grija in continuare!

Anady_Diana spune:
M-am gandit la ce ziceti voi aici...iar chestia cu alta tzeapa...in Romania te astepti oricand la asa ceva, nu? Dar nu disper inca, vad ca se deschid mereu gradinite noi...ca ciupercile dupa ploaie...Iar ceva de calitate (in adevaratul sens al cuvantului) nu exista, cel putin eu asa cred. Deci - astept, dar pana la urmatoarea tzeapa imi doresc sa fiu linistita...cel putin mai pot inca...