Pistrui - cum scapam de ei?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Nu cred sa existe ceva mai dulce decat o fata cu nasucul putin carn si pistrui .
Si eu am pistrui, nu sunt carna , dar cred ca as plange daca m-as trezi intr-o dimineata si as vedea ca mi-au disparut.
Iubiti-va pistruii!!!

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

:D Nu ii vrei si pe ai mei ? sunt gratis !pleasse spune da, spune da

Mergi la inceput

Annie, crede-ma, nu as mai avea unde sa-i pun .
Iti spun io, nu ai mai fi tu, Annie, fara pistruii aia .

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geut spune:

Si eu am pistrui de cand ma stiu, i-am urat mult timp, dar m-am obisnuit cu ei si toata lumea spune ca ei sunt sharmul meu.

Eu zic sa folosesti un fond de ten bun, aplicat musai peste o crema hidratanta.
In ceea ce priveste masca cu argila si lamaia, eu as fi foarte atenta. Tenul pistruiat e deja foarte sensibil si daca e si uscat e grav, pentru ca argila usuca pielea.

Iti urez sa te simti bine in pielea ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelito spune:

Denizel, pistruii sunt simpatici, si eu am, ma rog, nu pot spune ca ma dau in vant dupa ei, dar nu ma deranjeaza.

In schimb petele... sunt foarte inestetice, si apar in general la persoanele care au si pistrui (sunt mai sensibile la soare).

Mergi la inceput

denizel ii pastrezi de rezerva poate ai tai o sa cada, si sa-i ai la schimb [:)))]

angelito cred ca totul depinde de tipul pielii, nam avut niciodata pete, nici chiar cand am fost cu bb la bord, si tenul nui de loc sensibil

Mie de ce nu mia spus nimeni ca as fi charmanta cu pistrui ??? si toti ma alinta Bambi din cauza lor?!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Hihi, spune-le ca Bambi era un cerb in devenire, de fapt

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Annie80

denizel ii pastrezi de rezerva poate ai tai o sa cada, si sa-i ai la schimb [:)))]

Annie , asta a fost super

Mergi la inceput

Anyway au deveni mai "light" de cand ma frec cu lamaie pe fata in fiecare seara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornilia spune:

Annie, zi repede cum faci, pas cu pas. Cat timp te freci cu lamaia? Dupa aceea te speli si??? Aplici ceva pe fata, dupa? Ma apuc si eu de azi...ca vazui ca da rezultate la tine!!!

Cornelia si Maya (06.07.2004)

Mergi la inceput