ce blugi se poarta in toamna aceasta?
Raspunsuri - Pagina 2
Jazz spune:
Annie,
Si inca nu i-ai vazut pe cei de $275... True Religion este una dintre cele mai scumpe brands. Eu am obsesia jeans-ilor, asa cum alte femei au obsesia parfumurilor, altele a pantofilor sau a posetelor... Este o diferenta enorma intre felul cum sunt facuti astia de la TR, Citizens of Humanity, Rock and Republic sau de la 7 si cei de la Levi's sa zicem sau de la L.E.I., materialul, felul cum cad pe corp, detaliile... totul e diferit. La pret conteaza si faptul ca sunt facuti in Statele Unite si nu sunt facuti in masa in China sau Thailand.
Fiecare femeie ar trebui sa se aventureze macar o data si sa cumpere o pereche, e scumpe da' bune... ;) Cel putin o pereche! :P
Annie80 spune:
WOW chiar am aflat niste branduri de care nu auzisem, dar daca sunt facuti in State acolo tot asa scumpi sunt?
bine si salariile in state sunt tot in dolari...mult mai multi dolari dacat salariul minim pe economie in romania...si mi se pare absurd sa dau 200 de dolari pe un jeans numai pt stat in casa..sau iesit si dus gunoiul....bine pe aia de 300 USd i-as pune in rama... jokking si cred ca jumate din pretul lor reprezinta doar "firma" si poate pui o poza sa-i vedem si noi
dar tot nu as da 300 usd pe o pereche
as vrea sa gasesc si eu aici niste jeans de calitate, dar....very difficult 
Kittie spune:
Daca-ti spun, Annie80, ca de pilda in Europa se poarta cu totul alte firme ?(cunoscuta tie ar fi www.gap.com/browse/category.do?cid=15622&mlink=5664,615490,8&clink=615490" target="_blank">Gap cu modelul Skinnycare nu costa foarte mult ; iar despre astea cred ca n-ai auzit :www.april77.fr/html/catalogue/April77Women_winter0607.pdf" target="_blank">April 77 cam cei mai ieftini sau www.cheapmonday.com/content/AW06/collAW06.htm" target="_blank">Cheap Monday)...Daca te uiti pe site-ul True Religion, o sa gasesti pantaloni si la 150-180 dolari, nu numai 300. Ceea ce, sa fim seriosi, nu inseamna chiar dezlantuire de nori in buget! Daca stai sa socotesti in cat timp se amortizeaza o pereche de jeans... Ori,poti apela oricand la firmele care preiau tendintele la scara mondiala gen h&m sau zara.
, mami de
( 13oct04 )
anky spune:
quote:
Originally posted by Kittie
www.truereligionbrandjeans.com/Womens_Julie_Black_StretchUrban_Cowboy_Dark/pd/np/111/p/97059978.html" target="_blank">slim chiar pe negru cum se poarta si intr-o semnatura foarte celebra, o firma deosebit de pretuita in ultimii ani...www.truereligionbrandjeans.com/Womens_Joey_Miss_GroovyDark_Pony_Express/pd/np/111/p/90450363.html" target="_blank">cu broderii
www.truereligionbrandjeans.com/Womens_Bobby_RigidEasy_Rider/pd/np/111/p/90450072.html" target="_blank">un boot cut normal![]()
, mami de
( 13oct04 )
Sint misto, imi plac cei boot cut tare mult,insa ii prefer fara broderii.Cel mai mult imi plac jeansii Levi's,sint marca mea preferata
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
Jazz spune:
quote:
Originally posted by Annie80
WOW chiar am aflat niste branduri de care nu auzisem, dar daca sunt facuti in State acolo tot asa scumpi sunt?
bine si salariile in state sunt tot in dolari...mult mai multi dolari dacat salariul minim pe economie in romania...si mi se pare absurd sa dau 200 de dolari pe un jeans numai pt stat in casa..sau iesit si dus gunoiul....bine pe aia de 300 USd i-as pune in rama
Annie,
Hai sa zicem ca nu imi permit sa cumpar jeans-i dintr-astia in fiecare luna, indiferent de cat de mult mi-as dori...
nadyana spune:
Annie, am scris asa draga mea "eu asi vrea ceva ca astia si la culoare si aprox. la fel ca si croiala"
nici nu m-am uitat la pret pt. ca oricum nu cumpar de acolo.Eu ma gandeam sa-mi fac curaj sa merg la firma Mavi, cel mult e acolo as putea cumpara si inca se in acest caz ma mai gandesc.200 $ pt. o pereche de blugi?Asta in cazul in care nu stiu cat de mult mi-ar placea, adica enorm si nici atunci nu stiu daca dau banii astia
Risc sa fiu data afara din casa![]()
Allure spune:
Si eu am vreo 6 perechi, diferite marci
Ultima mea achizitie:
http://www.us.levi.com/lsco/levi/prod/l_prod.jsp?FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374305317155&bmUID=1158498621956
Marca buna, pret rezonabil si croiala suuuuper!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel. ![]()
analuz spune:
Chiar nu mi se pare exagerat pretul. In Romania lumea isi ia blugi de la Lee Cooper pe la 3.5mil, iar diferenta de calitate este enorma. Astept sa mai strang ceva bani sa investesc si eu intr-o pereche "de firma" :).
anky spune:
quote:
Originally posted by Allure
Si eu am vreo 6 perechi, diferite marci
Ultima mea achizitie:
http://www.us.levi.com/lsco/levi/prod/l_prod.jsp?FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374305317155&bmUID=1158498621956
Marca buna, pret rezonabil si croiala suuuuper!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.
Super,eu nu am decit Levis.
Uita-te,astia imi plac mie

http://www.levisstore.com/product/index.jsp?productId=2076883&cp=2069959.2075212.2075225&parentPage=family
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
ana_maria222 spune:
Eu nu mai port blugi de prin 2001......am muuulte kg in plus..si nu merg decat cei cu talie inalta care nu imi plac.....cei cu talie joasa imi fac o burta de moooor.....un colac de colac!! mi-as mai dori blugi...dar..............
"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
ZIUA MEA
Pozeeee
Mancarica