Boboci de clasa I 2006 - ce invata, ce simt II
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
Catusha spune:
Si Ioana adoarme mult mai devreme acum (in jur de ora 21.00 fata de 22.30), desi probabil ca acum se zbenguie mai putin decit inainte sa inceapa scoala. Ehe, efortul intelectual ii solicita
.
Catusha, de 2 X mamica
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by mamimo
Inca ceva:dna a stabilit ca in fiecare marti,cel putin in primele 2 luni,sa avem o mica sedinta,pentru a schimba pareri si pentru a primi cat mai multe informatii despre evolutia copiilor nostri.
mona
Si la noi la fel, dar mi se pare un pic exagerat. Oricum ne vedem in fiecare zi.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
april spune:
Cristina, dar tu o si duci si aduci de la scoala pe Oana? Inseamna ca ai un serviciu flexibil. Eu nu-mi permit nici macar sa o duc, ar fi prea devreme la 7 sa o scot din casa.
prima zi de scoala
biluta28 spune:
CristinaT - Ana a fost deja in tabara la 6 ani cu grainita si a fost super incantata nici nu mai vroia sa vina acasa si in plus a luat 5 kg (si eu ma chinuiam acsa sa ia si ea 1-2 kg.)
mamimo - si la noi sc. intra in renovare si cu perturbare de program;
Cum spunea azi avem sedinta
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani fara 1 luna - Edi 2 ani si o luna
http://community.webshots.com/user/biluta28
cge spune:
'neata.
Si la Victor, doamna a stabilit in fiecare luni de la 17-18.30 consultatii. Mi se par foarte utile, ca altfel eu nu o vad decat dimineata pe invatatoare.
De fapt, asta e problema, ca la pranz d-na invatatoare comunica cu ceilalti parinti pe care eu ii stresez cu telefoane dupa.
Si Victor a fost in tabere la 5 si 6 ani si i-a prins foarte bine: a invatat sa se spele singur, sa mai aiba grija de lucrusoarele lui.
Multumesc mult ptr raspunsuri in legatura cu after school-ul.
O sa vorbesc cu invatatoarea despre problema asta, sa vedem poate ii scrie tema in vocabular sau ne recomanda un altul.
Aseara Victor a colorat foarte frumos un strigure ptr un concurs de la Cora.
Era mai odihnit si s-a vazut.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
veras spune:
Lala _D, te rog, completeaza si pentru noi listuta.
Mihnea este la Scoala Generala nr. 193, clasa I B, step by step. (coleg de clada cu Adrian, baiatul Cristinei (Cortez).
Noi am avut deja vreo trei sedinte cu parintii inainte de inceputul anului scolar, pentru ca sala de clasa necesita investitii, nu majore, dar oricum... cat pentru a fi in conditii cat de cat bune pentru prima zi de scoala. Spun cat de cat, pentru ca ar mai trebui facut mult. Pentru asta, dar si pentru a ne cunoaste mai bine, vom avea sedinta cu parintii joi.
Am, din pacate, de facut o relatare neplacuta. Am ajuns astazi la 8.04 in curtea scolii. In prag statea nervoasa d-na directoare, care ne-a facut cu ou si cu otet (pe noi, dar si pe alti cativa intaziati) cum ca aici nu e gradinita, sa vine fiecare cand si cum vrea, ca e 8 si zece (era sigur 8.04) si alte de-astea. Nu ne-a permis accesul in scoala (invatatoarea era, din fericire la usa si i-a preluat repede pe copii). Oricum, ar fi trebuit sa fie mai delicata (Mihnea se albise de spaima auzind-o vociferand) si, eventual, sa ne atentioneze discret, (oricum, nu in fata copiilor) sa venim la 8 fara un minut... Fara comentarii, ca ma enervez prea rau.
In rest, invatatoarele (sunt 2, fiind la formula step by step) sunt ok, ieri au desenat, au spus povesti si au iesit si afara la joaca.
M-am lungit acum prea mult, asta ar fi in mare...
Vera
cge spune:
Vera, ce urat din partea directoarei.
Mi se pare o tampenie avand in vedere circulatia din Bucuresti.
Noi luni dimineata am stat 15 minute in parcare ca aveam masina blocata.(parcasera petrecaretii de duminica seara aiurea si nici de trezit nu se trezeau la 7 dim sa mute masina).
N-am gasit nici taxiuri.
Victor si el era saracul alb ca intarziase.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
biluta28 spune:
Ege- ce concurs e la Cora?? vrem si noi ca avem talent??
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani fara 1 luna - Edi 2 ani si o luna
http://community.webshots.com/user/biluta28
simonasirbu spune:
Buna!
Si lui Andrei i-a dat ieri strugure de la Cora, trebuie sa-l duca miine; pina acum nu au avut nimic de facut acasa, in afara de strugure...Am avut si sedinta, ne-a dat listuta cu ce trebuie...in mare le-am cumparat.
Inca e incintat de scoala, sper sa-l tina in continuare! Datorita programului meu nu reusesc sa ma vad cu doamna, asa ca trebuie sa ma bazez doar pe ce-mi spune copilul; daca mai e cineva in situatia asta, cum procedati?
A, si am si eu o intrebare...mai mult tehnica decit legata de subiect, poate ma lamuriti si pe mine, va rog, cum faceti sa denumiti linkul catre poze de ex. "prima zi de scoala"...ca nu m-am prins. Mersi anticipat!
Simona, mamica de Andrei Mihai
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sirbusimona/my_photos
mamimo spune:
Avem prima tema pentru acasa:liniute.
Am intrebat-o pe dna cate randuri,iar raspunsul a fost fiecare cat poate.Ma asteptam ca macar o limita minima sa existe,ca al meu sigur dupa doua randuri se va plictisi si va spune ca nu mai poate.
Copiii vostri au inceput sa scrie direct cu stiloul?Pentru ca la Radu se scrie deocamdata cu creionul,abia saptamana viitoare incep scrierea cu stilou.
Si inca o intrebare:ce "optional" aveti?
Preferam matematica distractiva sau altceva mai util decat jocurile muzicale,insa nu stiu si ce alte variante mai sunt.