Copii plangaciosi la gradinita

Copii plangaciosi la gradinita | Autor: OrbuGabi

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor,a inceput gradinita !!!!!!!!
Bucurie pentru unii ,suparare mare pentru altii .Puii vostri au plans la inceput ? Al meu pui abia astepta sa inceapa gradinita,am vorbit cu ea ,i-am spus ca o sa fie alti copii care o sa planga,iar ea spunea ca nu plange si o sa le spuna si celorlalti sa nu mai planga. Cand am lasat-o acolo nu plangea deloc dar era putin speriata, nu intelegea prea bine ce se intampla,vedea ca unii plang iar altii se joaca,dar am crezut ca totul o sa fie ok. Cand am mers sa o luam plangea si suspina iar doamna ne spune ca a plans toata ziua.Nici nu ma asteptam.Acum a spus ca maine nu o sa mai planga ,sa speram.Ai vostri cum rezista sau cum au rezistat, daca au plans ,cam cat timp au plans?

Gabriela mamica de printesaAlice-Cristiana(20.12.2002)
si nazdravanMartin-Tudor(22.09.2005)
Poze si filmulete:
http://www.dropshots.com/OrbuGabi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annita72 spune:

Gabi, din pacate si eu sunt in aceeasi situatie cu tine, dar cu al doilea bebe, cu Tudor, pentru care ieri a fost prima zi de gradi, si sincer, nu ma asteptam sa reziste numai pana a iesit sotul meu sa ii puna rucsacelul in dulapior pe hol. Asa ca a plecat cu el inapoi acasa.
Pentru mine chiar a fost o surpriza, eram convinsa ca n-o sa am probleme cu el, deoarece e mult mai "infipt" si mai dornic de socializare decat era fiica-mea la varsta lui. Iar cu ea am avut probleme cu plansul cand ma duceam s-o iau acasa !!!!!
Oricum ,din ce am vazut eu la gradinita cand am dus-o pe Ioana, la inceput, pot sa-ti spun ca perioada de acomodare dureaza cam doua saptamani, iar parerea mea e ca, daca si dupa aceasta perioada continua sa planga, copilul e nepregatit pentru "pasul" asta.
Ce m-a surprins ieri putin (eu n-am fost, mi-a povestit tati) e faptul ca, desi Tudor era singurul copil care se smiorcaia in clasa, educatoarea nu l-a bagat in seama, plangea singurel asezat pe scaunel. Mi s-ar fi parut normal sa incerce sa-l atraga intr-o activitate, ceva, sa-i arate ceva ca sa il linisteasca si sa poata ramane la gradi.
Eu am zis ca o sa-l duc doar saptamana asta, sa vad daca se acomodeaza, pentru ca, oricum, e cam mititel, n-are nici 3 ani, asa ca putem incerca din nou la anul.

Iti doresc succes cu Alice, acomodare usoara!
Si pupici pentru Tudor al tau!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

Buna!
Ieri am inceput si noi gradinita si binenteles ca a fost o jale maaaare ...dar slava Domnului n-a tinut decat vreun sfert de ora.Am vorbit cu educatoarea si mi-a spus ca pe langa repriza de dimineata , a mai fost una inainte de culcare dar pana la urma a dormit.
Azi dimineata cu chiu cu vai,intr-un moment de neatentie ,am reusit sa fug si am auzit in urma mea iar
Nu stiu cat o sa tina dar sper sa se obisnuiasca pana la urma ,ca nu mai poate sta toata ziua lipita de piciorul mamei.

1 ,2
3
Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Si noi am avut surpize azi dimineata, dar nu cu plansul ci cu intratul in clasa. Pur si simplu s-a agatat de gatul meu si nu voia sa faca un pas inainte! Mi-era asa de mila de ea . Asa ca acum, pana la 3 jumate cand o sa ajung sa o iau, stau cu inima indoita. Cu toate ca in prima zi (adica vineri), n-a avut nicio problema, chiar parea entuziasmata. Dar speram sa treaca cu bine peste aceasta perioada de acomodare.
Hai, capul sus mamicilor, ca avem copilasi mari si sunt convinsa ca o sa se descurce ei intr-un fel sau altul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

La mine a fost chestia ca dimineata nu a plans si nici dupa noi,ea a plans ca vroia rucsacelul cu care a venit si era jos in dulap, iar dupa ce a dormit am inteles ca a tras-o un baiat de par si a inceput un plans de nu stia ce sa ii mai faca doamna,cand am ajuns noi era cu ea in brate.Sa speram ca azi nu vor mai fi .Am sa va tin la curent,poate o voi gasi .Cel mai rau este ca nu rezistam noi sa stim ca plang atat,ca ei rezista ,se obisnuiesc pana la urma.

Poze si filmulete:

Mergi la inceput

liliac1 am vazut ca esti din Galati si tu,la ce gradi sunteti voi? Noi suntem la Motanul Incaltat.

Poze si filmulete:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monjum06 spune:

buna

la noi, deocamdata e ok. ieri am lasat-o foarte entuziasmata dimineata nici nu ne-a pupat. la 4 statea la o masuta, cu privirea in gol, nici nu ne-a bagat in seama, cu ochii mari si rosii de plans. am fost speriata si am luat-o in brate. abia dupa vreo 1/2 de ora si-a revenit si a inceput sa ne vorbeasca.
educatoarea ne-a spus ca a plans dimineata si cand s-a sculat fiindca ar fi luat-o somnul tarziu si s-a sculat foarte greu. acasa am vazut o zgarietura spre nasuc, si o vanataie pe genunchi. dupa intrebari repetate, am aflat ca s-a impins cu o fetita, a "alergat de ea" si a cazut si s-ar fi lovit de masuta.

azi nu mai era atat de incantata, dar a mers "la serviciul tau la gradi". la pranz s-a dus bunica sa o ia dar a vrut sa ramana sa doarma cu copiii.
acum abia astept sa treaca putin de 4 sa o sun pe bunica sa imi spuna cum a gasit-o azi.
un lucru insa am simtit. ca a crescut deodata. acasa la masa nu stataea 10 minute intr-un loc, manca si ea dar mai mult ii dadeam eu. acolo mananca singura, felul 1 si daca ii place felul 2, desertul, de cei care plang dimineata zice ca sunt bebici si de-aia plang.
si parca ma doare putin sufletul ca ea trece de la bebe la copil. poate ea e pregatita, dar eu sunt?
maine poimaine nu o sa mai vrea nici sa iasa cu mine afara. si atunci o sa ma simt singura si abandonata.

monica mama lu'gabi

Mergi la inceput

Se pare ca nici azi nu a fost o zi mai buna .Cand am ajuns sa o luam era ,de fapt se auzea inca de cand urcam scarile cum urla.Dar tot inainte ne trebuie curaj mult noua parintilor.

Poze si filmulete:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Azi am fost in vizita la verisoara lui Rares care e in clasa a patra.Mai avea in vizita o fetita si prima intrebare care i-a pus-o a fost "Te bate doamna?"
Ce credeti?Oare ii bat?Rares nu prea vorbeste si nu stie sa-mi spuna.Voi ii intrebati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliarusu spune:

Maine pentru noi e a treia zi de cresa....dar nici un plans, chiar a uitat de noi pana am mers dupa el. Nici eu n-am avut mari emotii, caci am fost cam ocupata...deci suntem norocosi deocamdata. E mai greu cu trezitul, dar faptul ca mergem la "piii" e mai important!

Bogdan,minunea pentru care trebuie sa multumim cerului in fiecare clipa(1 noiembrie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/drog78/my_photos

Mergi la inceput

Incepe sa fie din ce in ce mai greu ,de aseara a inceput sa spuna ca nu mai vrea la gradinita .Si dimineata la fel s-a trezit singura si a inceput sa planga ca ea nu vrea sa mai mearga la gradinita. Nu stiu ce s-a intamplat pt. ca ea era foarte fericita ca va merge la gradinita si in prima zi chiar ia placut.Ieri cand spunea ca nu mai vrea imi spune ca doamna a lovit-o pe obrajor cu mana ,nu stiu ce sa cred oare chiar a lovit-o?

Poze si filmulete:

Mergi la inceput