dr.Ron El (Med-new-life)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silveana spune:

Curcubeu, eu n-am renuntat la pastile ca tot am asteptat sa ma sune si pe mine cineva sa fac FIV asa ca inca mai iau cicloprogynova si utrogestan.Doar asa imi vine ciclul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curcubeu spune:

silveana ,iti multumesc..
Pai cred ca trebuie sa incep si eu sa ma pregatesc ,ca sa nu sar de la subiect ti-am trimis un PM ,imi trebuie detalii cum sa i-au medicamentele.Mie imi mai vien ciclul din cind in cind ,dar probabil nu este de ajuns ca sa sustin o sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Silveana, Cum adica sindrom de premenopauza? Si eu am un CM cam putin 2 zile si a 3-a mai nimic si in ultimele luni si cam dereglat.....
Va multumesc!
Pacat ca ar fi dr. buni la Med-new-life daca nu ar fi asa de scump. De-aia fuge ;umea la Giulesti si de aceea nu am timp de tine ca totul a devenit ca pe banda...
Eu deocamdata incerc primul la Giulesti si apoi trec si pe la Med-new-life.
Cine zicea ca a avut extrauterina din cauza unei dr.? care e acea dr. caci si eu sunt o dr. si nu la un dr.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silveana spune:

In urma FSH-ului s-a constatat ca am intrat la menopauza, imediat dupa ce m-am operat de glanda tiroida.Din ce aveam un ciclu regulat si normal incepuse sa-mi vina f putin si sa am tot felul de stari:insomnie, nervozitate,dureri de cap, bufeuri si tot ce e legat de menopauza.Toate s-au intamplat intr-un interval foarte scurt..
La tine nu cred ca este cazul de asa ceva, stai linistita si nu-ti mai face tot felul de ganduri si nu mai asocia tot ce citesti cu ce ti se intampla tie.Pana nu-ti faci niste analize si nu discuti cu DR-ul poti sa zici ca esti OK.
Si eu asi vrea sa incerc mai intai la Giulesti tot din acelasi motiv ca si tine, banii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dasha spune:

Buna fetelor ,

Eu am fost la MedNewLife pe 21 august si profesorul mi s-a parut un om deosebit si foarte pregatit.Dupa cati medici am vazut ,sincera sa fiu eram cam dezamagita dar el a parut optimist (tinand cont de varsta mea) spunandu-mi ca am sanse destul de mari de reusita din prima.Acum sunt pe lista de steptare.Mi-a spus sa continui tratamentul cu Femoston ,mi-a facut ecografie si ...asteptam.Pentru ca facusem o gramada de analize mi-a dat doar una de facut si doua sotului meu.Sa speram ca va fi bine!!!Va pup pe toate.

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

quote:

Cine zicea ca a avut extrauterina din cauza unei dr.? care e acea dr. caci si eu sunt o dr. si nu la un dr.?

Eu am zis ca am facut extrauterina din cauza unei doctorite de la Giulesti. Ti-am trimis un PM cu numele doctorei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-tm spune:

buna fetelor
sunt din Timisoara, am fost diagnosticata cu menopauza precoce si vreau sa stiu daca stiti pe cineva care a fost in aceasta situatie si a reusit fiv?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-tm spune:

si mie mi-a fost recomandat doctorul Ron El
vreau sa stiu care este procedura de fiv la el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

buna laura,

eu una o sa fac Fiv -ul la el. Cred ca tratamentul de fiv difera de la o persoana la alta in functie de problema pe care o are.
Eu de exemplu nu am o trompa si cealalta este infundata.
schema de tratament pe care mi-a dat-o este urmatoarea. in prima zi a mentruatiei pana in 19 noiemembrie o sa iau anticonceptionaleiar apoi o sa am de facut 19 fiole de diphereline de 0.1 si intre 30 - 40 de fiole de menogon, apoi punctia, iara 2 - 3 zile embriotransferul. Nr de telefon al clinicii este 3263999. Medicul mai vine in tara la 10 decembrie. Dar ptr o consultatie trebuie sa faci programare inainte. Mult succes

betty78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Lauraeu am auzit ca vine pe 13.11. Ar trebui sa suni inainte! Nu lasa pe Decembrie! Cum adica ai menopauza precoce? Ce varsta ai?

Mergi la inceput