dr.Ron El (Med-new-life)
buna seara,
am rugamintea la voi cele care ati ajuns la el, sa imi dati si mie niste detalii.am luni prima consultatie la el si as vrea sa stiu in ce consta...ce ma asteapta..dak am facut o alegere buna.
Va multumesc
Irinush
Raspunsuri
KITTA spune:
Nu stiu ca nu am fost acolo, dar am auzit si de rezultate bune, chiar de la niste cunoscuti. Poate afli cat costa un FIV cu totul si cum e procedura: odata ce mergi pe all inclusive la ei, mai platesti de fiecare data monitorizarea, consultatia,analizele, etc. Scrie-ne macar tu care incepi acolo. Eu inca stau in dubiu fiindca la Giulesti se pare ca sunt super ocupati acum la inceput de toamna si nu as vrea sa mi se dea rasol.....
irinush4u spune:
merci pentru raspuns.
asta e si motivul pentru care am incercat sa imi fac o programare la el.
am incercat la giulesti si nu am reusit, am incercat la medsana la dr.denisa protopopescu si mi-a zis ca au liber in ianuarie.
mai astept.fiind week-end poate fetele care au fost la el nu au intrat pe net.
as vrea totusi sa ajung in cunostinta de cauza cat de cat.
Bafta la toate.
Irinush
silveana spune:
Si eu tot luni am programare la el la ora 12, tu la ce ora ai?
La mine este mai complicata treaba si ma gandesc ca la ei poate merge mai repede....parca 3700 E Fiv cu tot cu tratament iar cu ovule donate 3500 E, dublu fata de Giulesti.
irinush4u spune:
am avut dim la 10 jumate.
m-am dus bou si am venit vaca.
nu ma incadrez la fiv.mi-a dat cateva analize,f putine, de facut hsg, de slabit 5 kg, si de-abia pe urma sa vedem ce tratament se impune , exclus fiv.
si eu care imi facusem iluzii ca intru in runda din octombrie.
la tine cum a fost?ce zice dl.dr?
Irinush
silveana spune:
Nu mi-a dat sa fac nici o analiza numai ca mai trebuie sa astept.La mine este clara situatia si stiu care este problema ptr care nu pot avea copii: menopauza precoce.Asa ca trebuie sa astept pana se iveste o donatoare, maxim 3 luni.
Silveana
danotino spune:
buna irinushcum adica exclus fiv? de fapt e imbucurator pt ca asa stii ca mai ai sanse natural! de cand incerci? cati ani ai?
n-ai facut hsg pana acum?
cum a decurs consultatia? ti-a dat atentia cuvenita? ca in ziua de azi...3 minute si gata! platesti si te cheama iar.:))
o zi buna
danotino
badjoke spune:
Intru si eu in vorba cu voi......Eu am facut FIV cu reusita din prima la el. Este un om minunat si nu spun asta pt ca am reusit. Cu fiecare pacienta sta de vorba si te lamureste in ceea ce trebuie sa faci. El vine o data pe luna in Bucuresti. Restul vorbesti cu doctora care te monitorizeaza. La mine a fost vorba de doctora Gherasie cu care am si nascut.
Poti sa-l intrebi orice legat de FIV sau etapele premergatoare. Eu ajunsesem sa-l intreb de amniocenteza (ca citisem si eu de asa ceva si deh...vroiam sa ma dau importanta), la care el foarte susrpins...ma intreaba daca am avut probleme genetice in familie. Eu raspund ca nu.....si atunci ma calmeaza si-mi zice ca totul e OK la echograf, probleme genetice n-am avut, atunci la ce-mi trebuie amniocenteza. El poate sa-mi recomande sa fac(dar nu la ei), mi-a explicat de riscuri si cat costa. Si bineinteles ca m-a lamurit ca nu e nevoie sa fac asa ceva.
In legatura cu pretul...eu am platit 750 Euro procedura FIV, restul pana la 1800 Euro a fost pretul injectiilor. Si intr-adevar mai costa si pretul echografiilor. Eu am facut lunar echografii. Se poate sa faci si mai rar, dar ca sa stau linistita, am preferat sa le fac lunar.
Mi s-a spus de la inceput ca pretul este de 3600 Euro, dar daca donez ovocite suma se reduce la jumatate. Am ales sa donez. Mie mi s-a parut fair-play chestia asta. Ca oricum aspirarea ovocitelor se face sub anestezie si nu stii daca iti ia sau nu ovocite.Deci, repet, mi s-a parut OK ca mi-a zis de la inceput chestia asta. Plus ca se face si un contract.
Eu am facut FIV in 2004. A trecut ceva vreme de atunci. Nu mai sunt chiar in tema, dar daca mai aveti nelamuriri incerc sa va raspund.
Si uitasem sa va zic ca totul depinde si de noroc.
Cand am facut eu FIV-ul eram o grupa de 6 fete.
Din 6 am ramas 4. Apoi la una din fete a murit embrionul la o luna, iar alta fata a pierdut sarcina la 6 luni datorita preeclampsiei.
Si in final am ramas doua, eu si inca o fata care a nascut gemeni.
Eu am ajuns la aceasta clinica dupa ce trecusem si pe la Giulesti si din cauza unei doctore am facut si extrauterina pt ca n-a stiut sa-mi citeasca niste analize.
Eu urez mult noroc la fetele care apeleaza la aceasta ultima solutie.
Irinush faptul ca ti-a spus exclus FIV...stie el ce stie. Daca era sarlatan, te baga la FIV si-ti lua banu'...Asa ca mult noroc in continuare.
curcubeu spune:
silveana,
Buna ,numai stiam nimic de tine sper ca esti bine..Deci la Giulesti este mai complicat cu ovule donate,de ce? Ma sfatuiesti sa aleg Med New life?
Nu stiu ce sa fac ,si ce analize imi cere ,eu nu sint pe medicamente ,Tu ce medicamente iei ca sa te mentii?? mai ai cicluri fortate?
te pup si astept raspuns..
La mine problema este timpul ,nu pot sta decit 2 saptamini in RO
silveana spune:
Curcubeu, mie mi-a zis dupa ce s-a uitat pe un grafic ca sansele sunt de 40% tinand seama de varsta mea( 34 ani).
La Giulesti sunt foarte multe fete care vor sa faca Fiv si putine sunt cele care doneaza ovocite.Nu stiu ce sa-ti zic, eu sunt pe ambele liste si acum astept sa vad care dintre ele ma cheama prima.Eu asi fi vrut la Giulesti unde pretul este la jumatate fata de med-new-life dar daca ma cheama ceilalti primii, nu mai stau..
Silveana