Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (139)
Raspunsuri - Pagina 7
Antoanela23 spune:
Buna dimineata la fete,
Simona, felicitari pt serviciu, sper sa-ti placa si sa te duci cu placere la lucru.
Ma duc sa beau o cafea si ma intorc,
pupici
Anto siVictor (8 octombrie 2005)
almy spune:
Buna dimineata si bine v-am regasit fetelor!
Am o mare problema: Imi cade parul de vreo 3 luni de cand mi-a venit CM regulat, la fiecare dush se infunda cada. Si eu sunt tunsa fff scurt. Am zis sa nu-mi fac probleme, ca e hormonal, sa-l las, ca se regleaza, dar vad ca se ingroasa gluma. Mai e cineva cu problema asta? Cat trebuie sa-mi mai cada oare? Ca deja mai am de-o furtuna...
EGE, si noi tot cu tzatza numai, nu accepta nici un alt laptic, dar papa consistent mancare. Si eu ma gandesc la intarcat, dar pana nu-mi bea sigur alt lapte n-am cum sa renunt la singurul pe care-l bea, de la vacuta ei personala
Alma & Eleni Maria (26.09.2005)
nanadana spune:
LA MULTI ANI IARIS PT FRUMOSUL ANISOR
ege vacanta placuta frumoase poze
miflor sa va fie de bine weekend petrecut la tara
simona felicitari pt noul job si curaj sotului
sarmisa am admirat_o pe mayanna
anto sa iti fie de bine cafeluta acum ma duc si eu sa o atac
aseara noi am avut seara alba nu stiu ce avut dar nu adormit de loc ,maraia si se plimba in tot patutul ,febra nu are de papat papa bine o sa il urmaresc azi sa vedem cum se prezinta ,sa vad pôate descopar ceva
poze
sarmisa spune:
Buna dimineata!
Kristunutza, sa stii ca asa simtim si noi, ca Mayanna este o mare favoare ce ne-a fost facuta si pt asta multumesc Domnului in fiecare zi.
Simona, acomodare rapida cu noul loc de munca, sa fie cu noroc!
Ege, si eu o alaptez pe puiuta, nu stiu cand o voi intarca... ea decide si oricum mie mi-e tare comod asa. Probabil, cand va fi, o sa bea direct laptic de vaca din canita. Sanatosa sa fiu ca mami da laptic!
A... si sunt deschisa pt o intalnire a clujencelor.
sarmisa mamica de mayanna (19 Oct 2005)
locca spune:
Buna dimineata
La multi ani Ancuta, Petra Yarina, Andreea si Iaris! Mary, distractie placuta azi, sa-ti traiasca feciorul!
Ioana55, Sarmisa, Ank_miki bine ati venit la noi!
Sofia la multi ani! Imi pare rau de ce ai patit sambata. Si la noi a fost o zi cah, Alex si-a pierdut telefonul in parc, in cateva minute a si disparut (si-a dat seama destul de repede si l-am cautat, nici nu era lume multa ca era dimineata, asta e).
Ioana, sa traiasca sabsimplex-ul! Ma bucur ca e bine Miruna. Nu am disparut, dar sambata am taiat motul copilului si a fost haos, desi am facut in cerc restrans. Matei nu a dormit decat jumatate de ora toata ziua, a marait, s-a uitat urat la nasa, nu a fost chip sa-i prindem parul (pe care nici nu prea il are in fata) ... in fine, a trecut si asta. A ales de pe tava verigheta, chei si pensula (de pictat, nu de zugravit), asa ca sor-mea e foarte incantata ca o sa mai fie un hartist in familie .
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
kristinutza spune:
bine ai revenit, miflore. ce mai spune ana?
bravo, ege, ca ai reusit asa drum! f frumoase pozele, am vazut mult asteptatele rochii rosii si o mamica frumoasa si dansatoare. iar ege mica... o printesa.
simona, multe felicitari pt job! sper sa fie totul asa cum va doriti.
locca, deci mai sunt care pun pensula pe tava, ca mi-era ca numai eu si ralucacostiurin vrem hartisti in familie . felicitari pt motzat. adica pt demotzat.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
kid2003 spune:
La multi Ani ANCUTA, IARIS, Petra Yarina si Andreea! Sa ne traiti pui mici si sa fiti sanatosi si norocosi!
Ioana, n-am zis ca nu se mai poarta rozul, si noi avem tone de hainutze roz. Doar ca peste tot vezi culoarea asta, la orice magazin. De accea am avut o surpriza sa gasesc hainele de toamna-iarna la Z care nu sunt toate roz. F multe sunt mov, portocalii, pruna, visina putreda, mie mi-au placut, sunt deosebite.
Ruxi, felicitari pentru pictorasul nostru cu aur in mana. Inseamna ca va avea succes in meserie daca a ales si aurul, nu? Pana la urma ce mot ai reusit sa ii tai din pleata? Ai avut ce?
Noi suntem kkcioase, sau cum se zice...pentru prima data mi-a facut moale-moale. Suntem pe Hydrasec, ceai de menta si supa de morcov cu orez. Tot weekendul nu a mancat aproape nimic , a avut si bubele, acum si diareea, habar nu am ce a mancat (banuiesc ca e mai mult de la linsul rotilor de la carucior si de la spalatul pantofilor ei in gura). Ca nu vad ce ar fi mancat diferit fata de alte dati...Dr mi-a zis si de Furazolidon dar am ales sa nu ii dau, ca stiu de la Sofia ca e toxic.
kristinutza spune:
sarmisa, am vazut pozele! sunteti o familie f frumoasa. si cred ca stiu care e jucaria preferata a mayannei .
vezi ca pe adresa comuna (septoct2005), daca n-ai parola da un pm si cere, sunt dif albume haioase. cel putin la cel cu pozitii de somn ai ce pune .
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Ioana75 spune:
La multi ani Iaris Mihai! Sa cresti mare si sa fii sanatos!
mary, sa va traiasca flacaul, petrecere frumoasa azi.
Simona, ma bucur ca ti-ai gasit job. Succes si la cit mai bine.
Zino, bine ati venit acasa.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)