ce blugi se poarta in toamna aceasta?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Cei de la Gaz si Levis sint mai accesibili ca pret, dar folosesc si cei de pe piata,cei obisnuiti ,dar sa nu se vada ca sint naspa(chinezesti)...in general cei care imi stau bine nu elesticizati.

Ali, mama baietzoiului Enrico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

quote:
Originally posted by Allure

Si eu am vreo 6 perechi, diferite marci
Ultima mea achizitie:

http://www.us.levi.com/lsco/levi/prod/l_prod.jsp?FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374305317155&bmUID=1158498621956

Marca buna, pret rezonabil si croiala suuuuper!

That's my style!
mereu am fost pt marca levi's...aici din pacate cumperi cam ce marci gasesti prin marketuri

Kittie, Jazz fetelor...go ahead...si eu cred ca as face la fel...mai ales dupa ce-am vazut un bra de 200USD si mor daca nu-l am...dar fie ca dau banii pe bra sau jeans...si cina va fi tot bra sau jeans...LOL.Acum e fiecare dupa prioritati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Am zis io ca-s pentru a-i cumpara ? sau ca-i cumpar? neaaaaaaa

da' i frumos sa stii ce se poarta

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Annie,in Emirate gasesti orice marca de blugi vrei,mai ales in Dubai.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ana_maria222

Eu nu mai port blugi de prin 2001......am muuulte kg in plus..si nu merg decat cei cu talie inalta care nu imi plac.....cei cu talie joasa imi fac o burta de moooor.....un colac de colac!! mi-as mai dori blugi...dar..............

"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

ZIUA MEA

Pozeeee

Mancarica

AnaMaria,pune-te pe abdomene la greu,adica zilnic cite o juma de ora.O sa iti revii,i promise...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Si eu am fost azi in oras si..modelele de blugi care imi placeau..nu imi veneau..pt. ca nu au marimea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

... cei care ne (mai) incap...?

... si albastricile lui mami 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jazz spune:

quote:
Originally posted by Annie80

Kittie, Jazz fetelor...go ahead...si eu cred ca as face la fel...mai ales dupa ce-am vazut un bra de 200USD si mor daca nu-l am...dar fie ca dau banii pe bra sau jeans...si cina va fi tot bra sau jeans...LOL.Acum e fiecare dupa prioritati

Annie80
Io am avertizat ca am ce am cu jeans-i! De cate ori intru in locuri care au jeans-i o iau razna. Stiu exact ce caut! Si cumpar numa' daca au servicii gratuite de scurtare. Io's mai miculutza asa si de foarte multe ori tre' sa mi-i scurteze in asa fel incat sa isi pastreze tivul original...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

quote:
Originally posted by anky

MDA Dubai numai ca stau putin cam departe de dubai si nu-mi permit sa merg saptamanal acolo ferice de al meu sot ca nu-l bag la cheltuilei prea mari

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Annie80

quote:
Originally posted by anky

MDA Dubai numai ca stau putin cam departe de dubai si nu-mi permit sa merg saptamanal acolo ferice de al meu sot ca nu-l bag la cheltuilei prea mari

Si in Abu Dhabi gasesti,no problem.

Mergi la inceput