Pestisori... pestisori... (23)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaMIZZI spune:

Buna pestisoare!

Fetelor sunteti niste dragute! Multumesc pt complimentele pt gonguttoti copilasii sunt minunati fiecare e un mic ingeras superb.

Nu-mi ajunge timpul pt nimic, mai mult suntem pe drumuri in ultima vreme si inca nici un rezultat. Asta e , cand o fi sa fie...
Bebita la fel de cuminte, de cateva zile a invatat sa intinda mainile daca il intreb de vrea sa vina la mine, isi pune manutele dupa gatul meu deschide gurita si ma "pupa" pe obraz. Ce fericire!

PATRICIA- felicitari pt noua casuta! greu departe de casa fara ajutor si de descurcat singura cu un bebe, uff ce bine te inteleg! Hai curaj ca suntem cele mai tari!pt Anastasia

DANIELA- cum mai stai cu sofereala? Merge, merge?

GABRIELA- acum ca ai baterie noua ne iei si pe noi la plimbare cand ajungem pe la voi?

CRISMIR- aici copii incep in grupe nursing inca de la 2 ani, cateva ore pe zi, nu stiu cum vom proceda ca mai e pana atunci, dar mie imi place ideea de a fi in compania altor copilasi. Acum sa vedem peste 2 ani cum o mai fi.pt Robert

CHARLIE- mai draguta de tine si eu sunt disperata cu kg. Azi cand m-am urcat pe cantar era sa mor, in loc sa slabesc ma ingras, asta si pt ca in ultima vreme mancam mai mult in oras tot felul de prostii ca nu am timp sa gatesc in fiecare zi. Multumim pt "gentelman-ul"

fug ca s-a trezit piticul!
Va pup si numai bine la bebei de pestisoare!
http://www.fotothing.com/alinaMIZZI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

CHARLIE ...ce sa-ti zic de Robert...hmmm,ca uneori imi scoate peri albi,ca e un smecheras in crestere...ca asteptam cu sufletul la gura sa-i tinem ziua,party mare,mai sunt cateva saptamani,pe 22 oct...si va avea si clown si copii multi....abia astept....e un scump pe zi ce trece,ma pupa toata ziua mai ales daca il cert si ii zic ca ma supara si nu mai vorbesc cu el...ooo,e asa de smecher,vine la mine si se tine de picioarele mele si zice"pup,pup"...adica daca nu ii dau pupic nu pleaca...iti dai seama ca nu rezist.....cam asta ar fi in mare...e sufletul nostru,si pt ca suntem si noi singuri aici,fara familie,e mai mare bucuria care ne-o aduce el...nu stiu daca ma intelegi,poate peste 5 ani!...bafta si multi!

ALINA,iubita mea,si aici se dau copilasii la day care de la 4 luni...eu insa nu sunt adepta...eu prefer sa-l vad zilnic ce si cum face...cat si cum mananca...aici nimeni nu are grija de el ca mine..si nu iti zic ca sunt eu obsedata sau ceva de genul asta,ci din experienta altora care au fost nevoiti sa-si duca copii acolo...eu din fericire imi permit sa stau acasa....asa ca ma bucur de puiul scump cat mai pot..poate un an ,poate mai putin,vom vedea...a,si mai e ceva...cu copii el sta foarte mult timp..eu ies aproape toata ziua in parc,unde sunt multi copii...deja se cunos intre ei si si-a facut si prieteni...nu are nevoie inca de gradii..parerea mea...poate l-as fi dat daca gaseam ceva bun la un pret convenabil,dar...am gasit foarte scump la ce vroiam noi..ei,hai ca are timp sa mearga in colectiv toata viata..dar cu tine cand va mai sta asa,doar voi doi?!...asta e parerea mea...fiecare face cum crede ca e mai bine pt puiul ei!!!

pestisorii,ne auzim maine!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus

Mergi la inceput

DANY la tine...cum e cu condusul?..uitai sa te intreb!!!...mie dor de tine,hai acasa mai repede

Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Salut fetelor ! Ce ape linistite in baltutza noastra...

Alina & Mirela aveti niste minuni de baietzei.. Pup pe ei de nazdravani ! Cand e nascut Keane Peter ?
Mirela vreau muuuuulte fotografii de la chef !

La mine nimic nou - ma incapatanez sa duc dieta asta pana la capat si cam atat !

Va pup si multa bafta !

P.S. Daneza cred ca s-a transformat intr-un shumacher mic deja..

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput

CHARLIE ,multumi de aprecieri!...am sa fac muuuuuulte poze,abia astept ziua aia,sunt mai rau ca si copiii

Vad ca e liniste pe aici..pe unde umblati pestisorilor?

la toate sirenutele,pe maine!

Mergi la inceput

Salutare pestisoare!

CRISMIR- ai dreptate cu tinutul puiului aproape, mie mi se pare ca trece timpul prea repede si nu imi ajunge sa ma bucur destul de el. Incerc si eu sa profit acum pana pot ca parca vad ca dupa ce or greste nu le-am mai place sa le stam pe cap, or zice ca le stam in picioare
Nici eu nu am lucrat aici deloc desi sincer daca nu era bebele nu cred ca as fi rezistat, sunt o fire foarte activa si nu reusesc sa stau locului. Acum Keane imi ocupa tot timpul asa ca nu ma plictisesc, poate cand o macreste, pana atunci mai vedem, poate ii facem o surioara
Ai o minune de baietel, abia astept ca mai cresca si gongut. Ce-mi plac si mie sa-i vad smecherasi si zburdalnici, pt Robert.

CHARLIE- esti o darguta, Keane-Peter e nascut pe 21 martie 2006. A fentat pestisorii. Nu stiu cum o fi cand va incepe sa mearga singur, deja face cativa pasi sustinut, nu are stare deloc, daca ii intind mana se ridica direct in picioare. Am ajuns la monosilabe ma-ma, si deja se ridica singur in patut.
Am trecut si eu la dieta, merg la un centru asta unde au aparate speciale pe baza de presopunctura. Am vazut persoane care au reusit asa ca speram... Am de pierdut cel putin 12kg ca sa ajung la cum eram inainte de sarcina.

Fetelor va pupam si numai bine la pitici.
Alina- mama de gongut Keane-Peter

Mergi la inceput

ALINA,e perspicace puiul tau daca deja se ridica in patut,...si al meu a fost foarte avansat din punct de vedere locomotor,la 10 luni a mers singurel,dar la vorbit suntem destul de inceti zic eu...e in limite normale,zice lumea...acum face abia propozitii de 2 cuvinte...e ok,stiu,dar am vazut copii care vorbesc super dragut la varsta asta...hai ca ma aberez...oricum dulce puiul scump..imediat e umblaret

Weekend placut la toti pestisorii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Wow da ce Super BEBEi fac si pestisori astea mai ! Nu sunt alti ca ei pe tata lumea, hm ? Vai fetelor sunteti a-do-ra-bi-le !!
Mirela nu te aberezi draga mea, esti pur si simplu mamica ! Astept fotografiile ! Pupici lui Robert si lui mami lui Robert !

Alina bafta la dieta ! Sa ma tii la curent cu progresele ! Eu ma tin de a mea in continuare. Am ajuns deja la jumate ! Pupici si tie si lui gongut ?

Eu tot stau si ma gandesc cum sa fac sa nu merg la Baia Mare azi si nici maine ! E super festivalul castanelor ! Eu sunt cam topita dupa ele si ma tem ca de ma duc.. Good Bye dieta !

Un weekend Frumos Tuturor !

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput

Buna pestisoarelor!

CHARLIE- pe unde esti? ai ajuns la Baia Mare sau stai cumintica acasa? E grea dieta dar eu am pierdut 7kg in zece zile cand am tinut-o, asta acum cativa ani si din pacate nu am tinut-o pana la sfarsit.

Mai pestisoarelor pe unde sunteti?
DANIELA cum merge cu soferia?

CRISMIR- si eu abia astept sa alergesa se agate de toate, sa nu stea locului o clipa. Acum asa zic, mai vedem cand le-o si face ce o sa mai zic

Azi eu si pestisorul meu implinim un an de casnicie! A fost cel mai frumos an din viata mea, ma simt iubita si implinita ca mama si sotie.

Pupici la pitici si mamici!
Alina- mama de gongut Keane-Peter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

buna fetelor,

am venit cu mielu' am ramas cu fulguletzul in cap

io ma conectez doar cand vrea zappu' s-o faca ... noroc ca si-a pus o prietena internet si uite asa va mai scriu si eu

noi suntem bine ... Maria s-a facut mai mare ... cat de curand n-o sa mai aiba loc in burtica ... si-mi trage cate una la coaste ...

am reusit sa merg la cumparaturi ... si mi-am luat cam tot ce aveam nevoie in afara de carut si patut ... i-am luat niste lucrusoare superbe

elyanne - multa sanatate, sa fi cumintica

crig72 - va doresc multa sanatate si succese ... sper ca totul sa iasa bine

va pup fetelor si va doresc numai bune ... si concedii placute

UM 16 ian 2006
DPN 23 oct 2006
"Mariuca mea"

Mergi la inceput