Pestisori... pestisori... (23)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Maruta am vazut pozele cu scumpetea voastra!Minunate!!
denisam m-am uitat si la filmulete si la poze si aveti si voi o dulcica.sanatate iti doresc si cand ai un picut de timp liber te asteptam aici la pestisori.
Hihi Mirela am imbracat-o pe gustul tau.Pupici lui Robert!Intr-adevar o nebunie pozele voastre.
Dany pupici si ma bucur ca ti-ai revenit repede.asa mai patesc si eu.problema e ca mie chiar daca imi trece repede tot ma macina gandurile.Sper ca nu e si cazul tau.
va doresc o seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Dani, Crismir, Marutza si retutl-multumim si numai bine va dorim si sa avem sanatate sa ne crestem comorile astea!Eu amdistrez cu fii-me ai smai nou avem socrii care treb instruitzi ca socru'meu e o "catastrofa"-desi cica el se juca cu copiii
Am la dispozitzie 1 luna pina plec inapoi la serviciu-sper sa reusesc sa ineteleaga ca are idei invechite si ca treb sa respecte ce spunem noi parintzii ca e copilul nostru si
il crestem cum consideram si stim noi mai bine- si btw toata lumea o lauda pefii-mea si ne lauda ca ce copil exemplar avem si haios, rade la tozti si e mereu in miscare-asta a recunoscut si socrela care e de partea noastra.
Pupici si scuze pt deviatzie!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

deni - io una cand aud de soacra ... brrrr ...

quote:
sper sa reusesc sa ineteleaga ca are idei invechite si ca treb sa respecte ce spunem noi parintzii ca e copilul nostru si il crestem cum consideram si stim noi mai bine

... si eu am aceeasi problema ... unde mai pui ca eu ma bazam pe matusi'mea s-o pun dadaca la copil ... da imi serveste niste chestii de ma pune serios pe ganduri ... mi-a zis intr-o zi "o sa vezi tu ca dupa ce o sa ramana cu mine Maria o sa ma iubeasca mai mult decat pe tine" ... m-a lasat fara replica ... ma gandesc ca o fi fost o gluma ... hmmmm

o seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Neatza !

Nu am noutati , deci .....va urez o zi buna ....si fara ganduri negre ....Crig, sa stii ca ai imbracat-o tare dragut pe Mariuca...si pe gustul meu ....Iar in ce priveste socrii ...va urez sa aveti succes in instruire ....

va pup!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Grodear bine ai venit!
Denisam bine ai revenit... cum sa te uitam, se poate...

Sunt pe fuga... e mancarea menadrei pe foc... ea e in parc cu tati... si trebe sa apara in curand, asa ca trebe sa termin repede- repede...

pt. toti pestisorii

Mergi la inceput

Alinuta observa diferenta dintre ea si un baietel. Se duce intr-un suflet la mama ei si o intreaba: - Mama, ce are baiatul ala intre picioare? - Daca o sa fii cuminte o sa ai parte de una. - Si daca n-o sa fiu cuminte? - O sa ai parte de mai multe.

Dany

Mergi la inceput

Hei , unde sunteti ? M-ati lasat singurica pe aici?

Acum am ajuns acasa si sunt rupta de oboseala .Cred ca fac o salata de varza si morcovi si maioneza vegetala si cam atata, desi vroiam sa fac ardei umpluti de post ......poate sambata ....maine merg la spovedit ...sa ma ajute DD !

Va pupacesc!

Charlito, nu te-ai reintors? Hai ca mi-e dor de tine !

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Salut Fetelor !

Uite Dany ca m-ai strigat si am aparut ! Ce faci ? Vad ca ai fost un pic trancanel ?

Bine ati venit pestisori noi si revenit pentru cei mai vechi !

Cum sunteti fetelor ? Ce fac puiuti de pestisoare ?

Va zpupacez !

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput

YUPIIIIIIIIIIIIIIII! Aparu *Charlie!Sa zici ca nu exista telepatie ! Na, ca se adeveri! Bine te-ai intors! Spwer ac esti ok, si cu masinutza in parcare!Pupici!

Azi imi place horoscopul asa ca il postez: Pesti

Vineri, 24 noiembrie 2006

Astazi este o zi speciala pentru tine, o situatie la care ai visat de mult timp, un context favorabil iti deschide usi la care nu aveai acces pana acum. Ai putea sa iti faci o achizitie importanta, o masina poate, iar partenerul te surprinde in mod placut cu niste idei mai nonconformiste.

Vreau sa va zic ca mi-am luat o teapa cu biserica.Ori nu am inteles eu bine, desi nu cred, ca l-am intrebat sigur de 2 ori pe preot , daca azi la 7.00 dimineata.Am fost akolo si era inchisa.Am stat pana la 7.30 si apoi am plekat.Era un body-guard si a zis ca la 8.00 se deschide!In alta zi !

Va pup si o zi minunata!

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Mai se pare ca exista telepatie.. Dany imi pare rau de faza cu biserica..normal era in zi de sarbatoare sa deschida devreme.. In ziua de azi si la biserica trebe bodyguarzi ? Mai, mai...

Ce fac fetelele ?

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput