Copii plangaciosi la gradinita

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

quote:
Originally posted by alexandrueduard

Si la noi se plateste vacanta de iarna. Doar vara nu se plateste, pe lunile iulie si august.

Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’

Nu stiu la voi cum este dar la noi si daca lipseste o zi sau doua este pusa absent iar luna urmatoare platim mai putin cu zilele respective.Deci practic la noi se plateste la zi,doar meniul care este 40.000/zi

Gabriela mamica de printesaAlice-Cristiana(20.12.2002)
si nazdravanMartin-Tudor(22.09.2005)
www.dropshots.com/OrbuGabi" target="_blank">pozesi filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Se pare ca de maine mergem si noi la gradinita. Pana acum aveam emotii ca n-o vor primi, acum am emotii legate de reactia fiicamii !
Ce ar trebui sa aiba la ea, in bagajul ei ?

Gabi, poate ma ajuti tu, avand in vedere ca va merge la aceeasi gradi ca Alice ? Din pacate nu vor fi in aceeasi grupa, dar ne intalnim noi pe holuri pe undeva.

Este o gradinita cu program prelungit, va manca acolo si va dormi. M-am gandit la : pijamale, o sticluta cu apa/ceai, servete umede, un rand de schimburi. Sa-i dau si o barbita ? Medicamente ? (nu urmeaza nici un tratament, dar ceva pentru cazuri de urgenta ?)

Mergi la inceput

LauraFlo eu acum iti scriu ce ii dau la ea de obicei.
Pentru inceput o sa iti trebuiasca un sac de panza cu umeras unde o sa ii lasi hainele de schimb.Sa ii pregatesti niste haine de schimb cu care sa ramana acolo,daca nu aveti sarafan,si niste tenisi,ceva de schimbat incaltamintea(nu papuci),pijamale (care sa poata fi schimbate usor)o papusica cu care doarme (daca obisnuieste asa),o sticluta cu apa pe care sa ii scrii numele ,barbita poti sa ii dai daca stii ca mai da pe ea.Cat despre medicamente nu,atata timp cat nu ia nimic.
Deci ai reusit sa o inscrii pana la urma ,dar nu este in aceiasi grupa cu Alice?este la cealalta grupa mica?Nu ai o adresa de messenger sau skype,sa comunicam mai usor?

Mergi la inceput

Am lasat copila la Gradinita.
Gabi, n-am citit ieri mesajul tau si bineinteles ca nu am avut sac de panza si nici umeras; celelalte da. Daria nu a plans, dar dupa cinci minute de discutat cu educatoarea m-a luat de mana si mi-a spus sa plecam ca venim noi mai tarziu la gradi.
Sa vedem cum decurge prima zi.

Mergi la inceput

Vad ca nu aveti probleme la gradi...Din pacate noi da...De marti merge la gradi cu program prelungit, nu mananca nimic acolo (eventual o felie de paine goala), pana acum nu ne-a spus sa nu o ducem, dimineata e foarte cooperanta, dar acolo plange...e trista (a spionat-o mama). Educatoarea spune ca participa la activitati, dar inca nu stiu care e scala ei de masurat...canta, i-a spus niste poezii pe care le stie de acasa, mi-a povestit copila ca a colorat legume, dar mi-ar fi placut unn sistem de supraveghere on line.

Si cand aveam dadaca simteam nevoia din cand in cand sa las un casetofon/ un microfon/ ceva s-o inregistreze.....Dar la gradi nu-mi e posibil.

Stiu ca e inca devreme, dar tare stau cu gandul la ea. Azi dimineata mi-a spus sa raman si eu, sa ma asez pe un scaunel....Educatoarea ma pune sa plec pe furis ceea ce nu-mi place deloc....

Stiu, rabdare imi trebuie.

Mergi la inceput

Laura stai linistita,stiu ca iti este greu,am trecut si noi prin asta.Daca participa la activitati este bine,toti poiii au facut asa la inceput.Noua ne spunea doamna la sedinta ca dupa ce plecam noi parintii toti se duc la fereastra si stau acolo,care mai plangea care se uita trist.La fel si dupa ce se trezeau,asta a tinut ca 2 sapt.
Asa ca mult succes in continuare.
PS>:azi merg si eu sa iau fata cam pe la 3.45-4.00 o sa fiu acolo.

Mergi la inceput

Imi pare tare rau ca nu ne putem intalni. Din pacate programul de la serviciu nu-mi permite sa o iau eu de la gradi. De obicei se duc parintii mei sau sotul cand scapa mai devreme de la serviciu.

Azi mi-a aratat educatoarea o pictura de-a fiicamii: i s-a parut mai interesant sa picteze cu degetele. Evident ca nu se intelegea nimic . Pictura abstracta ! Mi-a spus ca e foarte receptiva la povesti, poezii cantece, dar ca nu s-a imprietenit cu nimeni (are o fetita cu care sta/se joaca/doarme, dar pe ea o cunoastem din vara). De fapt in 4 zile cred ca nici nu avea cum.

Am aflat ca e cea mai mica din grupa ei, dar asta o sa-i prinda bine. Programa va fi stabilita pentru majoritate, adica cei de aproape 4 ani.
Si astazi a plans, dar am stat cu ea vreun sfert de ora in clasa si s-a linistit. M-a dus in dormitor sa-mi arate patutul ei...Poate o sa ne adaptam si noi.

Mergi la inceput

laura trebuie sa va adaptati,cat despre pictura asa ii pune la inceput sa picteze cu degetele ,caut posa cu pictura lui Alice si incerc sa o pun aici,se vede ca tot cu degetelele a pictat.Si bineinteles ca nu avea cum sa isi faca prieteni in 4 zile Alice abia dupa vreo 2-3 sapt.are prieteni,si ii stie aproape pe toti pe nume.
Cum a fost azi?a mai plans?Mult succes in continuare.

Mergi la inceput

Din pacate Gabi atsazi nu ne-am dus la gradinita. Duminica Daria mi-a spus ca o doare o ureche si ne-am dus la urgente. Are otita medie la urechea stanga; din fericire e o forma usora, nu face febra dupa doua serii de picaturi deja n-o mai doare. Azi ne-am dus la pediatra noastra ca sa fiu eu sigura de diagnostic si tratament.

Am uitat s-o intreb cat trebuie sa stea acasa, dar n-as vrea sa stea prea mult ca apoi iar plange.

Arata super pictura Alicei, a Dariei era undeva mai in stilul lui Picasso.

Mergi la inceput

Imi pare rau ca este bolnavioara Daria ,vezi ca atunci cand o duci din nou trebuie sa duci si aviz de la medicul de familie.Multa sanatate

Mergi la inceput