Boboci de clasa I 2006 - ce invata, ce simt II

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

betiana - multumim de sfaturi. De ex Cristi al meu a facut ceva de genul asta lla gr pregatitoare si bineinteles acasa cate cuvinte are fraza x, cate silabe sunt intr un cuvant, in cate parti se imparte cuvantul y ... .

mimitete- bine ai venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

mimitete, bine ai venit. Sa-ti traisca scolarelul!

Oanei i-a cazut ieri al doilea dinte si mi-a zis daca si la dintele asta imi da o hartie( 100.000 lei) in curand o sa ajung milionara!

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'neata.
Sunt 2 vaccinuri -rapel la antirujeolic si DT parca.

Noi le vom face la medicul de familie, ca mi se pare mai descurcat asa.

I-am schimbat after-school-ul lui Victor de ieri.
Sper sa fie mai bine de data asta.

O zi buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Ieri a fost zi de vaccin la noi. De fapt doua ...unul in manuta si altul in picior.
Plansete, vaite, tot tachamul, insa bine ca nu a facut febra. O fetita din clasa Andradei a lesinat de frica. A mea mandra s-a facut "remarcata", a bocit "al mai tare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

CristinaT- oau vei fi probabil milionara in curand.

april- felicitari ca ati scapat de vaccin.Cristi va primi miercuri vaccinul si ma ingrozesc ca stiu ca daca e ceva ce nu i place acesta este- injectia.
Dar lamureste ma te rog - de ce a primit fetita ta doua vaccinuri- atatea se da in doua locuri diferite? eu stiam ca se da in picior

Mergi la inceput

Mercedes, cand am ajuns acasa am aflat de vaccin. Cica 2 se dau, unul in mina si altul in picior. Poate ca ar fi trebuit in momente diferite, dar s-au gandit sa scape o singura data cu "circul"? Nu stiu sigur. Dar bine ca a scapat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by cge

'neata.
Sunt 2 vaccinuri -rapel la antirujeolic si DT parca.

Noi le vom face la medicul de familie, ca mi se pare mai descurcat asa.

I-am schimbat after-school-ul lui Victor de ieri.
Sper sa fie mai bine de data asta.

O zi buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

vai de mine... despre ce vaccin e vorba??? pe voi cv-a anun tat cineva inainte sau cum de stiati?

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Cristina, nu stiam nimik....am aflat ieri cand am ajuns acasa. Faptul erwa deja consumat....si e mai bine asa, daca stia dinainte imi manca creierii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La noi au anuntat vaccinul pentru maine ...tot DT si antirujeolic.
Vom refuza antirujeolicul deoarece Bogdan a facut rapel la 4 ani cu Trimovax si vom face DT.
Au inceput temele in mod serios, azi au avut 5 ore la scoala deoarece marti au si o ora de engleza.
Dar este tot entuziasmat si isi face temele frumos, fara rugaminti .
Ce imi place cel mai mult este ca si le face singur si repede

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Buna tuturor,
Noua ne-au trimis o hartiuta de la scoala, pe care trebuia sa completam daca sunt alergici la ceva, daca sunt in evidentele medicului de familie cu vreo boala cronica si daca suntem de acord sa li se faca vaccinul, apoi ne treceam numele in clar, calitatea si semnatura. Mi s-a parut ok. asa, parintii pot alege daca-l vaccineaza la medicul de familie sau la scoala. Eu am intrebat pediatra noastra si-a zis ca nu e cazul sa-mi fac griji, exista seringa si ac pt. fiecare si-n plus m-a mai sfatuit sa-i fac mai tarziu(12-13 ani) si antirubeolic.
Am inceput si noi cu temele, deocamdata scrie fara probleme, sa vedem mai incolo. Inca nu face liniile f. drepte, uneori mai depaseste putin si spatiile dar caietele sunt curate. In schimb, inclesteaza degetele pe stilou si dupa aia se vaita c-o doare mana. Am vorbit azi cu d-na si mi-a zis ca deja se vad schimbari in comportamentul lor. Cica, la inceput Laura se tot trezea vorbind, punea tot felul de intrebari care n-aveau nic o legatura cu lectia, altii isi scoteau mancarea ca le era foame in timpul orei, acum deja au cam rpiceput ca lectia e lectie si pt. alte activitati e pauza. In legatura cu scrisul mi-a zis ca pt. ea e mai important sa inceapa sa scrie repede si sa se concentreze pe ce fac, sa scrie fara greseli decat sa picteze liniutele ca sa fie perfecte.
Ooo, si ma inebuneste deja ca vrea telefon, ca are colegi care au si ca vrea si ea, mai mult acum i se clatina un dinte, tot ma pune sa i-l scot ca sa-i poata cere Zanei Maseluta sa-i aduca telefon. Azi l-a sunat pe dentistul nostru sa-i spuna ca vrea sa mearga pe la el sa-i scoata si ei un dinte, asa ca maine avem programare la dentist s-o vada, eu cred ca inca nu se misca suficient de tare. Si sunt sigura ca Zana Maseluta o s-o dezamageasca. La voi la scoli e tot asa cu telefoanele? sincer, mie mi se pare aberant sa-i dai copilului telefon la o varsta atat de mica in conditiile in care il duci pana-n usa scolii si-l iei tot de-acolo. Poate nu-s suficient de "moderna", voi ce parere aveti si daca sunteti pro care-s argumentele?

Mergi la inceput