Aerul conditionat
Raspunsuri - Pagina 2
danv spune:
Noi avem aer conditionat, pentru ca altfel nu te poti odihni noaptea. Dar l-am montat pe hol, reglam ventilatorul la turatie minima si potrivim dispersia (din aripioarele interne) in asa fel incat sa imprastie aerul uniform in toata casa si nu ne deranjeaza deloc curentul.
dan
lilach spune:
Din cite stiu eu inca nu am auzit pe aici pe la noi sa spuna cineva ca aerul conditionat este nociv.Il folosim din plin vara-iarna.Iarna il folosi pentru incalzire si vara pentru a ne racori cit se poate.
Altfel cred ca viata ar fi si mai grea.
ella
lexi spune:
Bebele nostru s-a nascut in Miami, unde, daca nu mananci trei zile, nu e nici o problema, in schimb, daca nu ai aer conditionat o ora, te stingi pe picioare. In plus, bazaitul monoton si continuu al aparatului ii conferea si un timp de adormire scurt, asa ca aerul conditionat are ok-ul din partea noastra.
Marianar spune:
Eu am nascut anul trecut in iulie la Maternitatea Giulesti si in camera unde stateau copilasii aerul conditionat functiona non-stop asa ca....
Acasa nu l-am lasat inca pe bebe in camera unde avem aerul cand acesta functioneaza in schimb in masina folosim mereu aerul, deci nu cred ca e vreo problema.
Pupici
ponicid spune:
Cele care aveti aparatul de aer conditionat pe hol, vreau sa va intreb daca acesta reuseste sa se faca simtit cat de cat in toata casa. Noi avem un apartament cu 3 camere si ne gandeam sa montam un aparat de aer conditionat pe hol dar nu stim daca are vreun efect macar pentru o parte a apartamentului.
Ce ati facut cu tubulatura? Ati defilat cu ea printr-o camera?
Daniela, mamica de Ana-Maria
mirela.mustaciosu spune:
Cred ca, daca bebeul sta in curentul de aer, da, e periculos. Asta e si parerea medicilor cu care am stat de vorba. Cred ca e util un aparat de aer conditionat intr-o casa cu copil mic, cu conditia sa nu fie jetul de aer directionat spre locurile unde sta bebeul.
lilach spune:
quote:
Originally posted by mirela.mustaciosu
Cred ca, daca bebeul sta in curentul de aer, da, e periculos. Asta e si parerea medicilor cu care am stat de vorba. Cred ca e util un aparat de aer conditionat intr-o casa cu copil mic, cu conditia sa nu fie jetul de aer directionat spre locurile unde sta bebeul.
Mirela ai dreptate nu este sanatos ca jetul de aer sa vina direct pe puiut.Nu stiu cum e in Romania dar aici aparatul se poate instala si sus aproape de tavan si cu telecomanda tu poti sa reglezi unde anume sa bata jetul de aer.
Incearca sa cauti un astfel de aparat. Din cite imi aduc aminte si in Romania se aduc aparate de aer conditionat de la firma Electra.
Incerca sa te interesezi ce fel de aparate se importa acolo.
pa
ella& laura,andrei,andra