Tendinte moda toamna iarna 2006

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mazzel spune:

quote:
Originally posted by iren

Hihi, sa vezi acu pe strada in Ro ce-or sa fie numa gagici imbracate in combinatzie roshu-negru, haine de "blana" ordinara ca deh, se poarta, nu conteaza ca nu-s de buna calitate, da daca se poartaaa...spiritu de turma, deh! Vara asta in Ro o tipa din doo avea pe ea colantzi gen dres pina la genunki shi fusta scurta dreapta de blugi. Ca doar asha era moda, nuuu??

Io shi plozii turbulentzi

Sport cu Hula Hoop

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

lasa lasa ca nu numai in Ro, si in NL se imbraca la fel, depinde de om si de ce-i poate capul.

am observat ca se poarta bluzele si jerseurile si tricouri cu gluga, asta imi sare in ochi ca in rest nu sunt ahtiata dupa moda.
si iegarii, in NL vad multi iegari cu bentitza, mie nu-mi plac dar nici nu mi-ar sta bine, poate pe pustoaice de liceu,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Ce mai stiu ca se poarta este culoare violet, in toate nuantele.
Mi se pare ok, in conditiile in care imi place aceasta culoare, imi sta si bine...am ochii verzi si sunt bruneta...
subscriu la ce au mai zis fetele

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Violet se poarta cam in fiecare toamna.. (si bej, si maro , paleta tipica de frunza 'trecuta'). Iegarii ii recomand cu maxima caldura in combinatie cu nijte cizmulite si celebra rochie www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324114281&documentid=344706&categoryid=21916134&single=&hasNext=0&hasPrev=1" target="_blank">pullover.. E numai un exemplu.. Sigur ca o puteti regasi in nenumarate variante, imprimeuri, lungimi (cu sau fara gluga). Mie , personal, mi se pare cea mai comoda alegere pentru tot sezonul.

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by gabi_j

on intrebare: ce sunt capele? poncho? ca nu stiu...

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

http://www.getglossy.ro/toamna_iarna06_07/toamna2006.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Mazzelu, io port colantzi 3 sferturi- nu colantzi subtziri, gen dres, ci d-aia normali, da cu kestii care-mi plac mie shi nu-s in trend, ca sa fiu deosebita:))

Mergi la inceput