Copii plangaciosi la gradinita

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Se pare ca toti copiii s-au adaptat la gradinita,cun nu mai sctrie nimeni, asta cred.Ma bucur ca nu mai sunt la gradi.

Gabriela mamica de printesaAlice-Cristiana(20.12.2002)
si nazdravanMartin-Tudor(22.09.2005)
www.dropshots.com/OrbuGabi" target="_blank">pozesi filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Marina s-a adaptat foarte bine, chiar nu ii mai place daca nu merge la gradinita, se plictiseste.
Chiar am batut recordul de a merge 2 saptamani fara sa mai lipseasca pe motive de boala. Tot ii mai curge putin nasul, dar asta e. Ne tratam.

Azi le vin claunii la gradinita. Abia astept sa vad ce imi povesteste.

Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Ma bucur mult ca si Marina s-a adaptat la gradinita,asa si Alice este trista cand trebuie sa stea acasa(daca este bolnavioara,sau e vacanta)
sanziana72 ce inseamna claunii ?
Spune-ne si noua mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen76 spune:

noi am inceput gradi de la 1 Noiembrie si cam trei saptamani a durat acomodarea.
fraza "nu mai vreau sa merg la gradi" o auzeam si seara la culcare si dimineata la trezire.
in fiecare dimineata il lasam plangand si plecam la serv. cu sufletul ingreunat.
acum, nu mai plange deloc, mai sunt zile cand se trezeste greu dimineata, dar niciodata nu l-am mai auzit sa spuna ca nu vrea la gradi.
cred ca a inceput sa ii placa si, in plus a invatat multe poezii(la 2 zile vine si imi spune o poezie noua)si cel mai important, a invatat sa manance singur, si chiar sa se si imbrace(ca nu prea stia).
nici nu ma asteptam sa se acomodeze asa repede, dupa shourile pe care mi le facea cand il duceam la gradi.pe drum mai reuseam sa il fac sa nu mai planga, aratandu-i catei , care mergeau si ei la (gradinita de catei)-radeti, dar chiar tinea faza!!!
acum imi face cu mana de la usa(a devenit tabiet deja)tinut fiind de mana de educatoare sau ingrijitoare, care apoi il baga in clasa.
succes si multa rabdare!!!
va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

quote:
Originally posted by OrbuGabi

Ma bucur mult ca si Marina s-a adaptat la gradinita,asa si Alice este trista cand trebuie sa stea acasa(daca este bolnavioara,sau e vacanta)
sanziana72 ce inseamna claunii ?
Spune-ne si noua mai multe.

Nu prea am mai apucat sa scriu ca Marina iarasi a fost bolnava si tot mai tuseste.

Claunii cred ca au fost acestia: http://www.libelula.ro/ pentru ca seamana cu afisul pe care l-am vazut la gradinita.

De la Marina am aflat doar ca a fost ceva cu fantome (!?) iar de la gradinita ca nu s-a speriat deloc si s-a distrat foarte bine (ea a mai fost la teatrul de papusi asa ca e obisnuita).

Acum a venit si Mos Nicolae la gradinita! La voi a venit ?

Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput