Mamici de sept-oct 2006 (78)
Raspunsuri - Pagina 16
anangel_lexi spune:
Alessia, AndreeaC a fost o mamica de ianuarie-februarie 2006. Din pacate a murit la nastere. Off, si-acum imi vine sa plang cand ma gandesc...

Inni, si mama zicea ca sigur nasc pe 21, adica poimaine. Sa vedem, poate aveti voi o presimtire
Tu cand ai ajuns la spital, aveai contractii sau te-ai dilatat pur si simplu? Ca eu mai am asa cate o...parere de contractie, ca fata de ce dureri am avut de dimineata, astea-s fleacuri...
Acum inainte de nastere, pe langa euforia generala care m-a cuprins la gandul ca in curand o sa fiu mamica, am si o paranoia: ca moare bebe la nastere! 
Nu stiu ce m-a apucat ca de cateva zile numai la asta ma gandesc desi n-am motive. Bebe misca bine, n-are circulara de cordon, placenta si lichid OK...Cum sa fac sa scap de paranoia asta???
40+ cu
Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
princess spune:
Buna ziua, gravidutelor si proaspetelor mamici!
Felicitari tuturor celor care au nascut si bun venit pe lume bebicilor lor! Sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei!
Nastere usoara si mult noroc mamicilor care urmeaza sa nasca!
Iata ca ne-a venit si noua randul, iar maine seara se va naste si puiutul nostru, prin cezariana! Acum facem ultimele pregatiri si ne invingem emotiile care sunt foarte puternice! Tineti-ne pumnii ca avem nevoie!
Pupici tuturor mamicilor de sept.-oct. 2006!
Alina
39 cu
RARES NCHOLAS
BEBE MIC IN BURTICA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;28/st/20060928/dt/7/k/db93/preg.png
Sephora spune:
Ce scumpa s-a facut Mariuca si ce mare e....Mamica ei are grija de ea de acolo din cer.Doamne cat e de nedreapta viata cateodata!
Am si eu o problema,nici pana acum nu am gasit un neonatolog,pediatru.Am intrebat-o si pe doctorita mea,mi-a zis ca important pana la 6 luni e neonatologul si apoi pediatru,a zis ca o sa vorbeasca ea cu o prietena care lucreaza la CFR2,M-a cam chiniue treaba asta.As vrea pe cineva care sa vina la orice ora e chemat in caz ca Doamne fereste voi avea nevoie,sa-si cunoasca bine treaba.Da o sa ziceti si altceva ce mai vreau....?
M-a duc sa scot saracu catel afara,si sa-mi iau revista Ciao ca m-au anuntat fetele de la servici ca e o chestie cu Romanita Iovan,cum asi face ea de cap la 8 luni cu alti barbati.Oare ala de la impuscat barbasu o fii facand parte tot din gasca ei?
Io
38+
Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
inni spune:
Nu aveam nici o contractie cand am ajuns la spital. Nu mai aveam nimic sesizabil de mine. Doar ei au spus ca pierd dopul.
Auzi...vrei sa vin cu Ami sa-ti tragem o bataita ?
Cum sa gandesti asa ceva ?
Poze
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
anangel_lexi spune:
Princess, pai in cazul asta incepem galeria.
Nastere usoara si bebe sanatos iar tie refacere rapida!!!
Inni, ar fi o faza sa nasc acasa in fata computerului. Eu nu simt nimic si poate ma dilat ![]()
![]()
![]()
Si cred ca ai dreptate, merit bataita,
dar ce sa fac...paranoia de gravida 

40+ cu
Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Lyana spune:
Sephora la Cf2 este o neonatoloaga foarte draguta, miniona si care are mare grija de bebi din cate am observat eu mergand la spital pentru control. Tot personalul e de treaba acolo si au mare grija de bebelusi. Vin acolo si tati sau mame cu bebei (dar din ce in ce mai multi tati) la vaccin sau la control si e foarte grijulie cu fiecare bebel.
35+
Teodora
Lyana spune:
lexi eu am paranoia asta cu bebe care nu respira la nastere de mai demult, daca esti o fire mai panicosa nu prea poti sa scapi de ea, eu incerc sa scap de mult de fricile astea absurde si nu prea imi reuseste. mie mi-a spus dr ca sunt prea panicoasa si ca sa stau calma, ca de aia am si cosmaruri noaptea.
dupa ce nasti poate iti trece, si eu asta sper...
35+
Teodora
microbu spune:

Princess, nastere usoara si refacere rapida !!!

Lexi, mai termina cu gandurile negre! Ce este aia paranoia de gravida, eu nu stiu ?!??! ![]()
![]()
![]()
Sandra
37+
inca un pic
anangel_lexi spune:
Sandra, paranoia de gravida sunt spaimele pe care le are orice femeie gravida. E o expresie preluata de la pufy parca...![]()
40+ cu
Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
alessia80 spune:
LEXI,INNI-MULTUMESC,![]()
![]()
maai bine nu intrebam!
LEXI, LYANA- si eu am avut paranoia si se pare ca dupa ce nasti iti simti inima cat un purice la fiecare respiratie mai lenta si la fiecare scancet...Asa ca... nu dispare!
MAMILILI- SAR'NA- ultima data i-am pus 2, dar de acum ii pun doar 1! Ma ingrijorez ca pe prospect scrie sa nu iei picaturi daca esti alergic la anumite subst. De unde sa stiu daca e alergic sau nu?
ALESSIA80 cu minunea
ARMAND
poze