Aerul conditionat

Aerul conditionat | Autor: alx

Link direct la acest mesaj

Este aerul conditionat nociv pentru copii sub 1 an.
Multumesc anticipat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Cred ca cel mai bine este sa ai aerul conditionat pe hol si sa poata ajunge si in camera lui bb, dar nu montat direct in camera copilului.
Bun venit pe forum!
Maadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_gemeni spune:

Si eu sunt de parere ca daca este in alta camera, si nu in camera copilului, nu sunt probleme.

Angi si gemenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Buna.Andrew a stat si dormit in camere cu aer conditionat si totul e OK.

Lia&Andrew

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisia spune:

subscriu..eu stau la camin intr-o camera de 12 metri patrati si temperatura in camera nu este niciodata mai jos de 27 de grade ..ajunge chiar la 30 si doctora pediatra mi-a recomandat neaparat aer conditionat...momentan nu am luat dar sper sa reusim sa luam in viitorul apropiat..sunt alte mult mai prioritare din pacate!!!cu toate ca si asta este important si un factor catre mersul bun al lucrurilor!
pupici
Adina si bebe Rares-Costin

quote:
Originally posted by Lia

Buna.Andrew a stat si dormit in camere cu aer conditionat si totul e OK.

Lia&Andrew

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karol spune:

Cred ca ar fi nociv daca ar sufla direct pe el dar altfel...Eu am aer conditionat in casa de cand fetita mea s-a nascut si nu am avut niciodata probleme.Daca opresc aerul cumva si in casa se face cald, fetita mea devine agitata.Copiii sufera ft tare din cauza caldurii asa capt aerul conditionat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Simona anul trecut in vara avea 6 luni si i-am dat drumul la aer conditionat cate putin,nu mergea niciodata continuu.Cand se racea putin il opream si niciodata nu batea spre locul unde statea ea.Acum la un an si jumatate este altfel.Ea numai sta intr-un loc si pana la urma tot ajunge la aerul conditionat.Oare ii face rau?
Noi in masina mergem tot timpul cu aerul conditionat si nu a patit nimic.

Va pup,

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Gabi,
eu cred ca daca folositi aerul conditionat in masina nu e nici o problema pt copil,si noi am folosit inca de cind era micuta(anul trecut in mai,avea o luna)si nu a patit niciodata nimic.Desigur,aerul trebuie reglat,parca nivelul 3 folosim noi,nu dat la maxim.
Anul asta chiar am calatorit 30 ore cu autocarul,am avut aer conditionat si a fost foarte bine.
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mumulina spune:

noi am folosit aerul conditionat de cand s-a nascut Teo (adica il aveam in camera in care ea statea si dormea) si nu am avut niciodata probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryam spune:

Si noi i-am dat drumul ca nu se mai putea , a cam stranutat in ziua aia ,DAR ACUM STA BINE MERCI IN MAIEU SI PICIOARELE GOALE si sper ca n-are nimic .

Maryam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriella spune:

Si noi avem aer conditionat chiar in dormitor dar nu ii dau drumul cand doarme cea mica decat cand e prin casa si las usa deschisa sa intre si in camerele celelalte.Nu stiu...mi-e cam frica sa o schimb in dormitor in timp ce aerul merge,mai ales ca e totusi o diferenta de temperatura intre dormitor si restul casei ...Daca as fi avut in toata casa aceeasi temperatura cred ca nu mi-as fi facut probleme...
Iar in masina e absolut necesar aerul conditionat!!Sa fim sanatosi!! Bebe JIll si mami!!

Mergi la inceput