Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 139

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Ale
Eu sunt bufnitza deja...ca daca as da pe acolo se sperie berzele de mine si zburatacesc prin alte locuri!Hai ca m-am destins!
off topic: pisika mea ma observa ca's cam cu capsa pusa...si face dracii...de par egzampal... a facut ceva ce nu trebuia prin cada... asa...ca sa iasa in evidenta... rezultat: i-am tras un papuc pe funduletz! Acum imi pare rau...da...ce sa fac! sunt nervoasa!

dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Dany, hai ca acum m-ai destins si pe mine! Io-s bufnita-sefa !

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Avaloane asa pt. sufletelul nostru fa bine si deschide tu un nou capitolash...ca poate ne porti noroc... si asa...nici nu te uitam.Sa ne porti noroc... daca nu acum poate mai incolo...numa' sa nu imbatranim...ca ne piere cheful de schimbat pampersi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

fetelor,am incercat sa va raspund, dar ma balbai de nu mai pot. am incercat sa va urmaresc, dar aveti o viteza...prea mare pentru creierasul meu obosit
am fum in mansarda, va las si va spun noapte buna.
ne mai vedem si maine la Cap 140, unde gravidutele vor curge garla!!!???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Schimbati capitolul , nu vreau s-o fac eu , ca poate nu va port noroc , si apoi nu vreau sa ma

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Lipsesc si eu un pic si gata telenovela cu ,cu Avalon in rolul principal si noela in rolul greierasului (vocea constiintei).
Inca un pic si va duceati la ( a se citi fund). Unde vrei tu sa pleci Avalon? Crezi ca si dependenta de DC se trateaza cu Metadona? Ei bine, nu! Asta e boala incurabila. Cine ne mai da cate un piciorus in dosulet ca sa mergem inainte? Cine ne mai mangaie sufletelele cand ne suparam pe masculi? Avem nevoie de tine si te asteptam.
Iti tin pumnii si sa-ti dea Dumnezeu un bebic .

MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

mi'am permis sa va deschid un cap nou..
sper sa va aduc mult noroc..
poftiti aici....http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84949

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu... sufla de trei ori peste ea si indata am sa vin si eu sa te ajut"

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Catty, ma bucur ca ai revenit.Ti-am citit postarile de la oligo si rezultatele mi s-au parut incurajatoare. Ma bucur pentru tine.

MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Meda, ai aparut in sfarsit... ma gandeam ca tu esti pasare de noapte si o sa apari cand eu sunt pe taramul viselor. Te pup si pe tine acum (buna incercarea, sa stii !)
Daca vreti vesti despre mine, tineti aproape de Dj Mama!

Va pup pe toate!

Adriana

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput