Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 139

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetelor am si io o intrebare.Vi s-a mai intamplat sa aveti ovulati in Z 23 si in Z 33 sa va vina CM?io am un ciclu mai lung dar ovulatie a fost.Am avut mucusul si apoi m-au durut ovarele cateva ziele.Io zic ca a fost.Dar atunci nu a venit CM prea repede?De luna asta fac si tratament naturist sa fie de la tratamentul naturist?Sa-mi fi scurtat el CM?
MAi bine ma culc ca nu inteleg nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Gagici, radeti de mine.
Avalon, dupa 11zile de exersat as da-o si de pomana nu numai la resapat,dar sotul a spus ca ne mai trebuie.Nu am prestat doar ieri, ci si alaltaieri, si azi.Am stat cu aia-n sus vreo 2 ceasuri de m-au luat durerile de shale...
Noela, din albus,am facut o bezea si ceva snitzele dupa ce mi-am sedus consortul.
Cum termin promit ca va scriu despre Pilates pt cucuvele resapate.
Rabdare! Nu cer drepturi de autor, dar platesc pt cele ale DJmamei.

MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Mama mia 11 zile incontinuu? Si... dar mai bine nu mai intreb nimic...

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

6 pauza 1(sot plecat),2 pauza 4(credeam ca am terminat),3 si uite-ma
Cred ca mai convins... imi cumpar alta!!!

MEDA

Mergi la inceput

M-am linistit, uf... imi statea pe limba sa te intreb daca si sotul e 'fara vicii' ca tine sau i-ai pus ceva in mancare! Am incercat si noi fro 5 zile la rand, dar in a 6-a mi-a zis 'baby, esti nimfomana?!'
Si nu, nu-ti cumpara alta, ca n-are pret!

Mergi la inceput

Claui,esti fata perseverenta,aiintrebat peste tot.... Meriti un raspuns.
B-HCG este produs din momentul fixarii oului fertilizat pe peretele uterului si apare in urina la 6-12 zile de la fertilizare. Nivelul lui e variabil de la o pers. la alta. E posibil daca faci test in prima zi de intarziere ca acesta sa fie negativ. Se recomanda testarea dupa cea de a doua zi de intarz. Un ginecolog mi-a spus ca e sigur dupa 10 zile de asteptare a CM.
Dar noi nu respectam regulile fiindca suntem in creier si nu lasam farmacistii sa moara de foame!!! Hai bafta la .

MEDA
Avalon , a 6 zi am cedat psihic eu...Astazi i-am aratat fericita testul de ov. neg ,dar el mi-a spus sa nu-mi fac vise acum cand a descoperit o noua dimensiune a . Daca nu va raspund cautati-ma la urgente!!
P.s.-Imi scapa ceva. Am spus eu ca nu am vicii? Deseneza-mi ca nu ma prind!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Nu va mirati , ca asa prestam si noi vreo 10 zile , zi de zi , dar si la sfarsit sotul imi zice , gata pana luna viitoare am nevoie de pauza , desi dupa 2-3 zile vine el la mine.
Intradevar e greu , e obositor , e stresant , dar pt. o cauza nobila ne straduim. Pe mine ma dor picioarele ingrozitor , dar intr-o zi sper sa se vada si rezultatul.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Am glumit, Meda, sper ca nu te-ai suparat... ziceai ca nu iei stimulente, nici naturiste si nici medicamente, la aceste 'vicii' am facut referire. Scuze.

Mergi la inceput

Nici urma de suparare.Ce ar fi daca ne-am supara la cate aiureli scoatem din noi. Pur si simplu ma incuiasem...

MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu76 spune:

Mamaaaaa , fetelor , ma uimiti, sincer!10 zile la rand?Pai al meu cred ca baga divort
Va admir sincer pt perseverenta.Dar de ce nu aplicati regula din 2 in 2 zile?
Eu z19 , temp azi 37.1; ar fi cam a 10a zi DPO; stiu , trebuie sa mai astept cateva zile pana la test dar nu mai am rabdareeeeeeeeee ; ma manaca rau degetelele!

Mergi la inceput