Bona mea e OK?

Bona mea e OK? | Autor: stannca

Link direct la acest mesaj

Dragi mamici, dupa indelungi cautari, credeti-ma INDELUNGI, am gasit o bona. Puiul meu are 9 luni,m-am intors la serviciu si am fost nevoita sa caut o femeie care sa stea cu el. Dupa ce am dat sfoara in tara pe la toate rudele si cunostintele din Bucuresti pentru a-mi recomanda pe cineva de incredere si neiesind nimic din toate astea, am fost nevoita sa sun la anunturile din ziare.Prima impresie a fost OK, dar nu stii niciodata pe cine iti bagi in casa. De aceea va intreb pe voi, stiti ceva de o anume d-na MARIANA SAFIR care sta prin Berceni?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LUIZAM spune:

Verific-o in black list care e postata pe forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Un om precaut face cat doi....

1. fa-i o vizita acasa, stai de vorba cu sotul, copii - vezi cu ocazia asta cum sta, daca e ordonata (o casa iti poate spune f. multe despre femeia respectiva:))
2. cere-i copii dupa :carte de munca, decizie pensionare, certif nastere, casatorie, analize nedicale, cazier, bi, recomandari (verifica-le!!!)

Numai bine,
Mama_lui_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Stannca,parerea mea de mama "patita" cu bona este ca pana la urma e o loterie alegerea unei bone.Adica poti sa-ti faci o prima impresie,pozitiva sau negativa,dar numai in timp descoperi adevarata fata.Eu una am avut o bona pana acum cateva zile,o aveam de 1 an,am fost multumita.Si m-a lasat balta pe motiv de sanatate.Deci cel mai bine e sa angajezi pe baza unor recomandari clare,in special de la prieteni,cunoscuti.daca nu e posibil asa ceva,mergi acasa la ea sa-ti faci o impresie despre felul ei,apoi incearca sa stai cel putin 2 saptamani cu ea impreuna si cu copilul(eu asa am facut).Si....in timp te convingi,poate mai ai si prietene care o sa o vada in 'actiune" prin parc,mie mereu imi spuneau alte mamici cum se purta,ce facea cu Maria etc.
faza cu cartea de munca nu stiu daca are relevanta,mai ales daca a iesit la pensie de ceva timp..si apoi ce importanta are ca a lucrat la banca sau la alimentara?Eu analize nu am cerut...nu stiu daca am gresit,dar nu am cerut.
Bafta multa!

POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stannca spune:

Nu am reusit sa gasesc pe cineva din recomandari. Pur si simplu nimeni din anturajul meu nu stie pe cineva interesata de acest fel de job. Asa am ajuns la anunturile din ziar, iar din mai mult de 20 de telefoane, cate am dat in 2 zile, nu m-am putut intalni decat cu aceasta femeie care mi s-a parut O.K. Sta cam departe de mine, eu stau in zona Foisorului de Foc, i-am spus sa se gandeasca bine ca vine iarna si nu vreau sa ma lase balta din cauza frigului. Intr-adevar, gasirea unei bone de incredere e o mare loterie. I-am oferit 4,5 mil pentru 8 ore pe zi si i-am spus ca nu vreau altceva decat sa se ocuoe de Petrut. Eu atata imi permit, nu pot sa-i ofer mai mult. Pretul a fost si motivul pentru care nu ma-am putut intalni cu mai mult de o persoana in urma numeroaselor telefoane date.

Mergi la inceput