Mamici de noiembrie - decembrie 2006(40)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
Cleomoni spune:
Donia citeam din urma si am citi cum ai povestit tu de fetita ta, mi-au dat lacrimile si sper ca intr-o zi sa faca si a mea la fel, cred ca esti tare mandra de ea, auzi tu la 5 ani stie ea de toate...buna educatie un pupic pt ea si doua pt voi.
Cleo 30+ saptamani
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
roxana c. spune:
Tema zilei:
- stiu ca se ia si dupa nastere Elevit, Materna sau Prenatal. Multi doctori dau fier. Eu una, daca n-am alaptat, n-am luat nimic ptr ca-mi era frica sa nu ma fac si mai si in loc sa slabesc.
- sutien port doar cand ies din casa, nu-mi mai simt sanii asa grei ca in primele luni, dar acum folosesc 2 nr mai mari,
-dupa ce-am sapat destul am ajuns la concluzia ca la dr voi da 4 mil, anestezist 1,5 mil, asistenta sefa (asta am inteles ca uneori este, alteori nu) 500mii, iar restul....voi vedea la fata locului ptr asistente si ce-o mai fi acolo.
Roxana30+
,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
corinuk spune:
Va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine...am primit un telefon de la fina mea gravi in 6 luni ca re febra 38,5 era speriata plangea!Eu care acum traiesc la aspirante nu stiu cum sa o ajut!Ce medicamente trebuie sa ia?Ne puteti ajuta?
Trebyuie sa o sun sa se linistesca ..eu stiam de paracetamol si oscillococcinum!Voi ce ziceti?
Multumesc anticipat
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
m_monique spune:
quote:
Originally posted by corinuk
Va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine...am primit un telefon de la fina mea gravi in 6 luni ca re febra 38,5 era speriata plangea!Eu care acum traiesc la aspirante nu stiu cum sa o ajut!Ce medicamente trebuie sa ia?Ne puteti ajuta?
Trebyuie sa o sun sa se linistesca ..eu stiam de paracetamol si oscillococcinum!Voi ce ziceti?
Multumesc anticipat
eu zic sa-si sune medicul.
paracetamol e voie in timpul sarcinii
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
Nunta noastra
corinuk spune:
iti multumesc tare mult ptr raspuns dar medicul ei estei plecat din tara,telefonul inchis!De aceea am aplelat la voi care probabil ati trecut prin astea!
este bine sa ia un paracetamol?
Cleomoni spune:
Corinuk
eu zic sa mearga la alt medic sa o vada, stiu pe cineva care a pierdut sarcina din senin s-a trezit cu temperatura si dimineata deja a fost prea tarziu, si era in 7 luni, groaznic, si al meu dr a spus sa il sun la orice ora din zi si noapte ca e foarte periculoasa temperatura, asa ca grija maxima si sa mearga la dr.
Cleo 30+ saptamani
ramsan spune:
Corinuk eu as spune sa dea macar un tel. dr de familie daca cel ginecolog este plecat. Si eu stiam ca este permis un paracetamol pe si, dar nu cred ca ar putea face minuni.
Fara sa vreau sa sperii pe cineva, eu stiu ca febra este semn de infectie sau gripa! s
Sanatate multa!
Ramona 33 fix
Rares
Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares
atudor spune:
Bamboletta as fi vrut eu ca acea masina sa fie a noastra (Ford GT); din pacate era de la mine de la munca si vazand-o asa frumoasa, nu m-am abtinut sa ma pozez cu ea
Tema zilei:
1. Elevit nu am luat niciodata (doar Biomarin), asa ca nu ma pot pronunta.
2. Sutien port doar cand ies prin oras si din considerente estetice - avand sanii prea micuti
. Inca nu mi-am luat sutien pt alaptare - nici nu stiu ce masura. O sa vad atunci.
3. Money... ce sa va spun, doctorul meu refuza categoric, vor ramane cei de pe lanaga el: anestezist (indiferent daca e cezariana sau naturala), moasa, neonato si asistente, infirmiere, etc; ma gandeam la anestezist vreo 200 Ron, moasa 100 Ron, neonato 200 Ron si de restul..seminte
Sute si cinzeci
Azi am terminat cumparaturile, mi-am luat chiloti de babe (fetelor din Bucuresti - duceti-va in Obor - e patria lor, cu doua'j'de mii va trageti niste chiloti de terfeleala din bumbac de toata frumusetea ; asa si papuci mi-am luat si cu asta basta. Restul...sa se ocupe cand va fi momentul.
Va pupa mama ca a inceput meciul
Ana 33w5d cu
bulisor spune:
Buna fetelor, in sfarsit am ajuns si eu acasa, sunt cam obosita recunosc,il asteptam pe tati dupa care in pat cu noi.Chris mi-e nu-mi plac deloc oamenii fara cuvant asa ca fara sa fiu rea nu prea mi-as pune obrazul pt astfel de persoane, oricum decizia o vei lua tu, dar tb sa suporti si consecintele dc lucrurile nu merg prea bine.Miro in legatura cu tema aleasa de tine:1. Sigur va trebui sa luam si ceva suplimente in perioada alaptarii dar probabil medicul are ultimul cuvant sau pe aproape.2. Eu dupa sutiene nu ma omor, avand in vedere ca nu am schimbat decat un nr pana acum si probabil si ultimul pt perioada de sarcina, dc va fi nevoie voi purta dupa nastere numai sa stiu ca avem papita pt fetita.3. Nu sunt deloc adepta spagii, urasc chestia asta dar din pacate dc i-am invatat cu bani acu suportam. Si la mine la CFR2 cica tb sa fiu pregatita dar tb sa ma intereses sigur dc preturile au ramas aceleasi ca acu 2 ani cand a nascut o prietena la acelasi medic.Vai de cei care nu au bani.In legatura cu plecarea in delta va multumesc pt sfaturi si eu cred ca nu este nici o problema dar tb sa-mi intreb dr maine si dupa care sa-mi conving sotul.O sa va tin la curent.Va pup, somnic usor dc nu mai zic nimic, pe maine.Bulisor 25+
Mara
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
RAMSAN-si bebelina la fel tot pe lateral ma bontanesteda din picioruse de parca ar vrea sa faca gaura si sa iasa din burtica
dar lui mama ii este tare draga
Azi noapte visam ca a inceput travaliul si trebuia sa nasc si deodata m-am trezit din somn si cand colo bebelina facea niste tumbe prin burtik cred ca de asta am visat ca nasc
wow ce bebe grasun da oare cum a iesit la cat de mare este
ma duc in patut la
noapte buna si somnic usor
bamboletta 32+
bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"