Pestisori... pestisori... (23)
Raspunsuri - Pagina 11

gabgabriela spune:
Bravo , Emilly,
Ca nu-i de colo sa te reapuci de studii intr-o lb straina. Si stai fara grija , franceza tot fluenta va ramane ! Bafta la servici . Se pare ca in domeniu medical sunt locuri (cel putin asa se aude la noi)
Maruta,nastere usoara!
Alina, eu cu trei printese la activ pot sa-ti spun ca tot pe la 9 luni au avut primii dintisori !
va pup pe toate!

CRISMIR spune:
BRAVO EMILLY!....FELICITARI!
....acum sa ai bafta de un job bun!
Da,acum am vazut ca GABRIELA a scris de dinti si mi-am amintit si eu ca lui Robert al meu tot la 9 luni i-au iesit primii,hmmm,ce de coincidente...insa pe el de la 4 luni l-au tot suparat gingiile,uffff,bine ca au trecut!
DANY da unde esti?....de cand ai venit din concediu cam slaba miscare pestisori si ne auzim maine!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

daniela_daneza spune:
Buna acvariu!
Emilly felicitari ! Bravo ! si multi pupici
, si stai linistita ca nu uiti limba .....Succes in gasirea jobului, vei reusi , ca noi pestisorii suntem norocosi si puternici !
Mirela , sincer nu prea am avut timp .Iar acasa e nepotul si mai rar intru.Dar va citesc !
Lori , sarcina usoara incontinuare si nastere usoara .Mai da un semn !Pupici !
O zi faina !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

CRISMIR spune:
Weekend placut pestisori dragi!
CHARLIE pe unde esti?...ai luat masina?
DANY,ce faci in weekend-ul asta?
Hai ca va ,vad ca slaba miscare pe aici!...pe unde o fi ELIANA,cum te mai simti draga mamica,ce fac pui,dar Elena?
de la noi!

elyanne spune:
Emilly felicitari
Eu n-am noutati... suntem bine... toata trupa... Azi merg la dr. si abia astept sa vad ce mai imi spune de galme... Meme e o zapacita si ne uimeste in fiecare zi cand ne tranteste alt cuvant nou...
Suntem la faza "ce-i a'ta?"
Promit ca revin mai pe seara cu noutati despre galmele din burtik. si un we frumos.

S-a mai nascut o stea

FELIS spune:
Buna-ziua pestisori...
Eu nu am mai dat pe aici, cred ca de cand am inceput serviciul... si nu mai am timp nici sa respir...
Am intrat azi sa va spun ca VA MULTUMESC
Sanatate la toata lumea...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"septembrie 2006"
....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

crig72 spune:
Am ajuns si noi acasa dupa o "minivacanta" .Am fost la controlul anual cu Mariuca si doctorii au fost multumiti de evolutia ei.Vom reveni la spital in ianuarie si speram ca pana atunci totul sa fie ok.Suntem la faza de diminuare a tratamentului.
Abia astept sa citesc despre voi si despre copilasii vostri dragi.Eu ma simt foarte obosita dar sper sa-mi revin cat mai repede ca de luni la servici din nou.
va pup si va doresc un weekend cat mai placut!

CRISMIR spune:
CRISTINA bine ati revenit, multi Mariucai si ma bucur ca totul e ok
ELIANA si asteptam vesti,ma bucur ca totul e ok!
Sa auzim de bine...eu vreau acum sa fug pe afara cu Robert,asa ca va mai citesc spre seara... la toti pestisorii!

CRISMIR spune:
FELIS si tot binele din lume pt puiul tau...
Mai,da linite mai e pe aici!!!! toti pestisorii ,sa aveti o duminica placuta!

elyanne spune:
Felis ... am vazut si pozele recente cu Mihaita... ce baiat mare s-a facut... Multa sanatate si voua ... si tie multa putere sa faci fata la toate cele
Crig ma bucur pt. Mariuca... pt. evolutia buna. Sanatate multa si sa dea Doamne-Doamne sa fie evolueze in bine in continuare.
Mirela si noi... mai aveti un pic si faceti 2 anisori... La ce te-ai gandit sa-i iei cadou? Ca eu n-am nici o idee... de fapt... am o idee, sa-i luam un laptop cu tot felul de cuvinte... am inteles ca exista si in lb. romana... Si nu stiu daca o va fascina mai mult de 3 secunde...
Am promis ca revin cu noutati... Bb-ii sunt bine... sunt dezvoltati cum trebuie pt. varsta lor... Se pare ca unul dintre ei este fetita... la doilea nu se stie. Dar cel mai bine aflu peste o luna, cand merg la eco morfologica... Asa ca il tin in spuspans pe al meu sot... care inca sper sa fie si un baietel in burtik... Inca nu s-a obisnuit cu ideea ca e posibil sa aiba 3 fete

S-a mai nascut o stea