Pestisori... pestisori... (23)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabgabriela spune:

Alina, merge masina mea super acum cu baterie noua . Si daca aveti ocazia puteti veni prin Franta . Mai stii poate facem schimb de "resedinte" pe timpul concediului ! Ca tot incepe sa se poarte pe aici !Si sa ajungi la nunta de aur cu al tau sot si sa aveti si fetita pe care ti-o doresti !

charlie , chiar ai fost la festival ? Asa as manca si eu castane... Imi aduce sotul (merge la cules cu fetele, in plimbare) dar eu nu stiu sa le prajesc! Nu am ce-mi trebuie cred . Asa ca le fac la Bain-marie.(asa s-o scrie? )

Maruta,sarcina buna in continuare. Cand e prevazuta nasterea ?

Daniela, cum merge cu condusul ? Citindu-te pe tine stau si ma intreb daca nu e valabil ptr mai toti pestii ca si eu conduc ca nu am ce face , caci altfel nu-mi prea place. Cat am stat in Romania , nu mi-am luat permis , caci nu ma atragea de loc masina parintilor !!

O sapt buna! Diane a mea a implinit 10 ani ! Nici nu stiu cand s-a facut asa mare ! Vorba mamei :"Parca nu-i vine sa creada ca-i a mea"

O sapt buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Oltean spune:

Salutare fetelor,
Nu stiu daca va mai amintiti de mine.
Nu am mai scris de foarte mult timp si-mi pare rau dar de 7luni si un ``pic`` sunt mamica.
Avem o minune de fetita - Oana Maria- tot pestisor ca si noi -pe 22 februarie 2006.
Pt.mine e ft.obositor dar totodata ft.placut.
Maruta draga,
Ma bucur tare mult pt.tine.Sa dea Dumnezeu sa se termine totul cu bine si sa te vezi cu mult asteptatul Bebe in brate.
E minunat.
Nu stiu daca-ti mai amintesti de mine care eram trista si deprimata datorita experientelor negative traite, dar eu imi amintesc cu draag ca m-ai incurajat si uite ca aai aaavut dreptate.
Numai bine TUTUROR Pestisorilor.
Va sarut si cand mai prind cateva minute libere mai trec pe aici si numai ca sa va citesc.Pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Ce de sarbatori pe la noi !!!

La Multi Ani si Casa de Piatra Alina & Sotiorul !!!

LA Multi Ani si sa cresti mare Diana lu' Gabriela !!!

Alina eu tocmai am terminat 7 zile din daneza am slabit 4kg e adevarat insa m-am si imbolnavit urat de tot ! Am colectat o raceala rea si salbatica -nu pot nici cum sa-mi continui dieta ! Astept sa ma fac bine si incerc sa continui cumva cruciada contra kg...

Gabriela, castanele se pot praji la cuptor sa se pot fierbe pur si simplu in apa. Preferatele mele sunt acelea prajite ! Castanele se cresteaza una cate una cu un cutit si se baga ca cuptor. Un cuptor normal de bucatarie. La temperatura mare. Le verifici din cand in cand, sa nu se prajeasca prea tare. Le scoti si le infasori intr-un prosop de bucatarie. Se pot manca imediat ce te poti atinge de ele. Pofta Mare !

Salut Anca Oltean ! Sa-ti traiasca fetita ! Mai treci pe la noi !

Maruta sa-ti creasca mare printesutza ! Cate luni ai acum ?

Da burticutza noastra dubla ce mai face ?

Mirela ?

Soferitza nu s-a intors in oras ?

Va pup pe toti pestisorii !

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaR spune:

Buna pestisori,
Imi sunteti asa de dragi ca tre dau macar un semn mic.
Haideti sa va iau pe rand.
Charlie, inca nu ne-am mutat, pe 8 octombrie adica la finalul acestei saptamani...atunci ne vine mobila si restul lucrurilor din Danemarca.
Abia astept dar in acelasi timp ma gandesc ca o sa am mult de lucru, sa le scot din cutii sa vad ce-s cu ele...sa le gasesc loc la fiecare lucrusor...etc..greu..dar sunt sigura ca-mi va face placere...si cred ca voi face asta mai mult noaptea cand doarme buburuza mea...
Anca Oltean felicitari pentru printesica ta...eu am nascut in decembrie dar nu am stiut ca mai aveam printre noi o graviduta...mai era Denisa...dar de tine chiar nu am stiut.
Sa-ti traiasca minunea si sa va aduca numai bucurii.
Apropoo Denisa ce mai face dar fetita ei scumpa?
Mirela, ai perfecta dreptate cu daycare...inca nu stiu ce e pe aici..habar nu am daca copii dorm pe jos...aici, stiu ca in Danemarca se intampla lucrul asta.
Deocamdata am stagnat cautarile...dar as vrea totusi 4 ore oe zi sa mearga undeva, as prefera insa sa nu doarma acolo.
Ramane sa vedem cum vom proceda.
Ca sa fiu sincera, as face lucrul asta si pentru mine, uneori mi-e tare greu si nu am timp nici sa fac dus, sotul meu pleaca la 8 de dimineata si vine la 7 seara, speram ca dupa ce ne mutam sa fie mai bine si pt el cu programul...;de cele mai multe ori vine asa tarziu ca e blocat in trafic, noi locuind acum in Seattle si el lucreaza in Redmond la vreo 45 de mile ceea ce ii ia destul timp.
Am acumulat in timp multa oboseala cu mutarile astea dintr-o tara in alta...si tot felul de alte chestii care a trebuit sa le facem...m-a obosit cumplit.
Gata ca m-am plins destul..ca doar nu oi fi eu singura mama?!Uneori poate si mai exagerez..
Alina tu ce regim tii?
Eu nu prea mai reusesc sa tin regim de cand cu puiul mic...si eu as vrea sa mai dau joc cateva kg bune...ca am vreo 9 in plus de cand cu sarcina. Am facut cateva luni bune dupa nastere sport...am avut in abonament in Danemarca,tot felul de aerobice si dans, dar din iulie nu mai fac sport, am intrerupt abonamentul pt ca am fost in Romania, apoi ne-am intors in Dk dar nu am avut timp, imediat ne-am si mutat in America.
Aici o sa merg la sala dar imediat ce devin mai independenta...adica imi iau carnetul de soferi..ca acum depind de masina sotului...si e tare complicat...
Din cand in cand mai ies la alergat,dar atat.
Zi-mi si mie regimul care il ai tu, desi eu am un metabolism tare greoi si tre sa tin luni bune ca sa am rezultate.
Maruta tie si bebelusei
Eliana ce face burtica ?
Elena cred ca e tare bucuroasa ca va avea 2 fratiori sau 2 surioare.
Emilly pe unde esti?
De Nally si de Danamunti nu am auzit nimic de mult, mai stiti ceva de ele?
Nici Felis nu a mai intrat de mult pe la noi.

Cristina cu Mariuca ce stiti de ele?
Dana.

Gata va las ca gaza mea a dormit merg sa-mi fac treburile .
Va pup si va doresc o saptamana frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

CHARLIE ...sunt aici da e sotul pe acasa zilele astea si nu prea apuc sa vad netul

SALISA si eu la voi...sa sti ca aici in Florida se doarme pe jos,ceea ce pe mine ma cam deranjeaza,pt ca mai e si AC-ul asta care face nebunii la urechi plus curent,ca doar usile nu se inchid perfect....nu stiu cum e la voi,poate nu e in toate statele la fel,habar nu am...iti doresc bafta cu gradinita,sa gasesti ceva bun!...ai dreptate,pt tine 4-5 ore conteaza...si eu m-am gandit sa-l dau pe Robert tot asa de la anul...va avea 2 ani si cateva luni,iar 4 ore acolo va fi bine, si pt mine...stiu cum e cu dusul,si eu fac doar cand e sotul acasa,si al meu e plecat cam tot asa doar ca de la 2 la pranz pana la 3 noaptea,deci...e jale...sa spal pe jos nu pot pt ca e tot in picioarele mele,in afara de mancare si aia cu greu,ca uneori maraie,nu pot face nimic,noaptea cand doarme mai matur dar mare lucru nu pot face ca daca e zgomot se trezeste,ufffff...dar trece timpul,sper ca dupa 2 ani jumate sa fie mai bine...sa fie si el mai independent...ca acum ma omoara cu jucatul impreuna si alte din astea...

la toati pestisorii si numai bine va doresc!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am aparut, ca sa nu ma dati la disparuti... n-am avut cand sa mai scriu... am de lucru si sunt urgente... asa patesc de fiecare data... in cel mai prost moment apar chestii urgente... Asa ca m-am chinuit pe laptop... in varfu patului... Am facut febra la mana... de la mouseul de la laptop... groaznic... Si nici nu pot sa pun din ala obsnuit... unde sa-l misc... in pat n-am cum...
Oricum, ma apropi de final... sper sa am o pauza...

Sunt bine... adica tot in pat (cat pot io de mult... nu chiar toata ziua )... n-am mai avut contractii de vreo 3 zile... Astept cu ineres urmatoarea eco... sa stiu ca's bine bb-ii.
Cred ca am inceput sa le simt miscarile.. dar inca nu's convinsa ca sunt ei...

ca va ganditi la noi... sper sa trec mai des pe aici... de citit, va citesc zilnic... ca nu se poate altfel ... mai gresu cu scrisu'

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaMIZZI spune:

Buna seara pestisoare!

ELYANNE- iti doresc multa sanatate, sa fii cuminte si bebici sanatosi! Ai grija de tine si asteptam pozulici de la eco

CHARLIE- cum mai e draguta de tine cu raceala? Fa o pauza cu dietele astea sa-ti mai revii si apoi mai incearca. Cum mai e pe la Baia Mare?

GABRIELA- interesanta ideea cu schimbarea locuintelor pt vacanta
Eu am verisoara care e la Paris, au si ei o bebita de 4 luni, poate ajungem intr-o zi si a la France! Pupici piticilor

ANCA- felicitari pt bebita! sa cresteti mari si sa fiti cuminti

PATRICIA- dar voi calatoriti nu gluma! Bafta si acomodare rapida pe plaiuri americane!
Cat despre dieta, eu am apelat la un centru specializat, pt ca de capul meu tot fara rezultate am fost. Mi-au dat ei regim personalizat, imi place mult pt ca sunt variante de meniu pe care le mixezi cum vrei si de 2 ori/saptamana merg la masaj cu un aparat special. Dupa 5 zile am pierdut 1,5 kg. Nu e mult, dar perseveram, vreau sa cumpar si un aparat sa fac sport acasa pt ca nu pot merge la sala, nu am cu cine lasa bebelul. Eu mai am de pierdut 12kg sa revin ca cum eram inainte de sarcina.
Bafta multa!

MARUTA- sarcina usoara in continuare!

multumim de urari! sa aveti parte de cat mai multa fericire alaturi de cei dragi voua!!!

Noi inca nu am gasit casa, incep sa plang dupa apartament asta e. Eu cu dieta, sper sa nu intru in pana de vointa!
Gongut e cumintel, doar dintisorii astia ne tot chinuie si nu mai ajung, am fost zilele astea sa-mi cumpar cate ceva si clar am cumparat o gramada- pt Keane nu pt mine. Asta e nu ma pot abtine!
Va pup si numai bine!
Alina- mama de gongut Keane-Peter
http://www.fotothing.com/alinaMIZZI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

mi-a fost DOR de voi...am spicuit dar in graba...revin maine...va pupacesc si va multumesc ca v*ati gandit la mine..conduc cica de 7-8 asa zice sor-mea care e f exigenta si imi place ...noapte buna..sanatate maxima CHARLIE...maine sunt acasa ..joi merg la servici!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Iaca pa-icea si eu ! Ma fete da raceala asta nu a fost gluma.. da incep deja sa-mi revin, dupa a treia zi de antibiotic ar cam fi cazul..
In rest nimic nou ! Is cam necajita : nu prea imi iese nimic ! Cred ca am nevoie do o analiza atenta a tuturor actiunilor mele si etc... etc.. tra , la.. la. !
Va pup pe toate si pe super - bebbeii de pestisori de asemenea !

Dispar si revin maine. Intr-o dispozitie mai buna.

p.s. dany, dimineata la cafea ?!
-------------------------------------------------------------

cu dedicatie speciala pentru ziua de azi :
Life is a bich and than you die !

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Charlie, , daca maine nu esti in toane bune, optimiste ai incurcat-o cu mine ..sa stii ...te calc cu masina cand te prind!Capul sus ca toate se rezolva, atunci cand e timpul lor! Si maine e o zi!

Pupici la tot acvariul !

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput