Boboci de clasa I 2006 - ce invata, ce simt II

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Azi pare ca se simte mai bine. Aseara am terminat la ora 22.00 temele. De dimineata mi-a zis ca s-a si jucat. Este prea firg si suntem prea obosite.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cge

Victor a facut- o ieri lata.
Am inteles ca a scris cam urat la after-school, i-au rupt foaia si l-au pus sa scrie din nou. Asa ca se plictisise, si la un moment dat a scos limba la invatatoare
Cand l-au certat, a inceput sa planga.
Ca sa fie tacamul complet, si-a uitat si caietul la after school, asa ca aseara in nebunia din Bucuresti a mai facut sotu' un drum ca sa recupereze caietul.

Sunt curioasa cum va fi azi, caci au avut testare la romana.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Testare ???
Iar cu caietul de ce v-ati dus sa-l luati? mai avea de scris ceva pe el? Eu nu as fi putut sa ma duc dupa caiet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'neata !

Cristina, dupa caiet ne-am dus ca avea lb. romana a doua zi la prima ora si nu se deschidea after-school-ul pana incepeau orele.
Era caietul cu tema cu foaie rupta si refacuta.

Da, au avut testare ieri : doamna le-a spus o propozitie, ei au desenat-o si tb. sa puna punct la sf, apoi au desenat cuvintele prin cate un segment, apoi silabele cuvintelor.
Apoi doamna a scris ceva semne pe tabla, si ei le-au copiat pe fisa, la final au avut un rand gen dictare: 2 liniute oblice pe spatiu de scris, 2 liniute oblice pe supraspatiu etc.
Victor zice ca a facut 'Bine', sa vedem daca doamna va fi de acord cu el.

In rest, ieri nu isi refacuse tema la matematica la after-school (avusesera de desenat niste multimi, si le scrisese pe caietul cu foaie velina in loc de cel cu patratele) ca doamna ii spusese ca tema este pentru acasa.
Asa ca nu povestise despre ea la after-school

Zizica, ai dreptate cu ruptul foii. Invatatoarea de la after-school i-a rupt-o. Acum stii cum e, calificative bune ==> parinti multumiti si deci numai buni de plata.
Dar lasa ca si el i-a facut-o, scotandu-i limba.

Erau atat de suparate pe el si invatatoarea de la after-school si patroana. Mie sincer mi s-a parut ca a facut o copilarie deci nu ceva foarte grav.

Boboceii vostri ce mai fac?

O zi buna,

Cristina,
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Si eram restanta sa raspund la intrebarea: cum de accepta Victor sa invete lb. straine.
Pai, o data noi ii povestim ca si la serviciu vb. in alta limba decat romana (cateodata) si cand mergem in concedii gen Turcia. Bulgaria ii indoctrinam ca daca nu am sti engleza sau franceza nu am putea sa ii cumparam nimic etc.
Si apoi eu am lucrat 1 an in Franta, si ei veneau in vizita pe la mine, in consecinta l-am inzestrat atunci cu carticele, jocuri pe calculator in franceza etc.

Cristina,
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Cristina, ma bucur sa aud ca incep sa se "miste" usor-usor lucrurile. Cred ca oboseala si-a spus cuvintul. Stiu de pe la alte subiecte, ca anul asta, e unul greu pt voi, toti 3 aveti scoala!
Mult succes Oanei, in continuare!

Lala, ce aiurea faza cu teatrul. Cred ca au fost tare dezamagiti cei mici! Rusine celor de la primarie ca-si bat joc de copii!

Cge, eu una as fi luat ca pe o copilarie gestul lui Victor, mai ales ca a fost prima ata cind a facut asa ceva. Daca s-ar repeta, atunci ar fi mai nasol.......

Noi maine intram in VACANTA!!!!! Azi au si ei inspectie la matematica. In cele 7 sapt pe care le-au avut pina acum au facut la mate toate cifrele de la o - 10 si adunari tot pina la 10. La germana au invatat literele A; I; O; L; M; S; T. Li se dau deja propozitii de scris acasa cu cuvintele invatate. Iar cu cititul......merge incetisor......

Maine, dupa ore merge la Hort si fac o excursie in padure. Iar in cele 2 sapt de vacanta va sta in HOrt si de acolo au programate 2 iesiri la piscina, una la muzeul artelor, una la Bowling, alta la un castel, o zi e de cinema in Hort. Vinerea viitoare o duc dimineata si o mai iau simbata pe la 10.30. Vor dormi acolo, vor serba un fel de Hallowin, in varianta germana: "sarbatooarea dovleacului", vor face o plimbare pe inserat in padure.....Ea abia astepta, mai ales ca acasa nu ar fi avut parte de un program asa de variat si frumos.

Va dorim mult succes, in continuare!

PS noi am facut vaccinul anti-gripal marti, si nu a avut nici o reactie adversa! A primit si un cadou, ca a fost "curajoasa"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Ma bucur ca au trecut piticutii cu bine peste reactiile la vaccin

Testare de genul celei facute de Victor a mai primit si Bogdan.
Ei saptamana aceasta cred ca vor termina cu semnele grafice si preconizam ca de luni vor trece la litere

Foarte neplacuta faza cu ruptul foii....cred ca si eu as fi scos limbuta

Azi trebuiau sa mearga la teatru si dupa ce au asteptat jumatate de ora in frig sa vina autobuzele primariei s-au intors in scoala ...fara carti si caiete la ei

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Andrada nu a avut nici o reactie la vaccin, doar a durut-o locul intepaturii.

Azi mnergem la stoma, are 2 carii la molarii de sus. Doamne, ce circ ma asteapta.

fetele din Bucuresti, sapt viitoare vin la voi ....in delegatie.....ma primiti???? ....glumeam

Dupa o luna de teste Andrada a fost selectata la gimnastica ritmica. Ne-am bucurat tare mult, mai ales ca a iesit prima din 60 de fete la teste. Nu stiu cum ne vom acomoda cu programul mai incarcat.

va pupicesc, tareeeeee multa treaba am. Nici sa va citesc nu mai apuc decat pe sarite.
Pupici si mai intru eu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by april

Andrada nu a avut nici o reactie la vaccin, doar a durut-o locul intepaturii.

Azi mnergem la stoma, are 2 carii la molarii de sus. Doamne, ce circ ma asteapta.

fetele din Bucuresti, sapt viitoare vin la voi ....in delegatie.....ma primiti???? ....glumeam

Dupa o luna de teste Andrada a fost selectata la gimnastica ritmica. Ne-am bucurat tare mult, mai ales ca a iesit prima din 60 de fete la teste. Nu stiu cum ne vom acomoda cu programul mai incarcat.

va pupicesc, tareeeeee multa treaba am. Nici sa va citesc nu mai apuc decat pe sarite.
Pupici si mai intru eu

Bafta multa la stomatologie...

April parca trebuia sa ne mai vedem o data... eu te primesc ;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Ce fericire pe mine, Andrada n-a zis nimic la stoma, a fost asa de cuminte ca nu mi-a venit sa cred....si eu care mi-am dus "garda" dupa mine (pe ta-su) in caz ca face fitze....

Multumesc Cristina, intr-o zi tot ne vom cunoaste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Eu ma oftic ca invatam si maine 2 ore ...offf

April,multe felicitari Andradei , stai linistita, totul va fi bine . Si Bogdan are antrenament de 3 ori pe saptamana si ne descurcam foarte bine.

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput