Pistrui - cum scapam de ei?
Raspunsuri - Pagina 2
Lorenza spune:
Cornilia,reteta cu uleiul de ricin am gasit-o in revista asul verde(nr. din septembrie) la retete de la cititori-cum au scapat de petele maronii si se specifica ca este tratament mai de lunga durata dar eficient.Nu stiu daca ar merge si la pistrui!In legatura cu comentariul care s-a facut la postarea mea nu mai vreau sa raspund la astfel de acrituri,unii asa sunt si asa se manifesta,le face placere sa acreasca si pe altii!
Annie80 spune:
Lorenza, crede-ma dar in disperarea sa scap de ei am incercat si eu ricinul, si cand cosmeticiana mea a auzit de asta , mai mai sa ma ia la bataie....asa ca no ofense daca nu stii de glume asta e riscul la care te expui...tu alegi! am stiut ce efecte poate sa aibe asa ca iam spus fetei la ce sa se astepte
Luna75....am sa mai incerc odata, poate, dar totusi cred ca niciodata nu voi scapa de ei, poate doar sa-i diminuez un pic
Cornilia, sotzul tau te iubeste oricum ai fii, ;) al meu sot chiar ma alinta "bambi"
si mie cateodata imi vine sa-l mananc cand il aud
Luna75 spune:
Cornilia,praf de argila gasesti la Choitram sau magazine naturiste trbuie sa spui ca cauti clay.
Cand mergi pe la Choitram sau Carrefour poti sa incerci deasemenea sa cumperi masca No marks -cu rosii,citrice si papaya e foarte buna,de asemenea o lotiune pentru spalat fata (se foloseste in loc de sapun) Fairever -facial wash with citrus.
Ti-as mai recomanda si lotiunea de fata Eskinol cu extract de papaya sau lime.
Lorenzauleiul de ricin e intr-adevar foarte bun-eu de ex.am scapat de un neg inestetic de pe frunte doar frictionand zilnic negul cu ulei de ricin cam 2 luni.Stiu ca ajuta si in afectiuni cancerigene ale pielii.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Luna75 spune:
Annie80,se pare ca ai postat in in timp ce scriam eu.Poti incerca si tu produsele mentionata anterior pentru Cornilia,singura problema cu produsele respective e ca ele albesc de fapt toata fata nu numai zona pistruiata.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
mirelaispir spune:
cornilia, din ce stiu eu se pot folosi felii de lamaie, aplicate direct pe fata (se sta 10 min, dupa care se clateste fata folosind un tonic si apoi o crema de zi) sau cu zeama se tamponeaza usor fata (si apoi la fel). atentie la zona ochilor! procedeul se repeta la cateva zile, pt ca lamaia este destul de acida.
mirela
angelito spune:
Fetelor, a fost un subiect despre petele pigmentare, cautati-l si o sa gasiti acolo mai multe informatii!
Toate produsele eficiente contra hiperpigmentarii au efect si asupra pistruilor... Cel mai important oricum e sa folositi tot timpul anului protectie solara maxima (SPF 100 sau 50+), mai ales daca locuiti in zone calde.
Pupici si bafta!
luizza spune:
buna iti raspunde o pistruiata,pana acum nu de mult si eu vroiam neaparat sa scap de ei.....dar pana la urma tot raul spre bine mi-am dat seama ca sunt chiar sexy
si asa ca nu am incercat sa mai scap de ei...
daca chiar vrei ii poti acoperi(cat de cat)cu un fond de ten......
Si toata povestea de la soacra?
...vaii.......nu prea tre sa le bagi in seama mai ales soacra araboaica(presupun)ca am si eu un si stiu cum e..........![]()
toate cele bune
iren spune:
N-am gasit retzeta decoctului de patrunjel, da am gasit www.jurnalul.ro/articol_48875/bulbii_de_ceapa_sterg_pistruii.html" target="_blank">altceva
Annie80 spune:
eu o sa incetp de azi lamaia....pt ca cred ca ar si ajuta pt tenul gras...este bun astrigent
Luna75 mercic mult, am evita sa cumpar produse, despre care nu stiam nimik acum am ceva mai multa incredere 
quote:
Originally posted by iren
N-am gasit retzeta decoctului de patrunjel, da am gasit www.jurnalul.ro/articol_48875/bulbii_de_ceapa_sterg_pistruii.html" target="_blank">altceva
este si decoct/infuzie de patrunjel...si te iubesc pt linkul asta