Clubul nurorilor (69)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

Alynuta am postat in acelasi timp-

oricum bine ca Larissa are reteta ( ce eu o fac ochiometric fara masuti exacte) si drum bun sotului ca n-am putut intra pana acum sa-ti urez.

Mergi la inceput

Alynuta -sunt curioasa cum iese pesmet din biscuiti- dar cred ca prin robot se face o pudra de biscuti -pe care nu stiu cum o prajesti in unt-hai ca m-ai facut tare curioasa-sa-mi spui ce iese si spor la bucatareala-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Buni, mersi mult de tot. Am postat reteta pentru ca la topicul de galusti cu prune eu am dat doar niste sfaturi, n-am spus exact cum le prepar eu. Si din cate am vazut retele lor erau destul de diferite (diferenta majora era ca ele puneau faina in aluat si nici un pic de gris). Asa ca am zis sa aiba Larisa exact reteta mea, sa aiba in cine arunca cu ele daca nu-i ies In general si eu le fac ochiometric (desi am cantar digital de la Tefal, na, ca mi-s obsedata de bucatarie si tot ce tine de ea, de la ustensile de ultimul tip pana la enspe mii de oale si cratite).

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Aly lasa ca-i bine cu reteta -mai tirziu pe la varsta mea se mai fac si fara cu exceptia prajiturilor unde respect reteta ca n-am chef sa arunc -( pe cele ce le fac de anii de zile le stiu din" mana" si le fac la ochi).

se pare ca postam in acelasi timp-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Fetelor..multumesc de reteta! O sa fac sambata...ca azi nu am toate ingredientele si cu bebe nu pot cobori sa mai si car de la piata. Iar maine post si bebelushul meu nu papa de dulce. Asa ca sambata ramane sa ma bucataresc cu minunatiile astea. Si numai bine ca sta el cu fata.
Fetelor incurajati-ma ca am de dat jos 6 kg!!!
Alyna, e bine sa aveti 1 2 3 ani de casnicie numai pentru voi...oricum o sa simtiti nevoia de bebe cand veti fi pregatiti. Pe mine m-a apucat dorinta de bebe prin ianuarie anul trecut....am inceput sa ma uit dupa bebei....sa imi doresc..pana atunci nu aveam nici o treaba. Dar am asteptat pana in octombrie asa cum stabilisem...si daca nu ramaneam din prima cred ca faceam depresie..asa de mult imi doream. Nu iti zic ca in vara aia la mare numai cu ochii dupa bebei am stat.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Buni, si eu sunt curioasa cu pesmetul din biscuiti, banuiesc ccc ca prin robot o sa-l pot face si mai mare, nu chiar asa fin. Oricum o mai intreb pe mama, ca ea a sugerat (desi nu tin minte sa fi facut vreodata, si la ultimele ture de gomboti, tot eu am facut si i-am dus ei, ca ea era prinsa cu mutatul si sa-i mai rasfat pe tata si pe bunicutza mea cu ceva bun). Mai vad daca ma aventurez au ba, ca pesmetul pe care il cumpar e destul de gustos si proaspat.

Larisa, sper sa-ti iasa buni gombotii, mie imi plac teribil asa calzi. Si ca sa fie mai dulci, ii tai in doua si mai pun pesmet. Asta chiar in momentul in care ii pap.
In legatura cu bbul, asa ne-a sfatuit si soacra, sa mai asteptam. Asa ca mai asteptam, inca nu avem pata pusa pe bebei.

Nu mai am chef de stat la birou, m-a apucat cheful de facut gomboti...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

fete sunt si eu prin zona, dar am mesterii in casa, monteaza mobila, asa ca vb mai pe seara.

Marina 22+

burtika

Mergi la inceput

alyna, daca tot esti la curent cu tot ce e frumos ptr bucatarie..mai lunmineaza-ma si pe mine ca eu de cand stau in casa (3 luni in pat
) si acum cu bebe is in urma rau...
buni, da' ce varsta ai de tot faci pe bunicuta.

Poze cu Alexia

Mergi la inceput

Larisa, te luminez, dar ce anume vrei sa stii?
Vezi ca bunicuta la 3 termina programul, poate iti raspunde maine.

Mergi la inceput

alyna, pai ce ustensile noi zici..la ce folosesc si unde le gasesc?

Poze cu Alexia

Mergi la inceput